Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Man dar vis nuo migrenos padeda Ibuprofenas 600. O klinikose Kaune man dar siūlė pabandyti aspirinas+kava. Nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Aliena @ 2005 05 10, 12:02)
Aš irgi per 16 migrenos "stažo" metų išbandžiau visus geriamus, bet dabar naudoju Migratan žvakutes ir tik jos man padeda. Jau apie tai rašiau šioje temoje prieš kokį pusmetį, bet pasikartosiu. Jas parduoda su receptu ir tik Vokiečių vaistinėje, bet kartais duoda ir be recepto, jei pažadi po to atnešti smile.gif  Tiesa, viena žvakė kainuoja kažkur apie 5 lt., bet priepuoliui nuimti dažniausiai tos vienos ir užtenka.

Sorry, merginos, vakar bendradarb4 man pranešė baisiausią žinią, kad šitos mano taip išreklamuotos žvakutės Migratan išimtos iš gamybos ir nuo šiol jų nebebus cry.gif cry.gif cry.gif
Vėl reikės kaip eksperimentiniam triušiui pradėti mėginti viską iš naujo cry.gif
Atsakyti
Pradėjau gert taip reklamuojamą Amigrolį.Gal jau dvi savaitės.Vakar vakare užėjo kažkas panašaus į migreną,bet tik panašaus.Šiandien atsikėliau su skausmais,bet iki pietų praėjo.Tai net nežinau ar sutapimas ar iš tikro palengvina priepuolius.Anksčiau taip nėra buvę,kad per tiek laiko pasidaryčiau sveikutėlė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 05 11, 10:12)
Man dar vis nuo migrenos padeda Ibuprofenas 600. O klinikose Kaune man dar siūlė pabandyti aspirinas+kava. Nebandžiau.

Aspirinas+kava-bandžiau.Man neveikia.
Atsakyti
QUOTE(niginte @ 2005 05 13, 16:45)
Pradėjau gert taip reklamuojamą Amigrolį.Gal jau dvi savaitės.Vakar vakare užėjo kažkas panašaus į migreną,bet tik panašaus.Šiandien atsikėliau su skausmais,bet iki pietų praėjo.Tai net nežinau ar sutapimas ar iš tikro palengvina priepuolius.Anksčiau taip nėra buvę,kad per tiek laiko pasidaryčiau sveikutėlė. mirksiukas.gif

gal reikia vis dėlto ir man pabandyt tą amigrolį? o kokia kaina?
man skausmai cry.gif cry.gif cry.gif ir priepuoliai atsiranda ryte, kad vakare atsirastų, taip nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 05 15, 10:51)
gal reikia vis dėlto ir man pabandyt tą amigrolį? o kokia kaina?
man skausmai  cry.gif  cry.gif  cry.gif ir priepuoliai atsiranda ryte, kad vakare atsirastų, taip nebuvo.

60 kapsulių kažkur apie 20lt.Gerti reikia 3-4mėn.Po vieną kapsulę dienoj.Čia yra maisto papildas kenčiantiems nuo migrenos.Kadangi visai nebrangiai gaunasi,nutariau išbandyt pati ir vaikui jau galima,tai geriam abu.
Atsakyti
Niekada neturejau galvos skausmu ir neisikundziau, taciau...jau geros 4 savaites kaip kiekviena miela ryta atsikeliu su galvos skausmais ir einu su jais miegot!! Man atrodo, kad migrena tai nesitestu taip ilgai be sustojimo. IS PRADZIU SKAUDEJO GERAS 2 SAVAITES SMILKINIUS IR SVAIGDAVO GALVA, DABAR SKAUDA VIRSUGALVI! Atrodo, lyg spaustu galva kas. Siaubas,nezinau ka daryt, nes jau nieks nebepadeda fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2005 05 16, 18:29)
Niekada neturejau galvos skausmu ir neisikundziau, taciau...jau geros 4 savaites kaip kiekviena miela ryta atsikeliu su galvos skausmais ir einu su jais miegot!! Man atrodo, kad migrena tai nesitestu taip ilgai be sustojimo. IS PRADZIU SKAUDEJO GERAS 2 SAVAITES SMILKINIUS IR SVAIGDAVO GALVA, DABAR SKAUDA VIRSUGALVI! Atrodo, lyg spaustu galva kas. Siaubas,nezinau ka daryt, nes jau nieks nebepadeda  fear.gif

Mažum koks spaudimas?
Atsakyti
QUOTE(niginte @ 2005 05 17, 07:02)
Mažum koks spaudimas?

Is tikruju tai buvo viena diena jis smarkiai uzkiles tas spaudimas, bet po to viskas susitvarke. Bet turbut bus tai, nes ir akis labai spaudzia, ko gero bus akispudis padidejes, o tai blogas dalykas.. Viskas kraunuosi tases ir vaziuoju i Lietuva gydytis visu galu, nes cia dar tai nieko nebus verysad.gif
Atsakyti
Eimante ir man tas pats ne per seniausiai buvo. visą mėnesį kankinausi, nes nepadėjo visiškai jokie vaistai, dariau daugybę tyrimų, o išvados - įtmpa ir druskos kakle. Na aš esu šiek tiek tinginiukė blush2.gif , nes išvis nesportuoju. mano darbas sėdimas, o namo važinėju su mašina. Tad prisiauginau druskų. Pagalvok ar tau negali būti tas pats? Man galvos skausmas buvo nežmoniškas ir akis be galo skaudėjo. Rekėjo vaikščioti į mankštą. Pdėjo, bet reikia neapsileisti ir pastoviai sportuoti.
Atsakyti
as irgi ieskojau labai daug informacijos apie migrena. internete viename puslapyje apie žarnyno valymą radau, kad migrena yra vienas iš simptomų kada reikia valyti žarnyną ir sveikiau gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2005 05 17, 12:28)
Is tikruju tai buvo viena diena jis smarkiai uzkiles tas spaudimas, bet po to viskas susitvarke. Bet turbut bus tai, nes ir akis labai spaudzia, ko gero bus akispudis padidejes, o tai blogas dalykas.. Viskas kraunuosi tases ir vaziuoju i Lietuva gydytis visu galu, nes cia dar tai nieko nebus verysad.gif

Ir as turiu ta problema, dar nuo paauglystes. Simptomai: pradeda mirgeti vienoje puseje regimojo lauko. Tai signalas, kad tuoj prasides. Is pradziu nieko neskauda, paskui pamazu atsiranda skausmas, bet ne galvos, o kazkur uz akiduobiu. Jis stipreja, ima pilti karstis, pykinti. Vaistu vartoti negaliu, nes viska isvemiu ir niekas nepadeda. Geriausia visiska ramybe ir saltas oras. Dazniausiai skauda vienoje galvos puseje, veliau skausmas pereina i kita. Geriausias vaistas isvalyti skrandi. Po to ima kresti saltis ir viskas praeina, bet nuo staigesnio judesio skausmas perveria visa galva. Pastebejau, kad bent jau man migrena prasideda, kai smarkiai susinervinu ( kita diena jau lauk) arba ilgai bunu nevalgiusi.
Beje, kaip sako gydytojai, po gimdymo migrena arba visai sumazeja, arba labai stipriai paumeja.
O del zarnyno valymo, manau yra tiesos. Jei nepageres, tai bent jau nepakenks tikrai.
Atsakyti