Įkraunama...
Įkraunama...

Paruošiamieji sąrėmiai

QUOTE(heryte @ 2008 04 03, 15:12)
Pagal menesines ir pagal echo sutampa  nestuke.gif  Net numanau kada pastojau, tai gimdymo data turetu buti 04.23  mirksiukas.gif

Aš irgi numanau kada, taigi mano atveju gimdymo data turėtų būti balandžio 25d. rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar darėm kardiotokogramą, tai tas aparačiukas gana reguliarius sąrėmius fiksuoja... Ir leliuko širdutė permuša... verysad.gif Net nežinau, skausmo lyg ir nejaučiu, tik gimda apsitraukinėja g.gif Tikriausiai paruošiamieji g.gif
Atsakyti
Aš vakar buvau pas gydytoją, niekas jokių toniukų neklausė, nors gimda ir stiprokai susitraukinėja doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grateful @ 2008 04 04, 13:47)
Aš vakar buvau pas gydytoją, niekas jokių toniukų neklausė, nors gimda ir stiprokai susitraukinėja  doh.gif  unsure.gif

Jei nori pasidaryti tą kardiotokogramą reikia nuvažiuot į artimiausią gimdymo skyrių savo mieste ir padarys, bent jau manęs nei siuntimo neprašė. Dar ir šiandien važiavome pasiklausyti, liepė daug skysčių gerti (daugiau kaip du litrus per dieną) ir vėl vakare atvažiuot, nes vis į didžiąją pusę traukia, o ir tas gimdos kietėjimas gydytojai nepatiko, sakė žiūrės ar kaklelis neatsidarinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 04 04, 10:46)
Vakar darėm kardiotokogramą, tai tas aparačiukas gana reguliarius sąrėmius fiksuoja... Ir leliuko širdutė permuša...  verysad.gif Net nežinau, skausmo lyg ir nejaučiu, tik gimda apsitraukinėja g.gif  Tikriausiai paruošiamieji g.gif

man ir taspats jau dwi sawaites,o kaklelis labai nenori greiciau atsidarinet,o man dar ir labai skauda verysad.gif
Atsakyti
man atrodo kad as ju nejauciu schmoll.gif
Bet ar taip gali buti? virs 36 savaiciu... Pilvas sukietejas gal tik 2-3 kartus buvo ir tai praeita menesi. Nieko nesuprantu...
Atsakyti
Labą vakarą visoms laukiančioms 4u.gif ,
Mano stebinčioji gydytoja šį antradienį patvirtino, kad jau ketvirtadienį tikrai gimdysiu (arba kitaip sakant būtent tą dieną, kurią ji man nuo pat pradžių "būrė"). Na žodžiu ir kaklelis jau ruošiasi ir viskas čiki... Dar sako, jei ketvirtadienį nieko nevyks, būtinai man pasirodyk. Ketvirtadienį jaučiaus taip šauniai, kad būčiau galėjus nors bulves kast doh.gif , ar bent jau kokius tapetus perklijuot. Gydytoja apžiūrėjus pareiškė :"na šiandien tikrai negimdysi, kaklelis vėl susitraukė" blink.gif (ar tai po perkūnais fiziškai išvis įmanoma?). paminėsiu tik tarp kitko, kad savaitėlė tai 40 unsure.gif . Jokių ten sąręmių, ar dar ko nė iš tolo. Tik vartosi tas mano dalyvis ir tiek. Kaip gi žinot, kada žmogelis pagaliau lagaminus susikraus ir pas mane atkeliaus, jau taip pasiilgau laukt ir nerimas jau sveiko proto ribas baigia perlipt verysad.gif, gal kas kokių panašių išgyvenimų turit?

Visom nerimaujančiom nuoširdžiai linkiu kuo laimingiausių pabaigų 4u.gif

Atsakyti
man dar tik 36 savaite bet jau antra diena labai suskausta pilva net susirieciu bet tas skausmas trumpas ir kartojasi nereguliariai gal cia paruosiamieji nesuprantu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=ausrine261,2008 04 19, 14:31]
man dar tik 36 savaite bet jau antra diena labai suskausta pilva net susirieciu bet tas skausmas trumpas ir kartojasi nereguliariai gal cia paruosiamieji nesuprantu blush2.gif

Ot kodėl niekur nėra tiksliai aprašyta (ar net nufotogrofatuota), kaip ta nestuke.gif moteriškutė turi jaustis iš tikro verysad.gif , kankinkis žmogeli nežinioj. Aš bet kokiu atveju tik labai siūlyčiau pas stebinčią gydytoją (ar pas tą, pas kurią gimdysi)apsilankyt, gal labai nepadeda, bet bent jau kiek ramiau dėl mažiuko pasidaro unsure.gif (nes nuo tų galvojimų "ar viskas jam gerai", tai čerpės nuo stogo sėkmingai skrenda).

Mane šiandien kol iki daktarų vežė, vos neklykiau, na jau toki beveik vadovėliniai sąrėmiai, sakau "akurat ir pagimdysiu", aha, sėkmingai viskas baigės, vos tik kratyt nustojo blush2.gif , bet aisku, kai gydytoja kakleli tikrino, tai galvojau "geriau jau mašinoj būtau pagimdžius", nes tikrai sopėjo labai. verysad.gif

Bet tikrai nubėk pas daktariuką, tam gi juos ir išgalvojo ax.gif

Ir laimingai, nes kai jau bus po viskam, tai tik smagu bus baimes prisimint blush2.gif
Atsakyti
man tai jau kokia savaite dazniausiai diena pamaudzia pilvo apacia ir tai trumpai.
iki nustatytos datos nepilna savaite. laukiu kada jau skausmai bus daznesni ir stipresni, kad kau greiciau mano angeliukas ateitu...labai nesinoretu kad veluotu, ir tai jau su nerimu laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 01 21, 15:13)
paryciais pabudau nuo pamaudenimu kaip per mmm, sukietejo gimda (kaip i kamuoli susitrauke) nu bet su tokiu skausmeliu, ir taip istisai kelias valandas, nu jau beveik dziaugtis buvau  gal lialius nores islyst  cool.gif  nu jo bet kur tau prasikankinau ir viskas baiges  verysad.gif  stai ir vel sedziu prie kompo kaip agurkelis  lotuliukas.gif  matyt tai paruosiamieji tebbuvo  unsure.gif

man ypac vakarais sukieteja pilvukas ir praeina po kazkiek laiko, tai sake cia ir yra paruosiamieji, o tikrieji saremiai skaitosi tada kai pilvas kieteja jau reguliariai, tarkim 7 min intervalu (siandien man AK priemime isaiskino kai paklausiau kada atvaziuoti kita karta)
Atsakyti
Tikri saremiai dazniausiai yra reguliarus ir dazneja per tam tikra laika... Netikri gali buti reguliarus, bet neilga laika ir praeina. O siaip, jei neaisku, galima i silta dusa nuvaryti - netikri dazniausiai praeina, o tikri sustipreja (cia per kursus aiskino). Isbandziau ant saves per pirma nestuma - tikrai pasitvirtino.
Atsakyti