Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

Jis tikrai nedaug kainuoja. Nepamenu tiksliai, gal apie 4-6 litus.
Sudrekinti plaukus ir tuo sampunu itrinti plauku saknis, masazuoti galvos oda pirstu galais apie 5 minutes o po to dar palaikyti apie 5 minutes. Tada isskalauti. Nemaloniausias dalykas, kad jokios kitos priemones plaukams negali naudoti. man nepatiko kokie tada buvo plaukai, bet ka padarysi jei jau reikia... smile.gif
Atsakyti
Neperseniausiai suzinojau,kad visuose nuo pleiskanu sampunuose yra speciali medziaga,tad pries naudojant sampuna nuo pleiskanu ji reikia suplakti nes ta medziaga nuseda ant dugno smile.gif pas mane irgi buvo labai daug pleiskanu,pabandyk nors viena diena nesiplaut galvos,uzsikasyt gali nuo ju,net zaizdeles buvo atsiradusios,pradejau naudot avon sampuna nuo pleiskanu,ten toks naujas atsirades,jau po pirmo plovimo,pleiskanu kaip nebuta,labai faina biggrin.gif net i prieki uzsipirkau to sampuno biggrin.gif tiesa sampuna kas du arba kas menesi reikia keisti kitu,nes galvos oda pripranta prie tu medziagu ir buna nebeveiksminga sad.gif taigi va taip smile.gif
Atsakyti
Mielos moteriškės, Nizoral šampunas padeda nuo pleiskanų tada , kai ju priezastis yra mieliagrybiai Pityrosporum furfur. O situ mielu draugu turime kiekvienas. Tai kaip naturali mikrofloros dalis, kuri del tam tikru priezasciu kartais nustelbia kita mikroflora ir pradeda dominuoti. Jei as zinociau priezastis, ko gero tapciau milijonierium, taciau tai nera taip parasta. Antibiotikai, steroidai, kontraceptines tabletes, imunines sistemos nusilpimas turi savo itakos, taciau yra ir dar daugybe kitu galimu priezasciu, kaip odos tipas, gyvenimo budas, klimatas ir t.t. Viena zinau tikrai sampunus nuo pleiskanu reikia kaitalioti, nes mieliagrybiai pripranta prie vienos veikliosios medziagos,( t.y ketokonazolio Nizoralyje ), ir tada jie tampa neveiksmingi. Kaip pasake vienas mano kolega danu dermatologas, gydymas nuo mieliagrybiu neisgydo paciento bet palengvina jam gyvenima. tad lengvinkim gyvenima, duokim uzdirbt farmacinem firmom ir per daug nepergyvenkim.
Beje as pats pastoviai kaitalioju šampunus su ketokonazoliu ( Nizoral, Daktarin) i šampunus su degutu ( labai geras Neutrogena ) arba climbazoliu ( Londa lygtai turi toki ). Zinco piritionas ( Head and Shoulders ) man pvz. nepadeda. smartass.gif
Atsakyti
neskaiciau visu zinuciu, tik noriu pasakyti, kaip vyras ishsprende sia problema. Pleiskanu buvo ojojoj, balta galva budavo; isbande visokiausius kirpejo rekomenduotus sampunus, geriausiai tiko Nizoralis, bet tik tol, kol ji pastoviai naudodavo. Paskum bandem pries plaunant galva gerai ishsukuoti galva, kad "pasikeltu" pleiskanos; trindavom su cemeryciu vandeniu, na, pagerejimas buvo, bet vargo daug, o rezultatas visgi netenkino. Tai va, paskum "Iki" pamaciau Sulsenos rusiska (ar ukrainietiska, nepamenu) tepala, nupirkau, ir ka sau manot, rezultatas thumbup.gif pleiskanu jau beveik nera. O siaip gali buti ir vidine pleiskanu atsiradimo priezastis - gal truksta organizmui vitaminu ar pan. Todel manau tikslingiausia butu apsilankyti pas specialista. Sekmes smile.gif
Atsakyti
Buna kartais, bet dazniausiai toje vietoje, kur prasideda plaukai. Kaip ir egzema kokia, nemalonu vienzo.
Galva jautri sampunui, bijau ka ir bandyt. Naudojau Nizorali, toks pusiau, nepasakyciau, kad geras, tuo metu niezuli nuima. Head&Soulders tinka, Nivea siaip sau. SULSENA liukx thumbup.gif, ji ir plaukus stiprina. Dar bandziau Eucerin - neputoja ir nemalonus kazkoks.
Reikia gal brangesniu sampunu pabandyt, o jei netiks wink.gif
Pastebejau, kad pleiskanos tiesiogiai susijusios su zmogaus emocine busena. Tik ko pasinervuoji ir prasom ph34r.gif
Atsakyti
Mano vyrui tai padeda, kai jis pastoviai naudoja HEAD-SHOULDERS ANTI-DANDRUFF shampoo with conditioner
Atsakyti
Man Nizoralis padejo irgi tik laikinai. Girdejau,kad sulsena padeda, bet dar neisbandziau. Taip pat suaktyveja pleiskanos nuo kokio netikusio sampuno.
Atsakyti
QUOTE (kivi @ 2004 03 08, 14:10)
Buna kartais, bet dazniausiai toje vietoje, kur prasideda plaukai. Kaip ir egzema kokia, nemalonu vienzo.
Galva jautri sampunui, bijau ka ir bandyt. Naudojau Nizorali, toks pusiau, nepasakyciau, kad geras, tuo metu niezuli nuima. Head&Soulders tinka, Nivea siaip sau. SULSENA liukx thumbup.gif, ji ir plaukus stiprina. Dar bandziau Eucerin - neputoja ir nemalonus kazkoks.
Reikia gal brangesniu sampunu pabandyt, o jei netiks wink.gif
Pastebejau, kad pleiskanos tiesiogiai susijusios su zmogaus emocine busena. Tik ko pasinervuoji ir prasom ph34r.gif

