Įkraunama...
Įkraunama...

Paruošiamieji sąrėmiai

QUOTE(Aneri7 @ 2008 06 15, 22:17)
man tai jau kokia savaite dazniausiai diena pamaudzia pilvo apacia ir tai trumpai.
iki nustatytos datos nepilna savaite. laukiu kada jau skausmai bus daznesni ir stipresni, kad kau greiciau mano angeliukas ateitu...labai nesinoretu kad veluotu, ir tai jau su nerimu laukiu nesulaukiu.

labutis visoms busimoms mamytems smile.gif mums dabar 36 savaites ir 4d pagal echo, pagal mmm 37 savaites ir 4d. vakar uzejo toks stiprus nugaros skausmas pereinantis i pilvo apacia, kad net paeiti nebegalejau. nakti vel kankino tokie patys skausmai trunkantys mazdaug apie 20min ir kartojos kas 2-3 valandos, net pamiegot negalejau per juos. tai taip baisu daros. unsure.gif tai gal cia paruosiamieji? g.gif o kai noriu islipt is lovos, tai turiu tai daryt labai atsargiai, nes kuo toliau tuo labiau jauciu skausma ir toki tempima moteriskoje vieteleje. gal ir jums taip buna?
Atsakyti
paruosiamieji - kai sukieteja pilvas, o skausmai pilvo apacioje-ne saremiai, o ispejimas, kad pervargote, persitempete, gal ta diena nervinotes. Juk nerimo pries gimdyma isties nemazai, sresas pastovus. Man padeda rami muzika, aukstai pakeltos kojos. karta taip gulejau geras 2 val. o skausmelis buvo nejuokais isgasdines. bet jei nera kraujo, tai tiesiog reikia iskenteti. laikykimes smile.gif
Atsakyti
Man paruošiamųjų nebuvo išvis 4u.gif
Jau kai pradėjo skaudėti, tai ir pagimdžiau tą pačią dieną lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rianka: 21 liepos 2008 - 13:10
QUOTE(labailabai @ 2008 07 20, 22:53)
paruosiamieji - kai sukieteja pilvas, o skausmai pilvo apacioje-ne saremiai, o ispejimas, kad pervargote, persitempete, gal ta diena nervinotes. Juk nerimo pries gimdyma isties nemazai, sresas pastovus. Man padeda rami muzika, aukstai pakeltos kojos. karta taip gulejau geras 2 val. o skausmelis buvo nejuokais isgasdines. bet jei nera kraujo, tai tiesiog reikia iskenteti. laikykimes smile.gif

jei dar ne laikas, tuo atveju magni reiktu papildomai pagerti
Atsakyti
norejau jusu pasiklausti, pirmas nestumas ir klausymu begale, snd tiek pilva dygcioja, pereina i nugara. o jau pilvuko kietumas verysad.gif nejau paruosiamieji>?
Atsakyti
QUOTE(demoniuke @ 2008 07 21, 17:42)
norejau jusu pasiklausti, pirmas nestumas ir klausymu begale, snd tiek pilva dygcioja, pereina i nugara. o jau pilvuko kietumas  verysad.gif nejau paruosiamieji>?

taip taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(baby19 @ 2008 07 20, 19:24)
labutis visoms busimoms mamytems smile.gif mums dabar 36 savaites ir 4d pagal echo, pagal mmm 37 savaites ir 4d. vakar uzejo toks stiprus nugaros skausmas pereinantis i pilvo apacia, kad net paeiti nebegalejau. nakti vel kankino tokie patys skausmai trunkantys mazdaug apie 20min ir kartojos kas 2-3 valandos, net pamiegot negalejau per juos. tai taip baisu daros. unsure.gif tai gal cia paruosiamieji? g.gif o kai noriu islipt is lovos, tai turiu tai daryt labai atsargiai, nes kuo toliau tuo labiau jauciu skausma ir toki tempima moteriskoje vieteleje. gal ir jums taip buna?

