Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų uždegimas.

QUOTE(Kokere @ 2008 02 29, 18:22)
Trūko būgnelis?
Jei taip tai neprigirdėjimas gali būt laikinas kol išgis būgnelis...

4u.gif
Taip atsitiko ir mums viena grazia diena verysad.gif . Prikibo kazkoks virusas, veliau labai didele sloga. Pirmiausiai dukrai (jai buvo didesnis ausu skausmas, bet bugneliai netruko). Po kokios savaites ir suneliui. Tris naktis knarkimas, oro gaudymas, visiskas uzburkimas. Pradejo ausi skaudeti. Dar po poros dienu truko ausies bugnelis, o jau ten pulingo sekreto blink.gif ...bego dar tris dienas. Ir tik tada gydytoja israse antibiotiko 'Augmentin' ir LOR gydytoja lasiuku i ausi 'Dexona'. Praejus parai laiko nustojo begti skystis is ausytes. Dar vis geriam antibiotikus ir lasinames lasiukus. Neprigirdi. Skamba vis tas pats klausimas: KĄ?
Kreipsimes i KMUK pas gyd. Gradauskiene (skaiciau atsiliepimu, kad gera gydytoja), kad veliau nebutu problemu, del neprigirdejimo.
Atsakyti
niu mamkos, kaip besilaikot unsure.gif aš tai vargstu vis kaip mažas vaikas doh.gif jau bus 3 mėn kaip pūliuoja ausis g.gif gydymas joks nepadėjo, tai ryt eina kompiuterinį tomografiją darytsi, o tadau jau ko gero ir operacijos reik tikėtis unsure.gif tik bėda, kad reiks iš Klaipėdos trenktis į Kauną, nes nėr kam čia patikėt savo ausų doh.gif verysad.gif
Atsakyti
fishke, nejuokauk. Ieškok kokio gero gydytojo...
Nesvarbu kur trenktis- svarbu, kad tik padėtų...
Juk pats brangiausias turtas- sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 07, 13:46)

Kokere,o kaip Jus?Ar viskas gerai?
Mums po antros operacijos jau viena karta puliavo ausyte,bet aisku neskausmingai,labai trumpai ir negausiai,bet vis tiek..Vakar pirma karta isbandem ausu kamstukus maudantis,tai visai nieko,tik labai jau jie lengvai issitraukia-i maza ausyte sunkiai isistato,bet tikrai geriau negu nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 07, 13:46)

žinau unsure.gif o kaži ar gerai, kad nebeskauda ausies, tik piūluoja stiiiiipriai g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 04 07, 15:16)
žinau  unsure.gif o kaži ar gerai, kad nebeskauda ausies, tik piūluoja stiiiiipriai  g.gif

Tai kadangi bugnelis praplyses,tai ir neskauda.Skauda buna iki tol,kol jis plysta unsure.gif
P.s.Kokius vaistus lasini i ausi g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasira: 07 balandžio 2008 - 14:48
QUOTE(Tasira @ 2008 04 07, 15:47)
Tai kadangi bugnelis praplyses,tai ir neskauda.Skauda buna iki tol,kol jis plysta unsure.gif
P.s.Kokius vaistus lasini i ausi g.gif ?

tai taip man ir buvo, skauda skauda tiek, kad nebžinau ir tada pūliuot pradeda, čia kas savaitęs maždaug taip buvo. Tai gydytoja taip ir pasakė, kad būgnelis apsitraukia , o naujas pūliavimas vėl išdrasko. Tada dar vaistus lašinau, maxitrolį. Lipė nutraukt visus lašinimus g.gif O dabar jau apie 2 sav pastoviai pūliuoja be skausmo doh.gif Ir taip, kad be vatos gabalo nė žingnsio negaliu dėt, apvarvėčiau unsure.gif verysad.gif na gal kompiuterinė daugiau parodys, nes gydytoja nebžino jau nieko doh.gif o ausį ir zvimbimas, ir cypimas, aukštų garsų nepernešu, triukšmo, nors ta ausim labai blogai gridžiu. Kai pati ar kitas sako žodžius kur yra s ar c, tai man peilis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 04 07, 15:53)
tai taip man ir buvo, skauda skauda tiek, kad nebžinau ir tada pūliuot pradeda, čia kas savaitęs maždaug taip buvo. Tai gydytoja taip ir pasakė, kad būgnelis apsitraukia , o naujas pūliavimas vėl išdrasko. Tada dar vaistus lašinau, maxitrolį. Lipė nutraukt visus lašinimus  g.gif  O dabar jau apie 2 sav pastoviai pūliuoja be skausmo doh.gif Ir taip, kad be vatos gabalo nė žingnsio negaliu dėt, apvarvėčiau  unsure.gif  verysad.gif na gal kompiuterinė daugiau parodys, nes gydytoja nebžino jau nieko  doh.gif o ausį ir zvimbimas, ir cypimas, aukštų garsų  nepernešu, triukšmo, nors ta ausim labai blogai gridžiu. Kai pati ar kitas sako žodžius kur yra  s ar c, tai man peilis  doh.gif

Siaubas unsure.gif Mano vaikui tai skiria Ciloxan lasint i ausis.Jie siaip yra akiu lasai,bet jie dziovina ir sutraukia pulius.Labai gerai jie suveikia.Pasiteirauk savo gydytojos. Negali taip palikt visko-butinai reikia gydyt!Antibiotikus gerei?
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 04 07, 16:04)
Siaubas unsure.gif Mano vaikui tai skiria Ciloxan lasint i ausis.Jie siaip yra akiu lasai,bet jie dziovina ir sutraukia pulius.Labai gerai jie suveikia.Pasiteirauk savo gydytojos. Negali taip palikt visko-butinai reikia gydyt!Antibiotikus gerei?

tai maxitrolis irgi akių lašai, kažkas panašaus į taviškius g.gif o antibų 2 kursus jau sugėriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 04 07, 16:05)
tai maxitrolis irgi akių lašai, kažkas panašaus į taviškius  g.gif o antibų 2 kursus jau sugėriau  doh.gif

unsure.gif Jezau,vargsiuke,kaip kankiniesi tu console.gif O ka ta kompiuterine gali padet isaiskint? Gal vamzduka reikia det ir tau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 04 07, 16:12)
unsure.gif Jezau,vargsiuke,kaip kankiniesi tu console.gif O ka ta kompiuterine gali padet isaiskint? Gal vamzduka reikia det ir tau g.gif ?

n akas dab žino, bet jei taip laisvai pūliuoja, tai gal vamzduko net nereik g.gif nežinau. Gal čia jau su kaulu kas negerai g.gif Na ir gydytoja sako, kad kompiuterinė padės pamatyt, kur pūliai kaupias g.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytes smile.gif Mano mažiukui nuo užsitesusios slogos prasidėjo vienos aisytes uždiegimas,dar nelabai stiprus,vaikiukui dar 6 mėnėsiukai.Lašinam Otimaxa,vartuojam antibiotiką Hinoncil.Norejau paklaustįi g.gif ar nepaskubejo gydytoją išrašyti antibiotiką,gal galejom išgydyti ausyte ir be jo?Kraujas irgi parode uždegimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 07 balandžio 2008 - 20:55