Puse Vilniaus aplaksciauir stoties IKI radau ta kauke plaukams, tuoj eisiu bandyt, nes jau niekas nebepadeda.....


blink.gif
Atsakyti
Ant vyro galvos išbandėm tą SULSENA tepalą. thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif nėbėra pleiskanų!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jau tepėsi du kartus-kaip rašo kartą per savaitę. pirma išsiplauni paprastu šampūnu, paskui drėgnus plaukus, tiklsiau, galvos odą ištrini Sulsena ir laikai pusvalandį-paskui perplauni tik šiltu vandeniu. Po pirmo karto-liko labai nedaug pleiskanų, po antro-radau vos keliose taškeliuose-matyt kur neįtrynė tepalo. Šiandien atėjo trečias kartas. Ir daugiau nebebyra kaip sniegas ant juodo švarko thumbup.gif thumbup.gif Tikrai super priemonė ta Sulsena. ir iogi-kainuoja tik 2lt su centais. Pirkom kaune, IKI šilainuose.
REKOMENDUOJU wink.gif
Atsakyti
ir mes SULSENA isbandem ir baisiai patenkinti thumbup.gif nes jau maniskis tai net kirptis kompleksavo eiti, kiek pleiskanu turejo ph34r.gif o va jau du kartus padarem reikalingas procedureles ir is karto rezultatas. visais isbandytais sampunais nusivylem- kol naudoji, apramina, sumazina pleiskanojima, paskui vel tas pats... nors as pati kazkada esu pleiskanu turejusi, tai paprasciausias head&shoulders padejo.... cia tikriausiai kaip kam....
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2003 11 05, 22:01)
ohmy.gif Ot turiu problema >:(. Pries seserius metus panasiai prasidejo. Galva niezti, pleiskanu kaip sniego. Tradicines higienos priemones nepadejo. Nusipirkau prabanguji sampuna "Nizoral" (60ml uz beveik 30 Lt. ohmy.gif), tai isnaikinau. Bet tik laikinai, kokiam pusmeciui. Po pusmecioir vel turiu pilt ant galvos "nizorali". Pas medikus nebuvau. Gal kas su panasiom problemom kreipesi i gydytojus. Ka pasake? Ar tai apskritai pagydoma? Ir kokios priezastys sukelia nezmoniska pleiskanojima?

Zinokit man irgi buvo ir tu pleiskanu ir Nizorali naudojau, Bet viena karta paprasiau drauges kad atvestu is Vokietijos kokio nors sampuno, tai atveze viena karta Lorealio kita karta Fructis ir zinokit kaip ranka nueme. Tiagi musu tie sampunai velniai zino kur daromi ir labai daug visokiu nesmaoniu prideta, o Vokietijoj ar kitoj kokios civilizuotesnej saly jei daromi tikrai geresni. Taigi apie pleiskanas galiu tik prisiminti, nes jau nebera. Tikrai daug priklauso nuo sampuno. Jie kazkaip isdziovina galvos oda, na ir fenai isdziovina.
o jei jau nieks nepadeda tai reik eit tik pas dermatologa, paraso toki receptuka, vaistinej ji pagamina ir fsio. Pigu ir tikrai efektyvu. Nepatingekit nueikit pas dermatologus.
sekmes
Atsakyti
As taip pat labai ilgai kovojau su pleiskanomis,bandziau Nizorali,bet jis pleiskanas panaikina tik neilgam laikui,po to ju vel atsiranda(gal nevisiems vienodai).
Dabar kirpeja patare naudoti WELLA firmos REMOVE SHAMPEELING (SAMPUNAS-PYLINGAS) ir pleiskanu kaip nebuta,esu labai patenkinta jis kainuoja 125 ml.-25 lt.
pabandykit tikrai geri rezultatai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SEKMES
Atsakyti