Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

QUOTE(Alambra @ 2005 02 28, 00:34)
Gydytoja sakė, kad tokiu atveju efektyviau už visus postinorus yra kuo greičiau išsiskalauti su klizma tą vietą su vandeniu ir su šiek tiek citrinos lašelių g.gif

girdejau apie tokį būdą, tačiau miekad nedrįsčiau taip daryt schmoll.gif citrinoje gi kiek rūgšties. be to kažkada skaičiau straipsnį (nepamenu kur), kad tas būdas nepadeda.
Atsakyti
O mums tai pora kartu gumyte nusimove ir liko manyje blink.gif
Aisku, greitai buvo istraukta mirksiukas.gif
Bet su draugu nusprendem, kad apsauga tai "super" g.gif
Atsakyti
buvo toks atvejis su tuo prezervatyvu...plyso pats galiukas,visas,bet kaip idomiai lyg butu nukirptas huh.gif ir pasiliko manyje..kur tu istrauksi latekso gabaliuka doh.gif tai taip keikiausi...bet dienos begyje jis iskrito besisiojant blush-anim-cl.gif
aciu dievui nieko "nepridare" ph34r.gif
Atsakyti
Ir mums buvo plyšęs. Jausmelis tai nekoks... doh.gif doh.gif doh.gif Gerai, kad Postinor padėjo! 4u.gif
Beje, tada naudojom Life Style prezervatyvus.
Atsakyti
manau, kad neturi reikšmės ar durex, ar cool, ar lifestyle naudojat..jei bus lemta plyšt, tai ir plyš.
pačiai irgi tekp patirt tą jausmą, kai po visko pamatai, kad prezervatyvas plyšo doh.gif su tokiu nerimu laukiu dienu.. o sulaukus, taip apsidžiaugiau smile.gif
Atsakyti
Mano draugei labai juokinga istorija nutiko. Jai irgi pliso, bet taip, kad visas galiukas, tas siauras pasiliko TENAI, ji visai persigando, nuvare postinora pirkt, o apie ta uzsilikusi gabaliuka pamirso, tai draugas "istrauke" KITA KARTA. Man tai kai jinai persigandusi skambino, buvo ziauriaia juokinga hihihi.gif
Atsakyti
prezervatyvo patikimumas 88–95,8% lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Radau čia
Atsakyti
citrinos rūgšties ar acto būna visuose virtuvėse-jei ne,tai isigykite.po gumytės avarijos puslitrije šilto vandens šaukšta acto ar šaušteli rūgšties ištirpinkite,apsiplaukite,o dar geriau,jei koki švirkštuka-vienkartini ar spec.pūsle-turėtumėte,giliau tos rugštikes.... thumbup.gif jokio nėštumo ir norėdamos nesulauksite
juokitės juokitės,mano irgi guminukas vaikšto lotuliukas.gif
Papildyta:
tik ne ilgiau kaip 30min.po avarijos
Atsakyti
naudojames šia apsaugos priemone jau kokiu 7metus bet tokiu atsitikimu man nebuvo dar esu bandžiusi tabletes bet todėl kad reikėjo dėl sveikatos šiaip aš ju negerčiau .
labai patiko natūralus šeimos planavimas bet vis tiek grįžome prie šio budo

musu vaikučiai buvo abudu planuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIEDRŪNĖ: 19 vasario 2006 - 14:21
Man su vyreliu dar labiau pasiseke. Vakar prezervatyvas ne plyso, o iseinant is manes kazkaip nusimove. Kadangi nebuvom tikri, ar kur nors to stebuklingo skystymelio nekliuvo, tai tuoj pat nuvaziavom i vaistine ir skubios kontracepcijos isigijom. Su rugstim makstyje tikrai nesiruosiu zaist. Dabar bent tikra, kad nepastosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Oi buve ir dar kiek kartu. Del to ir rinkomes pastovia oraline kontracepcija. Bet del baimes , kad veliau negalesiu pastoti, jau puse metu vel saugomes prezervatyvais. ax.gif
Atsakyti
na zinot, mes tai tokius pigius jau 3 metelius naudojam ir gi nieko nenutinka, o va apie tuos isreklamuotus laabai jau daug prisiklausiau ir daznai draugems jis plysta, juk sakoma kad nuo kainos prezervatyvu patikimumas nepriklauso
Atsakyti