Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

o man kaip tik svajone asociuojasi su sunkiu igyvendinamu... bo kokia cia svajone, kai is esmes gali ja igyvendinti idejes minimaliai pastangu... man tai tik eilinis planas, ar uzdavinys... o kas liecia tema, tai nezinau ar reiketu dziaugtis, ar verkt, bo ir taip mastau, ir anaip, nu neturiu as savo svajoniu avto... doh.gif lotuliukas.gif va vyro paklausiau apie kokia masina svajoja... tai zvengdamas atsake, kad noretu tokios pacios, tik naujos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justytiaa @ 2006 01 28, 18:23)
Nu as taj jau turiu savo 2 svajones.. stavi garaxe.. biggrin.gif tai yra BMW X5 ir Audi A6... Nu dar pazystu toki labai man brangu zmogeliuka kuris turi BMW 7... smile.gif  wub.gif  blush2.gif

QUOTE(justytiaa @ 2006 05 08, 13:56)
Na, gal as cia ir vienintele busiu, bet vistiek galiu pridejus ranka prie sirdies pasakyti, kad mano vyras (tada dar tik suzadetinis buvo) prie automobilio (mano) pridejo tik 10000 Lt, o kitus pati savo pastangom uzdirbau. (Mano masina kainavo apie 200000Lt, tiksliai nepamenu). smile.gif wink.gif
P.S. Tik antra automobili man vyras gimtadienio proga padovanojo. smile.gif

QUOTE(justytiaa @ 2006 05 09, 16:11)
Pirkau pernai metais t.y. kai man buvo 24 metai. smile.gif
Papildyta:

"Porche" pas mane. Jei nelabai isivaizduoji tai kazkas panasaus i BMW X5. smile.gif wink.gif

QUOTE(justytiaa @ 2006 07 25, 10:25)
Neseniai gavau savo "siu metu" svajone... biggrin.gif Mercedes-Benz CLS 500, juoda... smile.gif

QUOTE(justytiaa @ 2006 07 25, 19:15)
Tik pas mane Mercedes'e duryse esantys langai patamsinti truputeli. smile.gif O siaip turiu 2 automobilius. smile.gif

nu nesu priekabus, zmogus, bet skaitant kelias temas, kazkaip "susiveliau"... nu kazkaip man cia galai nesueina... tai kiek tu ten tu masinu turi bigsmile.gif visa garaza cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 07 26, 13:15)
nu nesu priekabus, zmogus, bet skaitant kelias temas, kazkaip "susiveliau"... nu kazkaip man cia galai nesueina... tai kiek tu ten tu masinu turi  bigsmile.gif  visa garaza  cool.gif

As turiu dvi masinas, ir vyras 2. O audi a6 senokai pardavem. Gal ir X5 parduosim, nes vyras nori audi S8... biggrin.gif ir viskas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justytiaa @ 2006 07 26, 14:57)
As turiu dvi masinas, ir vyras 2. O audi a6 senokai pardavem. Gal ir X5 parduosim, nes vyras nori audi S8... biggrin.gif ir viskas... biggrin.gif

JAU ČIA MELUOJI BRANGUTE hihihi.gif
Atsakyti
lens.gif lens.gif lanaa supersekle thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(PAris @ 2005 01 20, 09:56)
Nu merginos, as jau tuo, net neabejoju.....  smile.gif

Infinyty FX, Nissan Murano bigsmile.gif Dar prideciau Toyota Solara, Dogde Interprid biggrin.gif
Bet svajonių mašina - ta kuri negenda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 07 26, 16:19)
lens.gif  lens.gif  lanaa supersekle  thumb_yello.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
O AŠ DAR PASVAJOSIU TRUPUTI wub.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
NU DAR KARTAIS PASVAJOJU IR APIE hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
BMW X3, X5 assa.gif
Atsakyti
QUOTE(princeseprincese @ 2004 10 16, 13:11)
mano svajoniu automobilis yra jaguaras. butent kokiu 1985-88 metu.  pasiekiama svajone, tik ispradziu turiu igyvendinti svajone (opel tigra butent raudona), kuri buvo nr1 , kol  nesusizavejau jaguaru 1985metu.

va, va - bendraminčių esama! nerealus kūrinys!
Atsakyti
Mano svajoniu auto yra kabrioletas wub.gif ach kaip noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
O mano svajone Subaru impreza 2006...
Masiniukas
Atsakyti
mano svajoniu automobiliai yra trys:
LEXUS GS
user posted image

TOYOTA CELICA
user posted image

IR MINI COOPER wub.gif