Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

QUOTE(kokonas @ 2008 09 12, 11:38)
Aš irgi manau,kad daug ką lemia auklėjimas.Mano vyras vaikšto nesmirdančiom kojom ir kojnėm.Aš savo vaikus nuo mažens pratinau prie švaros ir tvarkos.Tai sūnus kasdien prausiasi ir kojnes ir apatinius  keičia, ir neįsivaizduoja, kad galėtų būti kitaip.

maniskis visa diena atvaiksciojas su batais, aisku kad susioves jaucia kvapa. tai ishkart keicia koines, plauna kojas. bet manau koju kvapas ir auklejimas neturi nieko bendra. na nebent ju neplovimas.
Atsakyti
QUOTE(Mantila @ 2009 09 21, 16:09)
maniskis visa diena atvaiksciojas su batais, aisku kad susioves jaucia kvapa. tai ishkart keicia koines, plauna kojas. bet manau koju kvapas ir auklejimas neturi nieko bendra. na nebent ju neplovimas.

Labai pritariu drinks_cheers.gif Jei vyrui smirda kojos, tai kam tu zmona esi reikalinga, jei nepadedi su tuo susitvarkyti, padeti issirinkti tinkama avalyne, kojines, nupirkti efektingas dezifekuojancias priemones,o prie ko cia auklejimas...Zmona- moteris, ji turi padeti savo vyrui, o neversti beda anytai, kad prastai sunu isauklejo...
Atsakyti
bjaurus koju kvapas- tai nuo senoves islikes ginybos nuo priesu budas.
Atavizmas taip sakant.
Jei toks zmogus gyvena priesiskai nusiteikusiu zmoniu apsupty, tai ilgainiui nesamoningai ima skleisti nemalonius kvapus...
Taip jis bando nuvyti nemalonius jiems zmones.
Ir priesingai - bunant su maloniais zmonemis kvapai pamazu dingsta.
Atsakyti
Kojas reikia plaut kasdien,o ne kartą per savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.179 @ 2009 09 22, 19:43)
bjaurus koju kvapas- tai nuo senoves islikes ginybos nuo priesu budas.
Atavizmas taip sakant.
Jei toks zmogus gyvena priesiskai nusiteikusiu zmoniu apsupty, tai ilgainiui nesamoningai ima skleisti nemalonius kvapus...
Taip jis bando nuvyti nemalonius jiems zmones.
Ir priesingai - bunant su maloniais zmonemis kvapai pamazu dingsta.

Man patinka tavo filosofija thumbup.gif
Yra ir didesnių problemų pasauly- pvz. pasaulinis atšilimas.
Atsakyti
Maniskis net kai neplanuotai tenka nueiti i svecius nubega i vonia prasiplaut kojiniu ir koju, ir verciau buna basomis, negu su blogu kvapeliu smile.gif .

Atsakyti
Negaliu pakęst kojų smarvės sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 09 24, 20:28)
Kojas reikia plaut kasdien,o ne kartą per savaitę lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif O šiaip manau reikia tik noro, o išeitį rasti nesunku pradedant kojnių keitimu bei kojų plovimu ir baigiant specialiom priemonėm.
Atsakyti
Kai is darbo grizta, tai pasijaucia kartais, bet lekia is karto i vonia koju plautis ir kojiniu keistis smile.gif Kazkada vienas draugas ateidavo labai smirdinciom kojinem, jau buvau prisivertus sakyt kazka apie tai, bet kazkaip stebuklingai susitvarke viskas biggrin.gif
Atsakyti
Aš manau, kad kvapas sklinda dėl 2-jų priežasčių:
1. tai neplautos kojinės/kojos (netvarkingas vyras). Nuo tokių nešvarių kojinių/kojų kvapas įsigeria į batus ir toliau, net eidamas į svečius su švariom kojinėm, kvapas visvien bus, gal ne toks aštrus, bet tikrai užuodžiamas.
2. tai, pavadinkim-liga. kai yra perdidelis prakaitavimas. Kuris nuo žmogaus švaros nepriklauso. Todėl reikia naudoti įvairias priemones, na ta prasme-tik švara tokiu atveju nepadės.

O jeigu komentuoti į temą: tai mano vyro kojos/kojinės neturi nemalonaus kvapo, net po sporto arba ilgai avint batus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnutė_ė @ 2009 09 30, 17:30)
Negaliu pakęst kojų smarvės sad.gif

"gangrena" pasake gydytojas, apziurejes pakalnute,... ir nupjove jai kojas..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.181: 10 spalio 2009 - 14:55
na, as kai pasiskaiciau tai dauguma teigia, kad "beveik kasdien kojines keicia" smile.gif na, maniskis kiekviena diena kojines keicia ir ne tik kojas nusiplauna, bet maudosi, nesvarbu dirba ar ne ta diena, nes kai kurios motereles teigai, jog "net ir kojas nusiplauna" biggrin.gif tai man taip keistai skamba doh.gif o siaip tai juk ne akmens amzius, yra labai ivairiu priemoniu pasalinti koju kvapa, kad ir pavarcius paprasciausia "avon" kataloga ax.gif as manau, kad vyras turi buti tvarkingas blush2.gif
Atsakyti