QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 02 21, 16:07)
Sveikos,Man nakti pradejo mausti pilva ant nugaros negalejau guleti nes maudimas jauciasi intensiviau ,tik ant sonu arba stovint maziau skauda.
Skausmas nera astrus, toks maudimas pastovus ties bamba ir aplink ja ir siek tiek apacioj,nu nesukoncentruotas i viena taska.,pilvas isitempias kartais sukieteja ir toks buna kelias minutes apie 3-7 .
Sendien vel maudzia,nebezinau kas cia...
Geriu arbatos ramuneliu sakau gal ka ne to uzvalgiau...
Ar cia toks paruosiamuju saremiu skausmas?
gali buti ir paruosiamieji.. bet saremiai as taip suprantu, tai kai susitraukineja gimda, visas pilvas sukieteja ir dar ziauriai skauda... nu pradeda ne taip ziauriai, o po to vis labiau, kad negali pajudet... vat butent, kai yra paruosiamieji tai neskauda arba tik maudzia... nu bent jau man taip buvo. Kai jau buvo tikri, tai jau ir skaudejo, negali sumaisyti tokio skausmo su maudimu. bet kai prasidejo gimdymas, man vis skaudejo reguliariai kelias valandas, bet pasirodo tai net nebuvo dar saremiai, o tik isistatinejo galvute, del to taip skaudejo. bet toks periodiskas skausmas, kai suima ir atleidzia po keliu min. ir kartojasi. tai vat. zinau ta laukimo jausma, kai norisi, kad jau greiciau prasidetu, o cia vis dar neaisku, kas darosi.. Sekmes