Įkraunama...
Įkraunama...

žindančios mamos nuotraukos

QUOTE(Meina @ 2008 08 29, 21:15)
labai gražu wub.gif  wub.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif Tik paziurejau i fotkes data - is tikruju ten mazei 8 dienos ax.gif As taip primeciau daugmaz ir parasiau 2 savaites, ziople blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 30 rugpjūčio 2008 - 14:06
Noriu pagirti visas įdėjusias savo foto 4u.gif - NEREALIAI GRAŽU thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytės wub.gif
Atsakyti
Ir mes pasirodom blush2.gif
Čia mano mažyliui pusmetis:

user posted image

O čia mes pernai vasarą:

user posted image

Na, ir dar mano avataras daug pasako smile.gif
Bet kokios mažutės nuotraukytės įsikėlė! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelni: 17 spalio 2008 - 13:11
grazu ir pati turiu kelias tokas nuotraukas. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kazkaip netycia cia uzklydau, imesiu ir musu foto, dukrytei 1m1men dar zindau.
Cia dar visai maziuke, poros menesiuku:
user posted image
Cia truputi didesne:
user posted image
wub.gif
Labai grazios visu foto, o tos kur fotostudijoj wub.gif
Atsakyti
o man negražu tokios nuotraukos ax.gif fotostudijoj profesionaliai fotografuotos - dar dar... o namie fotkintos schmoll.gif kažkuriam žurnale buvo žindančių konkursas - doh.gif negaliu žiūrėti... beje, pati maitinau ir maitinu, tik neturiu nė vienos nuotraukos.

tik vienas dalykas dažniausiai žindymo nuotraukose būva labai gražus - vaikučių akys.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 11 05, 19:07)
tik vienas dalykas dažniausiai žindymo nuotraukose būva labai gražus - vaikučių akys.

Akys mazyliu tikrai nerealios wub.gif
Atsakyti
labai graži meniška nuotrauka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 16, 14:13)
labai graži meniška nuotrauka
user posted image

O koks uzrasas.. biggrin.gif

Nuotrauka nuostabi.
Atsakyti
Man buitines nuotraukos negrazu schmoll.gif Bet profesionaliu fotografu fotografijos visai patinka, ten viskas perteikta subtiliau, pagauti ryskus momentai 4u.gif
Atsakyti
Rizikuoju būti gun_bandana.gif už savo nuomonę, bet man irgi dauguma tokių nuotraukų nelabai patinka... Nebent pateikta subtiliau, pridengtai, kai mažiau matosi kaip ten kas, o labiau jaučiasi pati momento nuotaika, vaiko ir mamos akys. O kai stambiu planu matai tik išpampusio papo spenelį įtrauktą į kūdikio burnytę su išvirtusiomis lūpytėmis (na taip ir reikia žindyti) - kažkokia gryna fiziologija, fee... O jei dar matosi pasišiaušę plaukai, fone sujaukta lova ar šiaip netvarkinga buitinė aplinka... Sau prisiminimui gal ir galima turėti, jei nesigavo padaryti kitokių, bet kad kitiems rodyti doh.gif Ir čia nebūtinai priklauso ar fotografuota profesionalo, ar mėgėjiškai.
Atsakyti