Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų uždegimas.

QUOTE(fishke @ 2008 04 07, 18:30)
n akas dab žino, bet jei taip laisvai pūliuoja, tai gal vamzduko net nereik  g.gif nežinau. Gal čia jau su kaulu kas negerai  g.gif  Na ir gydytoja sako, kad kompiuterinė padės pamatyt, kur pūliai kaupias  g.gif

Tai vamzdelis reikalingas tam,kad neplystu bugnelis kiekviena kart puliuojant ir nereiktu antibiotiku gert.Jei supuliuoja viena karta,tai viskas gerai,bet jei puliuoja daznai,tai kaskart bugnelis plysta skirtingoj vietoj ir tada jau labai daug randu ant jo lieka,tom skylutem uzsitraukus. ax.gif

Ksena,jei yra uzdegimas,tai antibiotikai reikalingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 04 08, 10:19)
Tai vamzdelis reikalingas tam,kad neplystu bugnelis kiekviena kart puliuojant ir nereiktu antibiotiku gert.Jei supuliuoja viena karta,tai viskas gerai,bet jei puliuoja daznai,tai kaskart bugnelis plysta skirtingoj vietoj ir tada jau labai daug randu ant jo lieka,tom skylutem uzsitraukus. ax.gif

na taip, aš suprantu drinks_cheers.gif bet tai, kad man pūliuoja kol kas tik pirmą kartą, bet kad niekaip nesibaigia tai. Tai jau reik aiškintis iš kur pūliuoja, nes vamzdelis čia bėdos neišspręs manau unsure.gif
Atsakyti
na va, man įtaria kaulo puvimą cray.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 04 09, 16:13)
na va, man įtaria kaulo puvimą  cray.gif

ohmy.gif Ka reikia daryt?Operacija kazkokia?Nuo ko tokie dalykai buna?
Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 04 09, 16:29)
ohmy.gif Ka reikia daryt?Operacija kazkokia?Nuo ko tokie dalykai buna?
Laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aga, ko gero operuos, valo kaulą tokiais atvejais doh.gif bet čia kai gydytoja sakė,kad tai dažnų pūlingų ausų uždegimų pasekmė, bet kad man net vaikystėj nėr to buvę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 09 balandžio 2008 - 16:04
QUOTE(fishke @ 2008 04 09, 15:13)

o siaubelis unsure.gif , laikykis cool.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mes irgi turim silpnas ausytes.Per pusmeti 5uzdegimai,viena karta pulingas. verysad.gif Ir dabar tik vakar nustojom lasinti vaistus.Sugydem ausiuka iki galo.
Dabar net idomu kiek tempsim ir vel.Nereikia net stiprios slogos.Gydytoja jau "irase" kaip kandidatus salinti adenoidus rolleyes.gif Taip nesinori tu operaciju,kazi dar kiek bus veiksminga. unsure.gif
QUOTE(Tasira @ 2008 03 03, 17:29)
Zinau ta jausma,patikek doh.gif  verysad.gif Kiekviena ryta atsibudusiam vaikui pirmiausia ausis tikrinu scare.gif

Kaip tu tai darai?
Mes tai tik suzinom,kai jau labai irzli,verkianti,temperatura(ir tai dar daznai galvojam,kad dantys), o dazniausiai kai bemiege naktis. unsure.gif

QUOTE(Ksėna @ 2008 04 07, 22:54)
Labas vakaras mamytes smile.gif Mano mažiukui nuo užsitesusios slogos prasidėjo vienos aisytes uždiegimas,dar nelabai stiprus,vaikiukui dar 6 mėnėsiukai.Lašinam Otimaxa,vartuojam antibiotiką Hinoncil.Norejau paklaustįi g.gif  ar nepaskubejo gydytoją išrašyti antibiotiką,gal galejom išgydyti ausyte ir be jo?Kraujas irgi parode uždegimą.

