Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

Mano svajone, kad automobiliai isnyktu nuo zemes pavirsiaus ir gyvenimas butu surikiuotas taip, kad ju nieks ne nepasigestu-vnz. cia is fantastikos srities laugh.gif
Visi produktai i saldytuva sukeliautu vamzdziais, i darba vaiksciotum pesciom, o i keliones skraidytum su lektuvais biggrin.gif

Vnz. nemegstu automobiliu, ka ten nemegstu-NEKENCIU. Blogos asociacijos nuo nuo pat vaikystes... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 30 rugsėjo 2004 - 14:07
man Nissan Murano LAABAI patinka. O is mazuciu masinyciu serijos tai VW Beatle. Ir net nezinau kodel. smile.gif patinka ir tiek smile.gif
Atsakyti
man MERSEI NE NEPATINKA- as juos dievinu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labiausia patinka S600 negaliu kaip juos myliu
Papildyta @ [mergetime]1096788503[/mergetime]
ir pamirsau pasakyti dar jei jame sedi grazus vyras tai isvis galima isproteti heart.gif wub.gif
Atsakyti
peugeot 307 wub.gif wub.gif wub.gif pradziai wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
PEUGEOT 307 heart.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 10 03, 09:55)
peugeot 307 wub.gif wub.gif wub.gif pradziai wink.gif biggrin.gif

Pritariu thumbup.gif O po to VW Sharan ir penktos klasės BMW wub.gif
Atsakyti
Svajonė, kuri kada nors gali išsipildyti FIAT COUPE, o iš nerealių PORSHE CARRIER
Atsakyti
BMW
Trečią vairavau, penktą vairuoju, belieka svajoti apie sportinį wub.gif
Atsakyti
kol kas peugeot 307 man atrodo kaip nepasiekiama svajone. o apie peugeot 607... net nekalbu. sakes.

apskritai keista: nors as esu vokiskas iki kaulu smegenu, automobilius labiausiai megstu prancuziskus. net dideli ir ziauriai patikimi volvo manes taip "nevezha", kaip peugeot. o kad volviakai yra ziauriai patikimi, teko per savo patirti isitikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 10 04, 18:16)
kol kas peugeot 307 man atrodo kaip nepasiekiama svajone. o apie peugeot 607... net nekalbu. sakes.

apskritai keista: nors as esu vokiskas iki kaulu smegenu, automobilius labiausiai megstu prancuziskus. net dideli ir ziauriai patikimi volvo manes taip "nevezha", kaip peugeot. o kad volviakai yra ziauriai patikimi, teko per savo patirti isitikinti smile.gif

thumbup.gif Geras skonis wink.gif as apie tolima nepasiekiama 607 irgi tyliai pagalvoju
Atsakyti
5 klasės BMW arba Audi A6 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano svajoniu automobilis yra jaguaras. butent kokiu 1985-88 metu. pasiekiama svajone, tik ispradziu turiu igyvendinti svajone (opel tigra butent raudona), kuri buvo nr1 , kol nesusizavejau jaguaru 1985metu.
Atsakyti