Įkraunama...
Įkraunama...

žindančios mamos nuotraukos

manau jei ta foto parodo tinkamu metu , tinkamoj vietoj - tai labai grazu, net susimastyti ir geretis tuo stebuklu vercia.. bet jei kisamos bet kur.. tada norisi tam stebuklui pagarbos ir siokio tokio asmeniskumo.. apie menines as nekalbu..
Atsakyti
QUOTE(Inska @ 2009 11 23, 12:48)
Rizikuoju būti gun_bandana.gif už savo nuomonę, bet man irgi dauguma tokių nuotraukų nelabai patinka... Nebent pateikta subtiliau, pridengtai, kai mažiau matosi kaip ten kas, o labiau jaučiasi pati momento nuotaika, vaiko ir mamos akys. O kai stambiu planu matai tik išpampusio papo spenelį įtrauktą į kūdikio burnytę su išvirtusiomis lūpytėmis (na taip ir reikia žindyti) - kažkokia gryna fiziologija, fee... O jei dar matosi pasišiaušę plaukai, fone sujaukta lova ar šiaip netvarkinga buitinė aplinka... Sau prisiminimui gal ir galima turėti, jei nesigavo padaryti kitokių, bet kad kitiems rodyti  doh.gif  Ir čia nebūtinai priklauso ar fotografuota profesionalo, ar mėgėjiškai.

Temos pradžioj ir neparašyta, kad reikia meniškų nuotraukų... doh.gif Jeigu jums negražu nežiūrėkit. 4u.gif Juk pati suprantat, kad pasaulis sukasi ne aplink jus, ir ne visų nuomonė turi sutapti su jūsų.
Atsakyti
Ir kaip erzina tokios, kurios ateina į daugkartinių sauskelnių skyrelį ir sako, kam jūs naudojat daugkartinius, mums pvz ir Pampers tinka. Arba į daugkartinių higieninių įklotų skyrelį, kam jūs grįžtat į akmens amžių? Prašau tik truputėlio tolerancijos. 4u.gif
Atsakyti
Visų nuotraukytės labai gražios, man rėra nieko gražesnio už tokį vaikelio ir mamos artumą wub.gif
Atsakyti
idedam ir mes savo smile.gif nors kai si nuotrauka buvo panaudota vienam straipsniui apie zindyma iliustruoti, sulauke daug piktu komentaru....keista....
user posted image
Atsakyti
Man kiekviena nuotrauka šioje temoje graži. Nes mamos norėjo pasidalinti pačiom gražiausiom akimirkom, wub.gif tuo, ką jautė, o tai daug svarbiau, nėgu estetinis vaizdas ir sutvarkyta aplinka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 11 27, 13:58)
idedam ir mes savo smile.gif nors kai si nuotrauka buvo panaudota vienam straipsniui apie zindyma iliustruoti, sulauke daug piktu komentaru....keista....
user posted image

kas per straipsnis?
Atsakyti
O man visos šios nuotraujos gražios...Labai labai... wub.gif Nesvarbu, meniška ji ar ne, tačiau vaikelio akys, veido išraiška, kūno kalba - visur tokia pati...Jo rodo tik vieną - kad jam labai labai gera, ir kad jis labai labai saugus...jis turi patį didžiausią turtą ir stebuklą šalia savęs...Nuostabu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 11 27, 12:58)
user posted image

Už ką piktų? blink.gif Tokia graži nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Valentukė @ 2009 11 25, 21:39)
Visų nuotraukytės labai gražios, man rėra nieko gražesnio už tokį vaikelio  ir mamos artumą  wub.gif

drinks_cheers.gif man taip pat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 11 27, 14:54)
Man kiekviena nuotrauka šioje temoje graži. Nes mamos norėjo pasidalinti pačiom gražiausiom akimirkom,  wub.gif tuo, ką jautė, o tai daug svarbiau, nėgu estetinis vaizdas ir sutvarkyta aplinka ax.gif
Papildyta:

kas per straipsnis?

bernardinuose berods buvo idetas, rasoma apie ciulptuko zala. Labai nesigilinau i komentarus, bet maciau kazka panasau i - geras straipsnis nu bet nuotrauka....(tiek ir pasakyta)

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 27, 16:08)
Už ką piktų?  blink.gif Tokia graži nuotrauka.

nezinau, kaip supratau per daug nuogo moters (mano) kuno matosi smile.gif man tai nieko ten nesimato, bet gal kazkieno laki viazduote smile.gif na mama nuoga, vaikas nuogas, gi baisu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, o cia mano valgytoja, gaila, kad tik tiek matosi... niekas is salies musu nenufotografuoja...user posted image
Atsakyti
Visos nuotraukytės labai mielos ir gražios wub.gif Net ašarą nubraukiau smile.gif
Atsakyti