Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

QUOTE(jovitah @ 2006 10 14, 20:10)
Jo,nu  geras thumbup.gif  aciu nerami drinks_cheers.gif Jei atsirastu koks jaunesnis(IKI 27M.),kuris myli vaikus,ir dar pasiturintis,tai mirksiukas.gif  friends.gif

Kazin ar tau pavyks rasti jaunesni nei 27 metai ir dar turtinga ir dar cia? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 15, 00:01)
Kaip ideti nuotrauka  ????????????  viska isbandziau ,  matyt  kompe smegeneliu daugiau , negu pas mane  ... nepasiduoda bjaurybe .

Keisk kompa i pigesni ir ne toki gudra!
Valdas turiu tave nuliudint,as nemegstu dalintis! Kas mano tai mano ir net negalvoja dalintis ,cia jos mano!
Papildyta:
QUOTE(nerami @ 2006 10 15, 03:52)
nu kaf=gi grizau as po klses susitikimo, po kuriommotyvacija susirasti vyra sustiprejo. Viesulai, Valdai, kada psmatom? tongue.gif

Tai kas ten vyko per jusu ta klases susitikima ,kad motyvacija susirast vyra sustiprejo? rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 15, 11:16)

Tai kas ten vyko per jusu ta  klases susitikima ,kad motyvacija susirast vyra sustiprejo? rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Susirinko visi jau vede ir turintys vaiku. Kita klases susitikima (jubiliejini, 10metu), kuris bus uz 2 metu visi nori daryti su antrom pusem. O su kuo eiti man? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 15, 10:38)
Susirinko visi jau vede ir turintys vaiku. Kita klases susitikima (jubiliejini, 10metu), kuris bus uz 2 metu visi nori daryti su antrom pusem. O su kuo eiti man? g.gif

Tai gal mums reiktu kaip tai ir paskubet su tais vaikais jeigu toks dalykas nusimato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 15, 11:46)
Tai gal mums reiktu kaip tai ir paskubet su tais vaikais jeigu toks dalykas nusimato? g.gif

lotuliukas.gif taigi ne su vaikais i ta susitikima eisim. su antrom pusem. klasiokam galesiu parodyti kokio svetimo vaiko nuotrauka, bet vyra tai gyva reiks atsivesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 15, 11:08)
bet vyra tai gyva reiks atsivesti  g.gif

Na taip ,vyra tai gyva atsivesi,na o paskui kaip?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 15, 12:15)
Na taip ,vyra tai gyva atsivesi,na o paskui kaip?

paskui, po susitikimo galesim ir vaika gaminti bigsmile.gif
Bet dabar - jokiu vaiku - negaliu figuros iki klases susitikimo gadinti nail.gif
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 10 14, 23:44)
na viesulas nevydonas akivaizdus gun_bandana.gif

viesulas tikras vyras, ko čia pykti g.gif tipo vyrų nepažįstat, moteros g.gif

QUOTE(nerami @ 2006 10 15, 09:38)

supratau, kodėl vyras reikalingas SKUBIAI -dėl kito klasės susitikimo biggrin.gif bet gi tik po dvejų metų, neskubėk ir būsi pirmas mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Viesulas @ 2006 10 15, 09:46)

aš galvoju jūs pirma nuotraukom apsikeiskit-nerami jau nerimauja, nori susitikti, o jūs čia-kompas, smegenys, vaikai biggrin.gif yra gi paprasti meilai, nebūtinai per sm susirašinėt. man jau labai norėtųsi mūsų pastangų rezultatų-matot, kiek chebros čia domisi jūsų reikalais biggrin.gif 4u.gif arba susitikit be nuotraukų-kiek čia galima mūsų kantrybę bandyt schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 15, 11:23)
negaliu figuros iki klases susitikimo gadinti  nail.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, gerbiami jaunikiai, nebepykdykite supermoteriskiu ir skirkite man pasimatymus galu gale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 16 spalio 2006 - 10:12
QUOTE(nerami @ 2006 10 16, 10:07)
Na ka, gerbiami jaunikiai, nebepykdykite supermoteriskiu ir skirkite man pasimatymus galu gale  biggrin.gif

taip taip, o tai pagalvosim kad savim nepasitikit ar ką g.gif o tokiems tai jau tikrai neramios neatiduosim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 13, 09:56)
tu čia valdai baik, gražiosiosios kojytės arba viesulo arba mano senbernio. nepyk, bet mes neramios vedusiems neduosim schmoll.gif taigi su tavim vestuvių nebus, proto turėk, o kaip mūsų su enigma piršliavimas ir pamergiavimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žmonės ir šokti nori drinks_cheers.gif o tu čia iškart "prašmatnus vonios kambarys" biggrin.gif santechnika tikiuosi nesurūdijus g.gif , bo tikrinsim kandidatus tai mes, supermamos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kad neapsijuoktum su tais prašmatnumais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu rimtai, mes čia stengemės iš paskutiniųjų, o jis su savo santechnika lenda, nė velnio, pirma viesulas poto tu. Reikia gi eilės neblaškyti ir taip didelė nusidriekusi tongue.gif

QUOTE(Valdas A @ 2006 10 13, 22:00)
Neismete manes niekas is tos lovos    , pats apsigyvenau  kitame kambary ,  ... o santechnika tai tikrai pas mane  nesurudyjus  visi kraniukai visai nauji ir gerai  veikia  ir tikiuosi , kad  dar ilagai ir laimingai kas nors dziaugsis mano vonios privalumais ......      :0        O del vestuviu  mielosios mamytes nepergyvenkit    .. pasoksim ir teip  smile.gif  ir kiteop  ....

Lambada mirksiukas.gif ane mirksiukas.gif

Papildyta:

QUOTE(nerami @ 2006 10 14, 16:25)
nelaukiu 27-uju  brunette.gif
Papildyta:
Tai junkis prie manes, jei ieskai - pasidalinsim  biggrin.gif

zinai, o normalu drauga apskritai sunku surasti . bet kur. mirksiukas.gif
Cia ne visi vede. O kai kurie tik truputi vede lotuliukas.gif

Ir Tau sekmes, parasyk, kaip sekasi drinks_cheers.gif

DEMESIO, MOTERYS IR VYRAI, JUS GALITE PADETI DAR VIENAI MANO KOLEGEI VIENISEI JOVITAH !!!  help.gif

Na ką turim dvi kandidates ir du kandidatus, reiks jaučiu daryti myliu -nemyliu g.gif
QUOTE(*Rita* @ 2006 10 14, 20:12)
Oi viesuleli, nu jei merginas taip ant ledo palikinesi, tai ziu po poros metu rasim nauja uzvesta temike: "Skubiai ieskau ukiskos, tvarkingos ir padorios moteriskes! Bet skubiai, bo fool.gif buvau ir savo sansa praziopsojau blush-anim-cl.gif2: "

Tai jis fastum gelio joms nupirks bigsmile.gif

QUOTE(nerami @ 2006 10 16, 11:07)
Na ka, gerbiami jaunikiai, nebepykdykite supermoteriskiu ir skirkite man pasimatymus galu gale  biggrin.gif

nu jau jei vyras nedrasus nėr ko su juo prasidėti, o tai teks tamsem skersgatvyje tau jį ginti nuo užpuolikų doh.gif

Viesulai, tu kur? užtenka vedžioti už nosies, statysi ... kavos ar ne??? g.gif
Atsakyti
na jeik klases susitikimui, gali ir mano vyra pasiskolinti biggrin.gif
Tik paskui grazink sveika ir gyva..... tongue.gif
Atsakyti