Na ką, išbandžiau ant savo galvelės Sulseną ir... patiko
Kadangi pleiskanų "lizdelis" mano galvoje buvo nedidukas, tai dingo iš karto
O jau buvau praradusi viltį...
Aš viska pabandžiau bet padėjo Sulsena
QUOTE(Austre 123 @ 2006 03 19, 23:27)
Kur pirkai,as ieskojau IKI bet neradau
QUOTE(Eura @ 2006 05 05, 12:09)
Droge yra
Gal galčiau ir aš įsiterpti
. Yra dar vienas būdas prieš pleiskanas. Man jis labai patinka, nes ir plaukai pastiprėja. Tai Čemeryčių vanduo. Pirkti yra vaistinėse. Čia kur seniau nuo utėlių naudodavo
. Naudojimo būdas - tai ištrini prieš galvos plovimą, palaikai kokį penkiolika minučių ir išplauni galvą. Tai tiek. Man užteko vieno karto. Vyrui nepadėjo
(jam truputį kitokia problema, nes pleiskanos nuo nervinės įtampos. Kai išeina atostogų problema išnyksta.), dukra panaidoja kart nuo karto, nes naudoja daug visokiu žele plaukams ir pleiskanų atsiranda nuo to.
QUOTE(KV7x8 @ 2006 05 24, 16:26)
o hyper maximoj yra pirkti sulsena sampuno ?
na nemačiau nei karto
sveikos
turejau ne perseniausiai problemu su pleiskanomis, tai isbandziau be galo daug sampunu ir brangiu ir pingiu, bet atradau tik 1 man tinkanti ir isnaikinanti pleiskanas -the body shopo:) -ginger anti-dandruff
liuks sampunas i joki kita jo nemainyciau
Kas ta Sulsena ir kur ieškot? Kiek kainuoja? Nes nuo sauso oro ir pas mane atsirado
QUOTE(LadyStar @ 2006 07 28, 23:20)
Kas ta Sulsena ir kur ieškot? Kiek kainuoja? Nes nuo sauso oro ir pas mane atsirado 
tai tokia pasta, ja reikia itrint galvos oda ir po ~20 minuciu isskalaut, buna tokioj dezutej kaip dantu pasta, didelem raidem uzrasyta sulsena. buna Droge ir Iki, kainuoja iki 3lt
QUOTE(kiddo @ 2006 07 29, 00:45)
tai tokia pasta, ja reikia itrint galvos oda ir po ~20 minuciu isskalaut, buna tokioj dezutej kaip dantu pasta, didelem raidem uzrasyta sulsena. buna Droge ir Iki, kainuoja iki 3lt