Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

QUOTE(*Citra* @ 2006 10 15, 12:31)
Zinai, jei tavo vyrui labai greit prasmirsta kojines, tai aisku, kad reikia pasikeisti ir net i diena 2 kartus. Ir ne tik pasikeisti, bet pries tai ir kojas nusiplauti  biggrin.gif
O gal ten pas ji jau rimtesne problema?? Gal ir medicinos isikisimo reikia??
Ane??? Uzjauciu tave  console.gif

nu tai gerai, o tu pati ne kasdien kojines keiti, arba kelnaites? jei nesmirda, dar nereiškia kad jos švarios. Man tas pats, kaip išlipus iš vonios vakarykščius apatinius užsidėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 15, 12:31)
Zinai, jei tavo vyrui labai greit prasmirsta kojines, tai aisku, kad reikia pasikeisti ir net i diena 2 kartus. Ir ne tik pasikeisti, bet pries tai ir kojas nusiplauti  biggrin.gif
O gal ten pas ji jau rimtesne problema?? Gal ir medicinos isikisimo reikia??

lotuliukas.gif prajuokinai doh.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 10 15, 13:50)
O prie ko čia užuojauta man? Gal šiuo atveju užjausti reikėtų tave? Ir gal net ne užjausti, o padėti suvokti, kad tai jau elementarios higienos ir tvarkingumo klausimas. Manau, kiekvienas normalus vyras turi keisti kojines du kartus per dieną (nebent namuose vaikšto be kojinių). Jei vyras keičia kojines ne kasdien- jis tiesiog nevala ir tiek.
Dar vienas klausimas- tai jis kojas irgi ne kasdien plauna, ar kaip? Ar plauna kasdien, o po to ant švarių maunasi prakaituotas kojines?  unsure.gif

QUOTE(vitta @ 2006 10 15, 21:21)
nu tai gerai, o tu pati ne kasdien kojines keiti, arba kelnaites? jei nesmirda, dar nereiškia kad jos švarios. Man tas pats, kaip išlipus iš vonios vakarykščius apatinius užsidėčiau  doh.gif

QUOTE(Raspberry @ 2006 10 15, 21:41)
lotuliukas.gif  prajuokinai  doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

O boze, tik nereikia cia uzsipulti blink.gif blink.gif Prisikabino cia prie vieno zodzio - estetes mat atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik pasiskaicius tema apie vyru oro gadinima ir riaugejima, anaiptol taip nepasirode blink.gif blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir siaip, ne jums mano higienos iprocius aptarineti, ir skaiciuoti, kiek as ar mano vyras (su kuriuo dar negyvenu), kartu kojines ar apatinius keiciam. Jezau, dar to betruko... blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 16 spalio 2006 - 08:25
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 16, 09:19)
O boze, tik nereikia cia uzsipulti  blink.gif  blink.gif  Prisikabino cia prie vieno zodzio - estetes mat atsirado  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tik pasiskaicius tema apie vyru oro gadinima ir riaugejima, anaiptol taip nepasirode  blink.gif  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir siaip, ne jums mano higienos iprocius aptarineti, ir skaiciuoti, kiek as ar mano vyras (su kuriuo dar negyvenu), kartu kojines ar apatinius keiciam. Jezau, dar to betruko...  blink.gif  blink.gif

niu baikit bukit draugiskos blush2.gif
Atsakyti
mano vyras tikrai nesmirda. i dusa vaiksto ir kojines kasdien keicia. o kvepinasi kartais daugiau uz mane, ypac kai as dabar namie sedziu.
tik kartais-po uzbaliavojimu vaiksto visa diena dantu nevales ir nesiprauses-tada negaliu pakesti tokio nevalyvumo ir siunciu i dusa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 14, 22:44)
Maniskis tai beveik kasdiena kojines keicia, tai delto jokiu problemu .

lotuliukas.gif mūsų namuose tai jau kiltų problemos dėl to beveik g.gif
maniškis mane nustebino nuo pirmų susitikimo dienų - visą laiką yra švarutėlis ir kvepiantis wub.gif turi specialų talką kad kojos neprakaituotų, kūno dezodorantus ir t.t, ir, be abejo, visa tai - tik po kruopštaus dušo. Nemaniau kad vyrai gali būti tokie valyvi po dvidešimties metų, praleistų vienam kambary su broliu blink.gif
Atsakyti
Maniškis tai labai mėgsta dūšus ,baseinus, vonias ir t.t. , tuomet jis būna labai švarūtis , ir net kai iš treniruočių grįžta ,būna gaiviai kvepiantis... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KyJa: 22 lapkričio 2006 - 14:45
QUOTE(KyJa @ 2006 11 22, 14:40)
Maniškis tai labai mėgsta dūšus ,baseinus, vonias ir t.t. , tuomet jis būna labai švarūtis , ir net kai iš treniruočių grįžta ,būna gaiviai kvepiantis...  wub.gif

Tai aisku, savo vyro ir prakaitas kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KyJa @ 2006 11 22, 15:40)
Maniškis tai labai mėgsta dūšus ,baseinus, vonias ir t.t. , tuomet jis būna labai švarūtis , ir net kai iš treniruočių grįžta ,būna gaiviai kvepiantis...  wub.gif

O iš kokių treniruočių grįžta taip išsikvepinęs? lotuliukas.gif
Atsakyti
O as savaji ismokinau pareina is darbo ir iskart i vonia kojas nusiprausia koines i balkona ten joms speciali dezute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 11 22, 18:17)
Tai aisku, savo vyro ir prakaitas kvepia  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o jezau duokit tik man ta vyra rolleyes.gif skalbsiu jam ir kojines ir triusikus ir visa kita tongue.gif
Atsakyti
Man turbut pasiseke, mano draugas neturi smirdinciu koju problemos, o ir siaip jis svaruolis wub.gif
Atsakyti