Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

QUOTE(PAris @ 2005 01 19, 22:22)
Siuo metu patinka Infiniti Fx, Nissan Murano, bet aisku, kad nuomone dar keisis, beje neteko matyti siu masinu vidaus, kas zino gal nusivilciau. cool.gif

patikek, patiktu cool.gif man jos irgi abi gerules thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PAris @ 2005 01 19, 19:22)
Siuo metu patinka Infiniti Fx, Nissan Murano, bet aisku, kad nuomone dar keisis, beje neteko matyti siu masinu vidaus, kas zino gal nusivilciau. cool.gif

tikrai nenusiviltumei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA2T&T @ 2005 01 20, 07:06)
patikek, patiktu  cool.gif man jos irgi abi gerules thumbup.gif

QUOTE(kristinalord @ 2005 01 20, 07:43)
tikrai nenusiviltumei  rolleyes.gif

Nu merginos, as jau tuo, net neabejoju..... smile.gif
Atsakyti
man nera grazesnio masiniuko (butent-MASINIUKO) uz MINI CUPER rolleyes.gif

http://www.mini.lt

mano didele meile wub.gif
Atsakyti
Honda Accord. Greita, stipri, talpi.
Naujos, zinoma, noreciau. Bo dabar tenka vazineti labai sena. Kol kas, tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Visi mazuciai automobiliukai man yra zvus, moteriski ir atrodo, kad noreciau ir to ir ano, bet kai atidarai dureles vel supranti, kad jie man netinka ax.gif , dabar buvau susizavejusi pity cruiseriu, labai svaigau, bet kai nuvaziavon jos pasiziureti supratau, kad tai man automobilis tik akim paganyti sunglasses2.gif , o man reikia talpesnio masiniuko, tad dabar ieskau miniveno.
Atsakyti
Važinėti į darbą norėčiau geltono "vabaliuko" ax.gif
O mano svajonė yra pavairuoti furą 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o man patinka "vabaliukai". kadangi teisiu neturiu, tai pazadejau, jei vyras nupirks vabaliuka, ismoksiu vairuoti biggrin.gif blush2.gif na, juk nera fainesniu masinuku uz vabaliukus!!! mazuciai, dailuciai- kaip tik mieste vazineti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 01 19, 23:54)
kažkada seniau turėjom ir nieko joje gero.eilinis opelis  tongue.gif  ir vienas pataisymas,po kiekvieno prasilėkimo taip ir skrenda pinigėliai lauk iš kišenės  laugh.gif

na čia kaip kam.mums nekyla jokių problemų.o dėl paprastumo.bent jau man nieko ypatingo nereikia-viskas paprasta,aišku.va važiavau su pontjaku,tai man tos kompiuterikos ten daugoka-sunku šiek tiek atsipaistyt,be to,baisu,kad ko nepriminkytum.nors irgi neblogai-su šeimyna labai gerai tokia
Atsakyti
O as svajoju apie Crysler Cruiser arba Audi kokia prabangesne, bet ir A3 tiktu, dar mersiukai maziukai labai prie sirdies. O siaip tai esu prijaucianti Jaguar'ams wink.gif
Atsakyti
Ah, kaip man patinka džipai tongue.gif . Pati esu ne iš mažųjų, tai labai norėčiau turėti didelę mašiną smile.gif .
Atsakyti
Ford Focus. Melynas.
Atsakyti