aciu uz palaikyma
,mums temperatura dvi paras laikesi, jau nebekyla, bet va kita beda gavm, vaikiuka visa isbere nuo antibiotiku
tai vakar jau nebedaviau ju. siandien skambinau daktarei, liepe nusipirkti lasiuku su antibiotikais DEXONA, tai dabar gydysimes jais. greiciau issikapstyt.
QUOTE(MONRO @ 2008 04 28, 15:14)
aciu uz palaikyma
,mums temperatura dvi paras laikesi, jau nebekyla, bet va kita beda gavm, vaikiuka visa isbere nuo antibiotiku
tai vakar jau nebedaviau ju. siandien skambinau daktarei, liepe nusipirkti lasiuku su antibiotikais DEXONA, tai dabar gydysimes jais. greiciau issikapstyt.
Tai ir mus bere nuo sirupiniu antibiotiku,tad ir vengiame ju kaip tik galime.
Dexona turetu padeti
Sianakt karsciavom ir verke -bemiege naktele,itariame ,kad ir vel ausys
QUOTE(1-oji mama @ 2008 04 29, 14:09)
Tai ir mus bere nuo sirupiniu antibiotiku,tad ir vengiame ju kaip tik galime.
Dexona turetu padeti
O tik pora savaiciu praejo,kaip issigydem.
Kaltinam dantys,kurie net po trys iskart kalasi 
Dexona turetu padeti
Bet jums tos ausytes nepuliuoja?Jei ne,tai nors tiek gerai
QUOTE(Tasira @ 2008 04 29, 15:13)
Nepuliuoja,bet irzlumelis neispasakytas.Pradejau lasinti Otipax,bet reiketu pasirodyti gydytojai,kazi kokia ten padetis.
QUOTE(1-oji mama @ 2008 04 29, 14:46)
Nepuliuoja,bet irzlumelis neispasakytas.Pradejau lasinti Otipax,bet reiketu pasirodyti gydytojai,kazi kokia ten padetis. 
Aisku,butinai pasirodykit ir sveikit
niu va, atbėgau ir aš pasipasakot trumpai
išlėkiau į Kauną, lor konslultacijai:
1, Jokio kaulo puvimo , kaip įtarė kiti mane gydę medikai, NĖRA
2, Kauniškė gyd. įtarė grybelį, bet pasėlio apimt negalėjo, nes anot jos limitai pasibaigę
gryna nęsamonė
Tai išrašė vaistų nuo grybelio ir parvykus į Klaipėdą liepė pasidaryt pasėlį.
3, Ant rytojaus pasėlis padarytas, laukti savaitę, o per tą laiką geriu tuos vaistus. Po savaitės - niekas neužaugo
vadinas, vaistus rijau be reikalo
4, ir galutinė išvada, visgi buvo ko gero uždelstas uždegimas, gydytas ne tais anibiotikais (iš pasėlio paaiškėjo kas būtų tikę)
Va, po 1,5 guldys planinei bugnelio opercijai, bet jei per tą laiką ausis nesupūliuos vėl. Nes , anot gydyotjos, bugnelio perforacija (skylė) per daug didelė , kad leisti pačiai gyti neaišku kokį laiką
išlėkiau į Kauną, lor konslultacijai:
1, Jokio kaulo puvimo , kaip įtarė kiti mane gydę medikai, NĖRA
2, Kauniškė gyd. įtarė grybelį, bet pasėlio apimt negalėjo, nes anot jos limitai pasibaigę
3, Ant rytojaus pasėlis padarytas, laukti savaitę, o per tą laiką geriu tuos vaistus. Po savaitės - niekas neužaugo
4, ir galutinė išvada, visgi buvo ko gero uždelstas uždegimas, gydytas ne tais anibiotikais (iš pasėlio paaiškėjo kas būtų tikę)
QUOTE(fishke @ 2008 04 29, 15:53)
Svarbiausia,kad viska issiaiskinai
QUOTE(fishke @ 2008 04 29, 16:53)
Ir vėl tos pačios bėdos
Pabudo ryte su slapia ausyte...
Paskambinim gydytojai sakė lašiukų turėtų pakakti
Norėjau paklaust gal kas žino
mano vaikinui labai dažnai siera iš ausų "bėga" kas dvi dienas turim ausis valyt
čia normalu? Didžąjai beveik visai nesirenka
QUOTE(Kokere @ 2008 05 07, 09:33)
Ir vėl tos pačios bėdos
Pabudo ryte su slapia ausyte...
Paskambinim gydytojai sakė lašiukų turėtų pakakti
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 07, 10:11)
Norėjau paklaust gal kas žino
mano vaikinui labai dažnai siera iš ausų "bėga" kas dvi dienas turim ausis valyt
čia normalu? Didžąjai beveik visai nesirenka 
Cia gal gydytoju reiktu klaust..