Istiesu tik gydytojas gali ivertinti bukle ir paskirti teisinga gydyma, taciau musu patirtis parode,kad gydytojai labai lengva ranka raso antibiotikus.Kai paklausi ar butu galima apsieti be ju, daznai ju atsakymas-tyla,mazadaug darykit kaip norit.Kiti-pyksta,kad dar tokius klausimus uzdavinejam ir pan.Bet kiekvienas gydytojas pripazins,kad antibiotikai silpinina imunine sistema. Po ju gerimo kurso mazyliai dar lengviau gali susirgti.Vel sloga, vel ausys...vel atibiotikai.Tai toks uzburtas ratas. doh.gif
Mes butume visus penkis kartus saziningai ir gere antibus,bet musiske alergiska sirupiniams antibiotikams,tad surizikavom ir be ju keleta kartu apsiejom.Perejom keleta gydytoju suradom saunia LoRiste,kuri stengiasi apsieiti be antibiotiku.
Be to vis ieskome alternatyviu gydymo priemoniu.Jau susiruosem eiti pas homeopata. Reikia kazka daryti,kad susitprinti imuniteta.
Jau pavargau bijoti,kiekviena karta ir galvoti ar tik tai ne ausys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2008 04 09, 17:13)

Tai tik itaria,gal nepasitvirtins console.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2008 04 16, 15:31)
Kaip tu tai darai?

Jau pavargau bijoti,kiekviena karta ir galvoti ar tik tai ne ausys doh.gif

Sveika,
Pirmiausia,tai uzjauciu console.gif

Turbut ne taip supratai mane del tu tikrinimu.As tikrinu tiesiog ziuredama ar nepuliuoja ausys.Ta prasme,ant tiek jau baimes pas mane daug,kad kiekviena karta vaikui pabudus is po miego pirmiausia ziuriu ausis-ar sausos.... verysad.gif

Jei ka idomaus pas homeopatus suzinosit-pasidalinkit 4u.gif As irgi svarsciau ten apsilankyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 04 16, 23:22)
Jei ka idomaus pas homeopatus suzinosit-pasidalinkit 4u.gif As irgi svarsciau ten apsilankyti rolleyes.gif

Pasidalinsim butinai mirksiukas.gif Dar vis niekaip neuzregistruoju doh.gif
Tikslas-kaip nors pastipinti ta imuniteta,nes del to juk ir kartojasi tie uzdegimai.Pradejom gerti Citrosept,ziuresim kaip cia bus rolleyes.gif

Atsakyti
na va, mes irgi sulaukem pirmos ligos - ausyciu uzdegimo unsure.gif . visa ziema nesirgom, o va ant vasaros prasau verysad.gif .dabar geriam Hiconcil ir naudojam Paracetamol zvakutes, nes temperatura antra diena nekrenta. gal kuri mamyte zino, per kiek dienu temperatura nukrenta ir tas prakeiktas uzdegimas praeina, nes vaikiukas visas raudonais zandais ir karstas, tik kaip tikras vyras visai neverkia, pfu pfu pfu, tik manes niekur nepaleidzia, visa diena apsikabines unsure.gif
Atsakyti
Mums kai budavo tik ausu uzdegimas tempereratura ilgai nesilaikydavo-tik kokia diena rolleyes.gif O pats uzdegimas gali uzsitesti ilgai.Mums pastaraji karta kol galutinai ausyte atsistate praejo net trys savaites. unsure.gif Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 25 balandžio 2008 - 14:38
ir mes esam tureje ausu uzdegimu, visi per paskutinius metus unsure.gif
nesenai suzinojau toki receptuka liaudies, paskutini karta kai vaikas pasake kad skauda ausyte, tai sulasinau kelis lasiukus pieno, tokio siltumo kad nesijaustu ant rieso, ir masazuoti priesingos rankos (negu skauda ausyte) nyksti. nezn , paskutini kara musm padejo ,gal ir jums pagebes ,kai tik itarsit prasidedant uzdegima, sekmes visom 4u.gif
Atsakyti