o man kaip tik svajone asociuojasi su sunkiu igyvendinamu... bo kokia cia svajone, kai is esmes gali ja igyvendinti idejes minimaliai pastangu... man tai tik eilinis planas, ar uzdavinys... o kas liecia tema, tai nezinau ar reiketu dziaugtis, ar verkt, bo ir taip mastau, ir anaip, nu neturiu as savo svajoniu avto...
va vyro paklausiau apie kokia masina svajoja... tai zvengdamas atsake, kad noretu tokios pacios, tik naujos
QUOTE(justytiaa @ 2006 01 28, 18:23)
Nu as taj jau turiu savo 2 svajones.. stavi garaxe..
tai yra BMW X5 ir Audi A6... Nu dar pazystu toki labai man brangu zmogeliuka kuris turi BMW 7...

QUOTE(justytiaa @ 2006 05 08, 13:56)
Na, gal as cia ir vienintele busiu, bet vistiek galiu pridejus ranka prie sirdies pasakyti, kad mano vyras (tada dar tik suzadetinis buvo) prie automobilio (mano) pridejo tik 10000 Lt, o kitus pati savo pastangom uzdirbau. (Mano masina kainavo apie 200000Lt, tiksliai nepamenu).

P.S. Tik antra automobili man vyras gimtadienio proga padovanojo.
P.S. Tik antra automobili man vyras gimtadienio proga padovanojo.
QUOTE(justytiaa @ 2006 05 09, 16:11)
Pirkau pernai metais t.y. kai man buvo 24 metai. 
Papildyta:
"Porche" pas mane. Jei nelabai isivaizduoji tai kazkas panasaus i BMW X5.

Papildyta:
"Porche" pas mane. Jei nelabai isivaizduoji tai kazkas panasaus i BMW X5.
QUOTE(justytiaa @ 2006 07 25, 10:25)
QUOTE(justytiaa @ 2006 07 25, 19:15)
Tik pas mane Mercedes'e duryse esantys langai patamsinti truputeli.
O siaip turiu 2 automobilius. 
nu nesu priekabus, zmogus, bet skaitant kelias temas, kazkaip "susiveliau"... nu kazkaip man cia galai nesueina... tai kiek tu ten tu masinu turi
QUOTE(lanaa @ 2006 07 26, 13:15)
nu nesu priekabus, zmogus, bet skaitant kelias temas, kazkaip "susiveliau"... nu kazkaip man cia galai nesueina... tai kiek tu ten tu masinu turi
visa garaza 
As turiu dvi masinas, ir vyras 2. O audi a6 senokai pardavem. Gal ir X5 parduosim, nes vyras nori audi S8...
QUOTE(justytiaa @ 2006 07 26, 14:57)
As turiu dvi masinas, ir vyras 2. O audi a6 senokai pardavem. Gal ir X5 parduosim, nes vyras nori audi S8...
ir viskas... 
JAU ČIA MELUOJI BRANGUTE
QUOTE(PAris @ 2005 01 20, 09:56)
Infinyty FX, Nissan Murano
Bet svajonių mašina - ta kuri negenda
QUOTE(tinaa @ 2006 07 26, 16:19)
Papildyta:
O AŠ DAR PASVAJOSIU TRUPUTI

Papildyta:

Papildyta:
NU DAR KARTAIS PASVAJOJU IR APIE
BMW X3, X5
QUOTE(princeseprincese @ 2004 10 16, 13:11)
mano svajoniu automobilis yra jaguaras. butent kokiu 1985-88 metu. pasiekiama svajone, tik ispradziu turiu igyvendinti svajone (opel tigra butent raudona), kuri buvo nr1 , kol nesusizavejau jaguaru 1985metu.
va, va - bendraminčių esama! nerealus kūrinys!
Mano svajoniu auto yra kabrioletas
ach kaip noreciau
O mano svajone Subaru impreza 2006...
Masiniukas
Masiniukas
mano svajoniu automobiliai yra trys:
LEXUS GS

TOYOTA CELICA

IR MINI COOPER
o kol svajoju turim bendra su MB fiat punto ir gerai
LEXUS GS

TOYOTA CELICA