Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

QUOTE(Ele @ 2004 10 09, 17:04)
Mums buvo "prezikas" nusmukes, nes buvo per mazas ir uzsimove tik iki puses. O vyras tikras lietuvis- neapipjaustytas. kur cia rasi kitoki...  Nemegstu as tu prez... vienas vargas su jais. Taip ir neradom reikiamo dydzio. Lietuvoje turbut visi vieno dydzio, kaip ant vieno kurpalio...

yra tokie OKEIDO, atrodo taip vadinasi. tie butent didesni ir yra. paieskokit blush-anim-cl.gif na as pries kelis metus su jais susiduriau, bent jau tada ju buvo Lietuvoje. nemanau kad dingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2005 01 21, 14:45)
Mes jau 9 men. naudojam prezikus ir jokiu problemu, aisku teko isbandyk keleta rusiu, nes ne visi tiko.
Tik buvom pradeje juos naudot, gal buvo tik 2 kartas, tai  buvo toks atvejis kad liko man viduj ir jokiu krasteliu nesimate, kaip cia kazkuri rase  blink.gif
Bet ten kazkokie prezai levi buvo schmoll.gif
Dabar naudojam berods Life style'u tuos ultra plonus, pilkam ipakavime tai kaip sakiau viskas liuks  thumbup.gif
Zodziu reikia isbandyt visus kiek imanoma tai butinai atrasit tokius kurie tiks ir jums.  console.gif

Na mes taip pat uz "life style ultra thin". Liux. Pabandykit thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jance: 21 sausio 2005 - 17:49
Mes greit 10 metu kaip naudojam Life Style'us ir niekada nebuvo nei plyse nei nusmuke.
Atsakyti
vakar vos negavau šoko, kai mažė užmigo, su vyru užsiėmėm kai kuo blush2.gif , su gumyte smile.gif , na, ir ką jūs galvojat, į pabaigą vaikas prabudo (ačiū Dievui doh.gif ), gi žiūrim ...gumytė praplyšo cry.gif , o aš gi neseniai po gimdymo...jau jei ne 2.gif , gal būčiau vėl nestuke.gif , o man jau gana.Ar jums taip yra buvę, kaip tai galėjo atsitikt blink.gif ?
Atsakyti
Karta buvo, bent as tai susiejau, kad tepiau pana aliejuku ir nenusiploviau ranku ( dar buvo toks ilgai nesigeriantis) .
Atsakyti
Va ir mes jau 7 metai naudojam Life Style-tfu..tfu...tfu... jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kokius 4 kartus... kazkokia nekokia rusis buvo (pavadinimo nzn, nes ne pati jais rupinuosi blush2.gif ), daugiau nebevartojama schmoll.gif , kitais atvejais per daug energijos ir per mazai dregmes... cool.gif
Visais kartais brokas aptiktas laiku smile.gif
Atsakyti
karta buvo plyses, bet man rodos, kad ten del mechaniniu pazeidimu arba per daug itemptai uzdetas buvo. Visuomet jei jau gumytes perkam - tai lifestyles\us, - tai tik tas vienintelis ir plyso. Kitais jokiais nepasitikim, nes buva, kad vos pradeti naudoti plysta.
Atsakyti
o kur ten tie dydziai buna uzrasyti ? smile.gif
Atsakyti
Pora kartu plyso, paskutini karta jau pabaigoj, teko "Postinor" ieskot, bet net ir po visko... jau metu lialius vaiksto 4u.gif
Atsakyti
Diurex ne karto neplyso, bet lelius irgi vaiksto biggrin.gif
Atsakyti
Zinoma yra plyse unsure.gif , o paskui kiek nervu, kad nebutu 2.gif doh.gif nors ir diurex buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguciux: 18 vasario 2005 - 23:56