man budawo parom uzeina tokie dalykai,o gleiwes neina kai sie skausmai pasibaigia?
Atsakyti
Prieš pirmą gimdymą nejaučiau nei paruošiamųjų sąrėmių, nei tikrųjų - atsidarė kaklelis iki 7 cm be jokių skausmų, bet va paskui sustojo veikla ir teko skatinti. Su antru lėliuku iki 40 savaitę numatytos cezario operacijos irgi nebuvo jokių paruošiamųjų, o štai dabar, kai laukiuosi trečio vaikelio, tai jau ne kartą buvo taip smarkiai užėję, jog ir šaltas prakaitas pylė sąrėmiaujant, ir jau buvau pradėjusi nerimauti, kad čia gal jau ir gimdau... taip anksti... unsure.gif Bet viskas aprimo. Tik kadien po n kartų kietėja pilvukas ir maudžia jį...
Atsakyti
Su pirmu vaikeliu kaklelis prasivėrė 7 cm. be jokių skausmų.Toliau prakirpo vandenis ir po 1,5 val. turėjom savo dukrytę(beje - 34sav.)
Su antru išlaukėm termino, nebuvo jokių paruošiamųjų. Skatino, tai nuo kaklelio atsivėrimo iki sūnelio gimimo užtrukom 3,5 val.
Su trčiuoju, dar matysim kas bus. Būna kartais tie paruošiamieji, bet dažniausiai naktį, kai pilna pūslėsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif man praeita nakti buvo susitraukus gimda, bet neskausmingai ir uzeina tokie pilvo skausmeliai kokius 5-8kartus per diena, bet nestiprus.kadangi tai mano pirmas vaikas tai kaip suprantu tai paruosiamieji saremiai?o kada pilvukas nusileidzia i apacia?paruosiamieji gali prasideti nors ir pilvukas nenusileides?tiek daug buvau skaicius info apie nestuma ir gimdyma bet kai jau kazkas pajudejo i prieki is kart pasimeciau ir viska pamirsau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2008 08 02, 07:48)
Su pirmu vaikeliu kaklelis prasivėrė 7 cm. be jokių skausmų.Toliau prakirpo vandenis ir po 1,5 val. turėjom savo dukrytę(beje - 34sav.)
Su antru išlaukėm termino, nebuvo jokių paruošiamųjų. Skatino, tai nuo kaklelio atsivėrimo iki sūnelio gimimo užtrukom 3,5 val.
Su trčiuoju, dar matysim kas bus. Būna kartais tie paruošiamieji, bet dažniausiai naktį, kai pilna pūslėsmile.gif

Raimuxe, šaunu, kad pirmieji du tavo gimdymai tokie nuostabūs buvo! wub.gif Linkiu, kad ir trečias gimdymas būtų kuo lengvesnis! 4u.gif
QUOTE(Donata87 @ 2008 08 02, 10:34)
Sveikos mamytes 4u.gif  man praeita nakti buvo susitraukus gimda, bet neskausmingai ir uzeina tokie pilvo skausmeliai kokius 5-8kartus per diena, bet nestiprus.kadangi tai mano pirmas vaikas tai kaip suprantu tai paruosiamieji saremiai?o kada pilvukas nusileidzia i apacia?paruosiamieji gali prasideti nors ir pilvukas nenusileides?tiek daug buvau skaicius info apie nestuma ir gimdyma bet kai jau kazkas pajudejo i prieki is kart pasimeciau ir viska pamirsau... blush2.gif

Donata, jei tie pilvo skausmeliai, kaip pati rašai, yra neskausmingi ir užeina iki 10 kartų per dieną, tai kol kas tėra paruošiamieji sąrėmiai - tikrai dar negimdai... O va kai jau skauda labai, reiktų sekti, kas kiek laiko ir kiek laiko jie trunka... mastau.gif
Pilvukas paprastai nusileidžia paskutinįjį mėnesiuką, gali to ir nejausti. O paruošiamieji būna ir jam nenusileidus...
Šiaip svarbiausia, jei vandenukai nubėga - tada jau reikia reaguoti skubiai, o jei sąrėmiai, tai pradžioje tiesiog juos skaičiuoti ir sekti. Ir dėl visa pikta skambtelti gydytojai...
Lengvo tau gimdymo ir sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Aciu NIKI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 07 20, 21:53)
paruosiamieji - kai sukieteja pilvas, o skausmai pilvo apacioje-ne saremiai, o ispejimas, kad pervargote, persitempete, gal ta diena nervinotes.

As irgi taip galvojau, ir mano gine ta pati sake, bet pasirodo nebutinai. Man jau koki menesi kaip labai daznai, kartais istisai, kartais su pertraukelem maudzia strenas ir pilvo apacia. Kai sia savaite pradejau vaiksioti uzrasineti vaikucio tonusus per kiekviena toki paskaudenima tas aparatas fiksuodavo saremius ir nemazus visai smile.gif O gimda visai nekieteja per tuos maudenimus.
Atsakyti