manau jei ta foto parodo tinkamu metu , tinkamoj vietoj - tai labai grazu, net susimastyti ir geretis tuo stebuklu vercia.. bet jei kisamos bet kur.. tada norisi tam stebuklui pagarbos ir siokio tokio asmeniskumo.. apie menines as nekalbu..
QUOTE(Inska @ 2009 11 23, 12:48)
Rizikuoju būti
už savo nuomonę, bet man irgi dauguma tokių nuotraukų nelabai patinka... Nebent pateikta subtiliau, pridengtai, kai mažiau matosi kaip ten kas, o labiau jaučiasi pati momento nuotaika, vaiko ir mamos akys. O kai stambiu planu matai tik išpampusio papo spenelį įtrauktą į kūdikio burnytę su išvirtusiomis lūpytėmis (na taip ir reikia žindyti) - kažkokia gryna fiziologija, fee... O jei dar matosi pasišiaušę plaukai, fone sujaukta lova ar šiaip netvarkinga buitinė aplinka... Sau prisiminimui gal ir galima turėti, jei nesigavo padaryti kitokių, bet kad kitiems rodyti
Ir čia nebūtinai priklauso ar fotografuota profesionalo, ar mėgėjiškai.

Temos pradžioj ir neparašyta, kad reikia meniškų nuotraukų...

Ir kaip erzina tokios, kurios ateina į daugkartinių sauskelnių skyrelį ir sako, kam jūs naudojat daugkartinius, mums pvz ir Pampers tinka. Arba į daugkartinių higieninių įklotų skyrelį, kam jūs grįžtat į akmens amžių? Prašau tik truputėlio tolerancijos.

Visų nuotraukytės labai gražios, man rėra nieko gražesnio už tokį vaikelio ir mamos artumą

Man kiekviena nuotrauka šioje temoje graži. Nes mamos norėjo pasidalinti pačiom gražiausiom akimirkom,
tuo, ką jautė, o tai daug svarbiau, nėgu estetinis vaizdas ir sutvarkyta aplinka 
Papildyta:
kas per straipsnis?

Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 11 27, 13:58)
idedam ir mes savo
nors kai si nuotrauka buvo panaudota vienam straipsniui apie zindyma iliustruoti, sulauke daug piktu komentaru....keista....

kas per straipsnis?
O man visos šios nuotraujos gražios...Labai labai...
Nesvarbu, meniška ji ar ne, tačiau vaikelio akys, veido išraiška, kūno kalba - visur tokia pati...Jo rodo tik vieną - kad jam labai labai gera, ir kad jis labai labai saugus...jis turi patį didžiausią turtą ir stebuklą šalia savęs...Nuostabu.

QUOTE(Valentukė @ 2009 11 25, 21:39)
Visų nuotraukytės labai gražios, man rėra nieko gražesnio už tokį vaikelio ir mamos artumą 

QUOTE(Natuke @ 2009 11 27, 14:54)
Man kiekviena nuotrauka šioje temoje graži. Nes mamos norėjo pasidalinti pačiom gražiausiom akimirkom,
tuo, ką jautė, o tai daug svarbiau, nėgu estetinis vaizdas ir sutvarkyta aplinka 
Papildyta:
kas per straipsnis?

Papildyta:
kas per straipsnis?
bernardinuose berods buvo idetas, rasoma apie ciulptuko zala. Labai nesigilinau i komentarus, bet maciau kazka panasau i - geras straipsnis nu bet nuotrauka....(tiek ir pasakyta)
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 27, 16:08)
nezinau, kaip supratau per daug nuogo moters (mano) kuno matosi

Sveikos, o cia mano valgytoja, gaila, kad tik tiek matosi... niekas is salies musu nenufotografuoja...

Visos nuotraukytės labai mielos ir gražios
Net ašarą nubraukiau