Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

beveik kasdiena kojines keicia

blink.gif blink.gif blink.gif Ar mano akys gerai rodo?
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 10 14, 22:58)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ar mano akys gerai rodo?

Nesuprantu, kas cia keisto? blink.gif blink.gif
Tau cia daznai ar retai atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 15, 00:04)
Nesuprantu, kas cia keisto?  blink.gif  blink.gif
Tau cia daznai ar retai atrodo?  biggrin.gif

BEVEIK kasdien- galima suprasti, kad keičia kas antrą ar kas trečią dieną mirksiukas.gif O tai jau lAAAbai retai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 10 14, 23:10)
BEVEIK kasdien- galima suprasti, kad keičia kas antrą ar kas trečią dieną  mirksiukas.gif  O tai jau lAAAbai retai  doh.gif

Aaa, tai reciausiai kas antra. biggrin.gif Bet ir siaip pas ji su kvapais aplamai nera problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 10 14, 17:10)
BEVEIK kasdien- galima suprasti, kad keičia kas antrą ar kas trečią dieną  mirksiukas.gif  O tai jau lAAAbai retai  doh.gif

Aš nekreipčiau dėmesio, specialiai nesamonę užmetė ir laukia reakcijos laugh.gif
Įdomu ar jos vyras beveik kasdien triusikus keičia lotuliukas.gif
Atsakyti
čia tikrai didelė problema,tik du skirtingi dalykai-ar žmogus savaitę nesiprausia,ar problema,kad l.kojos prakaituoja ir tai reikia gydit tepaliukais,draugės vyras kai nusiauna batus ir dar ištiesia kojas(jam turbūt su uosle ne kas) tai numirt galima,bet jis iš ties nevalyvas ir ji tai pripažysta,bet nesugeba to nevalyvumo išgyvendint
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 14, 23:44)
Maniskis tai beveik kasdiena kojines keicia, tai delto jokiu problemu .

as irgi apakus blink.gif jeigu mano vyras keistu kojines beveik kasdiena tai nezinia kas butu, jei jis tuos batus nusiautu doh.gif unsure.gif
maniskis, net du kartus per diena kojines pakeicia, ryte kai iseina i darba uzsideda svarias ir grizes svarias uzsideda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(TauRe @ 2006 10 15, 02:07)
Įdomu ar jos vyras beveik kasdien triusikus keičia  lotuliukas.gif

aha, man irgi sitas klausimas parupo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 10 15, 02:07)
Įdomu ar jos vyras beveik kasdien triusikus keičia  lotuliukas.gif

QUOTE(Raspberry @ 2006 10 15, 10:40)
aha, man irgi sitas klausimas parupo  lotuliukas.gif

Tikriausiai panašiai kaip ir kojines- beveik kas savaitę hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 10 15, 11:57)
Tikriausiai panašiai kaip ir kojines- beveik kas savaitę  hihihi.gif

hihihi.gif tikriausiai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 15, 09:40)
as irgi apakus  blink.gif  jeigu mano vyras keistu kojines beveik kasdiena tai nezinia kas butu, jei jis tuos batus nusiautu  doh.gif  unsure.gif
maniskis, net du kartus per diena kojines pakeicia, ryte kai iseina i darba uzsideda svarias ir grizes svarias uzsideda  thumbup.gif
Papildyta:
aha, man irgi sitas klausimas parupo  lotuliukas.gif

Zinai, jei tavo vyrui labai greit prasmirsta kojines, tai aisku, kad reikia pasikeisti ir net i diena 2 kartus. Ir ne tik pasikeisti, bet pries tai ir kojas nusiplauti biggrin.gif
O gal ten pas ji jau rimtesne problema?? Gal ir medicinos isikisimo reikia??

QUOTE(Hestija @ 2006 10 15, 10:57)
Tikriausiai panašiai kaip ir kojines- beveik kas savaitę  hihihi.gif

Ane??? Uzjauciu tave console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 15 spalio 2006 - 11:40
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 14, 23:44)
Maniskis tai beveik kasdiena kojines keicia, tai delto jokiu problemu .

Na as saviskio labai tvarkingu nelaikau, greiciau atvirksciai, bet kojines jis keicia maziausiai karta per diena. Neisivaizduoju kaip galima tas vakarykstes neplautas kojines kita ryta vel kaip niekur nieko uzsideti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 15, 12:31)
Ane??? Uzjauciu tave  console.gif

O prie ko čia užuojauta man? Gal šiuo atveju užjausti reikėtų tave? Ir gal net ne užjausti, o padėti suvokti, kad tai jau elementarios higienos ir tvarkingumo klausimas. Manau, kiekvienas normalus vyras turi keisti kojines du kartus per dieną (nebent namuose vaikšto be kojinių). Jei vyras keičia kojines ne kasdien- jis tiesiog nevala ir tiek.
Dar vienas klausimas- tai jis kojas irgi ne kasdien plauna, ar kaip? Ar plauna kasdien, o po to ant švarių maunasi prakaituotas kojines? unsure.gif
Atsakyti