Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

QUOTE(torpeda @ 2008 05 20, 12:13)
Mano vyras nesmirda, švarus žmogus, tik turi keistą ypatybę visur savo kojines mėtyti, vos ne kaip šuniukas , žymėdamas teritoriją. Taigi vieną dieną aš iškrėčiau jam pokštą-ryte jam nematant surinkau visas nešvaria kojines ir įgrūdau jas i jo nešiojamą PC, i dokumentų papkę ir į portfelį tiek , kiek tilpo. Jis išėjo į darbą.... Spėkite iš trijų kartų ar jas dar metu kur papuola?

Va va manasis irgi kažko vis į tą patį kampą pameta kojines, niekaip neperauklėju...
Atsakyti
Gerai, kad maniškis žino, kur vonioje slepiasi skalbinių dėžė lotuliukas.gif
Atsakyti
Negaliu pakesti, kai pas vyra ateina vienas pazystamas ir visas butas prasmirsta jo pridususiom kojinem aggressive.gif Nesuprantu, kaip zmogui paciam nesmirda. mastau.gif Feeeee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 23 gegužės 2008 - 17:11
mano vyras visada gryzes is darbo issiplauna savo kojines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 26, 23:18)
mano vyras visada gryzes is darbo issiplauna savo kojines thumbup.gif

Tau tikrai pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
O mano vyras nesmirdi visai,nors ir po visos dienos darbo,jo kojines nesmirdi.Ir sumeta jis i skalbiniu deze.
Atsakyti
Mano kartais pareina su kvapeliu,gi kojos visa diena batuose.Bet grizes tiesiai i vonia mauna.Tai net uzuost nespeju.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2008 05 20, 12:13)
Mano vyras nesmirda, švarus žmogus, tik turi keistą ypatybę visur savo kojines mėtyti, vos ne kaip šuniukas , žymėdamas teritoriją. Taigi vieną dieną aš iškrėčiau jam pokštą-ryte jam nematant surinkau visas nešvaria kojines ir įgrūdau jas i jo nešiojamą PC, i dokumentų papkę ir į portfelį tiek , kiek tilpo. Jis išėjo į darbą.... Spėkite iš trijų kartų ar jas dar metu kur papuola?

saunuole 4u.gif as mastau taip padaryti su jo nuorukom kurios metosi visam kieme ir gelyne ir visur kitur.surinksiu viena diena ir sugrusiu ta smarve kurnors tada gal isgirs thumbup.gif doh.gif kad prasau nemetyti kur papuola.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 23, 18:10)
Negaliu pakesti, kai pas vyra ateina vienas pazystamas ir visas butas prasmirsta jo pridususiom kojinem  aggressive.gif Nesuprantu, kaip zmogui  paciam nesmirda. mastau.gif Feeeee

Va va,pas mus ir lankydavosi toks "kvapnusis" doh.gif Gerai,kad jau nebesilanko rolleyes.gif
Atsakyti
turi turi ta kvapeli doh.gif bet padedu gydyti pedutes, su kremuku svarias pedutes vakare pries miega patepu ax.gif kai pradeda kojines smirdeti pats jas keicia nelaukia kol pasakau, nors buna kad ir sakyt reikai cool.gif
Atsakyti
neplautos kojnes kaip nekeista vyram nepatogumu nekelia g.gif nu bet man tai yra dalykas, kurio negaliu pakest
Atsakyti
maniškis jau išmoko po darbo purvinas kojines sumesti į skalbinių dėžę ir apsimauti švarias. Bet dar turi įprotį tas švariąsias numesti kur papuola, o dar kai namie yra trys kiauliukai... randa, nusitempia giliau po sofa biggrin.gif (kai išleidžiu palakstyti)
Atsakyti