Įkraunama...
Įkraunama...

Paruošiamieji sąrėmiai

Sveiki, o as su antru nuo stipriu paruosiamuju net gimdykloje 5 val pabuvau 100 balu net buvo ir suprask tu kas tau daros, x-failai
O pagimdziau tik mazdaug po 2 savaiciu doh.gif
Atsakyti
O man gimda susitraukinėjo jau nuo 4-5 menesio. Geriau magni, o likus savaitei iki gimdymo, kai apsilankiau pas gydytoja, pasake negert, nes gali uzsitesti gimdymas. Neskaudedavo, bet budavo nemalonus toks jausmas, tvinkciojimas galvoj. Ryt jau turetu buti ta diena. Ginekologiskai manes niekas netikrino ir galvoju ryt, jei nieko, pavaziuot i gimdymo namus, kad paziuretu jau. Bo praeita nakti uzejo tokie susitraukimai, besitesiantys po 3-7 min ir besikartojantys reguliariai kas kelias min ir maude strenas panasiai kaip per menstras, ir tesesi daugiau nei dvi valandas, tai jau galvojau bus.. bet po to pradejo traukti mane ant miego, tai pagalvojau, kad cia dar gal nieko, pavalgiau ir nuejau miegot... unsure.gif butu faina, jei jau butu tikrieji tie saremiai, bet matyt dar reiks palaukt. Tikiuosi ryt gydytojai ka nors gero pasakys... nu kad jau greit ar pan. nestuke.gif
Atsakyti
kodel temele mirus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2009 01 06, 14:29)
kodel temele mirus g.gif ?

matyt nieko nekankina paruosiamieji saremiai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 01 02, 14:32)
nu man vakar labai skausmingi spazmai buvo uzeje pilvo apacioj ir taip apie 1,5 valandos, vyras jau norejo i ligonine vezt, bet pagulejau ir praejo, tai nuo to laiko sunkiai vaikstau pilvo apacia tokia skausmingesne pasidare, net nan ar cia buvo paruosiamieji ??  g.gif nenoriu lekt vis pas gydytoju del kiekvieno diegliuko

man taip pat buvo kaip kokia kvaisa nuvazevau i ligonine jie dar durnesni isveze mane i gymdikla ir pralaike 5 valandas nusiteikiau moraliskai kad jau neuzilgo laikisiu leliu ant ranku o jie pasake kad cia parosemieji saremiai vaziojam i patologyja bash.gif cry.gif
Atsakyti
sveikos,
man 37 savaite,paruosiamuosius saremius jauciau jau kokius 5 kartus.Is pradziu tik kietedavo pilvas(mazdaug nuo 33 savaites), o paskutines dvi savaites naktimis jauciu maudima pilvo apacioje lyg per menesines.Pilvas jau gerokai nusileides nestuke.gif doh.gif gal kam buvo panasiai?gal kas zino kada mazdaug ir gimdymas?
Atsakyti
vis skaitau ir bandau issiaiskint: kas tie saremiai ir stangos, bet niekaip nesuprantu doh.gif blush2.gif naktim nemiegu bijodama praziopsot ta signala kada jau vykti i ligonine, labai nekantrauju savo mergyte pamatyt, vyas tik ramina kad kai reiks tai suprasi. prasidejo 39 savaite nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,Man nakti pradejo mausti pilva ant nugaros negalejau guleti nes maudimas jauciasi intensiviau ,tik ant sonu arba stovint maziau skauda.
Skausmas nera astrus, toks maudimas pastovus ties bamba ir aplink ja ir siek tiek apacioj,nu nesukoncentruotas i viena taska.,pilvas isitempias kartais sukieteja ir toks buna kelias minutes apie 3-7 .
Sendien vel maudzia,nebezinau kas cia...
Geriu arbatos ramuneliu sakau gal ka ne to uzvalgiau...
Ar cia toks paruosiamuju saremiu skausmas?
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 02 21, 16:07)
Sveikos,Man nakti pradejo mausti pilva ant nugaros negalejau guleti nes maudimas jauciasi intensiviau ,tik ant sonu arba stovint maziau skauda.
Skausmas nera astrus, toks maudimas pastovus ties bamba ir aplink ja ir siek tiek apacioj,nu nesukoncentruotas i viena taska.,pilvas isitempias kartais sukieteja ir toks buna kelias minutes apie 3-7 .
Sendien vel maudzia,nebezinau kas cia...
Geriu arbatos ramuneliu sakau gal ka ne to uzvalgiau...
Ar cia toks paruosiamuju saremiu skausmas?

gali buti ir paruosiamieji.. bet saremiai as taip suprantu, tai kai susitraukineja gimda, visas pilvas sukieteja ir dar ziauriai skauda... nu pradeda ne taip ziauriai, o po to vis labiau, kad negali pajudet... vat butent, kai yra paruosiamieji tai neskauda arba tik maudzia... nu bent jau man taip buvo. Kai jau buvo tikri, tai jau ir skaudejo, negali sumaisyti tokio skausmo su maudimu. bet kai prasidejo gimdymas, man vis skaudejo reguliariai kelias valandas, bet pasirodo tai net nebuvo dar saremiai, o tik isistatinejo galvute, del to taip skaudejo. bet toks periodiskas skausmas, kai suima ir atleidzia po keliu min. ir kartojasi. tai vat. zinau ta laukimo jausma, kai norisi, kad jau greiciau prasidetu, o cia vis dar neaisku, kas darosi.. Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2007 10 22, 17:14)
kazin kaip turetu skaudeti kai paruosiamieji saremiai, kaip per menesines, pilvo apacia? man praeita nakti taip nezmoniskai diege desne pilvo puse kad nezinojau kur detis, ir taip truko kokias dvi valandas su kokiu pora minuciu pertraukom. ar kam panasiai nutike? nes bijau vel pajust ta skausma

Kol kas jauciu as tik toki maudima kaip per menesines pilvo apacioj ir nugara atrodo kartais tuoj plys,bet pavaikstau ir praeina.
Atsakyti
Kai laukiausi dukros, tai neprisimenu visai paruosiamuju. Jeigu jie ir buvo tai turbut labai silpni. Na kai atejo laikas gimdyti, tai buvo aisku kas tai per skausmai, su niekuo nesumaisysi ax.gif Dabar laukiuosi antro leliaus, tai kartais tik jauciu, kad pilva suspaude ir atleido po keliu sekundziu, ar tai tie paruosiamieji tai net ir nezinau, nes skausmo jokio nejauciu tik suspaudima rolleyes.gif
Atsakyti
sakoma kad paruosiamieji saremiai prasideda nuo 20 savaites, jei per diena daugiau nei 10 k neuzeina tai nera ko jaudintis. be to jei gimdymas prasides tai ir vandenys nubegs, neuztenka vien saremiu kas kelias minutes g.gif
Atsakyti