Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

QUOTE(Siguciux @ 2005 02 19, 00:55)
Zinoma yra plyse unsure.gif , o paskui kiek nervu, kad nebutu 2.gif  doh.gif nors ir diurex buvo ax.gif

o mes vartojam cool nes dabar kai perki du gauni kelnaites va biggrin.gif
Atsakyti
Ir man buvo smile.gif Turiu 8 metu 2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2005 02 18, 19:30)
Pora kartu plyso, paskutini karta jau pabaigoj, teko "Postinor" ieskot, bet net ir po visko... jau metu lialius vaiksto  4u.gif

Nu siaip Postinor nera stebuklingas vaistas, kai kurioms padeda, kai kurioms nelabai g.gif
Jei toks nemalonus dalykas su gumyte atsitiko, tai nenaudojant Postinor pastoja ~8 moterys is 100, naudojant - 3-4...
Matyt, agneklimjan papuole tarp tu 3... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mumi ir buvo plyses ir ne 1 karta.Ir geros kokybes buvo.O plysta jie manau,nuo labai stiprios trinties.Nors is tiesu tai nezinau kodel plysta,gal blogai uzsideda smile.gif Na pas mus ir lelius jau laksto thumbup.gif
Atsakyti
Ir man buvo vienintelį kartą plyšęs - rezultato laukiam pavasarį. Postinoras nepadėjo.
Gydytoja sakė, kad tokiu atveju efektyviau už visus postinorus yra kuo greičiau išsiskalauti su klizma tą vietą su vandeniu ir su šiek tiek citrinos lašelių g.gif
Atsakyti
O mums tai turbut juokingiausiai buvo nutike biggrin.gif Prezervatyvas visai net neplyso, jis tiesiog pasiliko pas mane viduje cry.gif Jausmas nenusakomas blink.gif jau galvojom lekt pas daktarus, kad iskrapstytu, bet po puses dienos pats is ten islinko biggrin.gif siaubassss... blush2.gif
Atsakyti
Man buvo n kartu plyses ir pasilikes kelis kartus - nu ka, nueinu i vonia ir iskrapstau biggrin.gif kazkaip negiliai matyt tongue.gif Kai plysdavo, geriau Postinor kelis kartus, tai padejo. O gal jus pavelavot isgert, nes nors ir parasyta, kad galima per para (ant kai kuriu kazkodel dar ilgesnis terminas nurodytas), geriau iskart isgert.
Atsakyti
va va, plyšo baidyklė verysad.gif ir dar per pačias vaisingąsias dienas verysad.gif Durexas svarbiausia doh.gif dabar sėdžiu kaip ant adatų - antro leliaus norėsim, betgi šitas cezariukas, dar nė metų neturi doh.gif sėdžiu ir galvoju - bus-nebus bigsmile.gif
Atsakyti
Prezikus naudojame beveik dešimt metų, bet kad suplyštų nepasitaikė niekad. (labai tikiuosi kad taip ir toliau bus). Todėl visiškai pasitikiu šituo guminiu stebuklu!
Nesuprantu kaip gali suplyšti? Teko matyti filmuotų lalailiškų vaizdelių: vaikinas užsimauna prezervatyvą kaip kepurę ant galvos (!) ir pripučia kaip balioną. Daug teko pūst jam kol gumytė plyšo.
Tikrai nesuprantu kaip gali prezervatyvas plyšti mylintis. Gal jį pažeidžiate užmaunant ar jau užmovus pvz. su nagais arba dantim g.gif O gal perkate iš kioskelio kur jie vitrinoj saulės perkaitinti? O gal naudojate lubrikantus, kurie netinka naudoti kartu su prezervatyvu, nes lateksas tirpsta nuo jų?
Sunki mįslė g.gif
P.s. būtinai vadovaukitės prezervatyvo naudijimo taisyklėmis, kurios būna įdėtos į kiekvieną pakelį biggrin.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yo-yo: 17 sausio 2006 - 15:01
QUOTE(gitulia @ 2006 01 17, 14:33)
O ko cia galvot, arba dziaugies, kad plyso, arba eini i "postinor'o" tema  mirksiukas.gif

na be postinoro tai jau tikrai apsieisiu, bet ir džiaugtis kažkaip sunku blush2.gif jau mieliau suplanuot bigsmile.gif
yo-yo, tai kad ir pagal instrukcijas viskas, ir iš norm parduotuvės, ir ne dantim mautas, ir neteptas, matyt labai jau kažkas progos norėjo mano Augusto lovytę okupuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsitiko ir mums toks dalykas prieš kelias dienas doh.gif beja diurex buvo...prarijau Postonoro, laukiu rezultatų unsure.gif tikiuosi, kad jų nebus smile.gif
Atsakyti
na.. man tokio dalyko nera atsitike.. bet karta buvo nusimoves.. doh.gif irgi nieko gero schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti