Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 03, 21:42)
jap, kai yra vaikučių, jau reikia saugesnio ir didesnio auto..tenka pakoreguot svajones apie lakstymus su sportine mašinyte  smile.gif

Aha ax.gif dar nesenai vyras sako, gal porshe nori biggrin.gif nupige labai yra bigsmile.gif sakau, nu nu, o kur suneli sodinsim, ant stogo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Beabejo, svajoti galima ir reikia......... mirksiukas.gif
Patinka man BMW X5, bet dar ne laikas..... Taip kad realesnę svajonę ką tik išpildė vyras - visada svajojau apie džipuką - arba Toyota Raw4 arba Honda CR-V - taip kad jau dvi dienos važinėju cr-v - super, kaifuoju......... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O mano svajones realios: po kokiu poros metu, kai visai savo forda nuvazinesiu arba jam dugnas iskris, pirksiu peugeot 605 dyzeliuka su varikliuku 2,1-3l. Jeah, jis man patinka sokiai.gif
Atsakyti
Peugeot man labiau patinka 405 (is senesniu), kur buvo pagrindinis "herojus" filme TAXI thumbup.gif
Bet siaip tai dalys pransuzisku brangokos.. g.gif
Atsakyti

Dar viena mano svajonė wub.gif Uch........ kaip norėčiau blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 09 08, 10:22)
Beabejo, svajoti galima ir reikia.........  mirksiukas.gif 
Patinka man BMW X5, bet dar ne laikas..... Taip kad realesnę svajonę ką tik išpildė vyras - visada svajojau apie džipuką - arba Toyota Raw4 arba Honda CR-V - taip kad jau dvi dienos važinėju cr-v - super, kaifuoju.........  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

oo tai sveikinu del dzipuko drinks_cheers.gif nu vyras zadejo X5 ant kitos vasaros, bet reikia jos sulaukti pirma biggrin.gif
Atsakyti
Mano svajonė BMW Z4 ax.gif . Ech..... Ilgai teks laukti tos svajonės išsipildymo verysad.gif . Aišku kaip šeimyninis automobilis nepraktiškas. bet jei jau galėsiu tokį įsigyti, tai manau bus viena -šeimyninė, o BMW Z4 mano pasilakstymams thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(VyŠnĖ @ 2004 09 30, 11:17)
Mano svajoniu automobilis turetru buti toks, kuris neima kuro, geriau isvis be jo, nereikia jo vairuoti, gali dar ir pasikalbeti su juo ir panasiai laugh.gif laugh.gif

o jei rimtai netgi tokio neturiu smile.gif

Na jei nori automobilio kuriam nereikia kuro tai iseitis Toyota Prius jei po miesta vazinet tai tik 4 litru benzo tereikia. daugiau veikia elektros variklis. Dabar ir Lexus pagamino hibridini varianta. Pvz Prius'as seip kainuoja apie 90t o parsiplukdyt is amerikes iseitu apie 60 t. As apie nauja. Siaip prius'ai hibridai eina jau nuo '98 metu. ax.gif Ir dar Toyota visureigi pagamino hibrida. Amerikieciai saiis metais pagamino sportini elektromobili tad reikia palaukti keleto meteliu gal ir ipirksim toki masiniuka. Tik dabar brangokas rupuze. biggrin.gif
Atsakyti
Važinėjau su daug automobilių , bet šiuo metu kai nutempiu raktelius nuo vyro tai pačiumpu mersą. o norėčiau tai labai tokiosuser posted image
vasarai , kai labai karšta . tongue.gif
Atsakyti
Nese niai nupirkom VOLVO V40,vyro svajonę,sekanti mašinytė bus mano CHRYSLER PT CRUISER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2006 07 23, 17:03)
Visiskai palaikau,kazkada ji buvo tik mano svajone,o sia vasara jau riedu gatvemis,grazuole TT ir dar kabrioletas.Kaifas!!! thumbup.gif

Zinokit nieko gero ta mano ispuikusi TT,ruosiuosi parduoti,barskalas kaip 2golfas verysad.gif vasara baigesi,stogo beveik nenusiemu,pirksiu BMW 6.Tai mano naujas svajoniu auto,tik noriu kabrio,nes malonumas,kuri patyriu vaziuojant atviru stogu,nepakartojamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2006 10 04, 12:17)
Zinokit nieko gero ta mano ispuikusi TT,ruosiuosi parduoti,barskalas kaip 2golfas verysad.gif vasara baigesi,stogo beveik nenusiemu,pirksiu BMW 6.Tai mano naujas svajoniu auto,tik noriu kabrio,nes malonumas,kuri patyriu vaziuojant atviru stogu,nepakartojamas thumbup.gif

mano svajoniu masina TT. Kad Audi barsketu, kazkaip nesitiki. Nebent jos netaisei, tai cia jau kitas dalykas. O uz kiek parduodi? blush2.gif
Atsakyti