Visi mazuciai automobiliukai man yra zvus, moteriski ir atrodo, kad noreciau ir to ir ano, bet kai atidarai dureles vel supranti, kad jie man netinka , dabar buvau susizavejusi pity cruiseriu, labai svaigau, bet kai nuvaziavon jos pasiziureti supratau, kad tai man automobilis tik akim paganyti , o man reikia talpesnio masiniuko, tad dabar ieskau miniveno.
o man patinka "vabaliukai". kadangi teisiu neturiu, tai pazadejau, jei vyras nupirks vabaliuka, ismoksiu vairuoti na, juk nera fainesniu masinuku uz vabaliukus!!! mazuciai, dailuciai- kaip tik mieste vazineti
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.
na čia kaip kam.mums nekyla jokių problemų.o dėl paprastumo.bent jau man nieko ypatingo nereikia-viskas paprasta,aišku.va važiavau su pontjaku,tai man tos kompiuterikos ten daugoka-sunku šiek tiek atsipaistyt,be to,baisu,kad ko nepriminkytum.nors irgi neblogai-su šeimyna labai gerai tokia
O as svajoju apie Crysler Cruiser arba Audi kokia prabangesne, bet ir A3 tiktu, dar mersiukai maziukai labai prie sirdies. O siaip tai esu prijaucianti Jaguar'ams