Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

Pas mano vyro labai geras organizmas, jis beveik neprakaituoja biggrin.gif Taip kad ir kojines nesvarias esu uzuodusi pas ji gal tik pora kartu, bet ir tai po darbo biggrin.gif is kart jis eina plaut kojas ir keistis kojines smile.gif
Atsakyti
Nesmirda tik va koiniu randu visuose kampuose tongue.gif
Atsakyti
As uzuodziu savo vyro kojiniu "nuostabu" aromata, kai jis grizta pazaides krepsini ir nusiauna kedus doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2006 10 14, 12:10)
o pas viena kai ateini  į svečius būna pastoviai langas atidarytas, kad nesmirdėtų.  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif tai rezultatas toks, kad žiauriai, žiauriai šalta ir vis tiek smirda, nes kvapas į sienas jau įsigėręs  lotuliukas.gif

Oi,negaliu,na cia tai bajeris,taip skaniai pasijuokiau...o cia tai bent kvapas"net i sienas isigeres"! hihihi.gif
Atsakyti

juokinga, bet manojo vyro kojos niekada nesmirdejo 4u.gif
nu arba jis toks svaruolis arba as neuzuodziu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2006 12 27, 23:57)
As uzuodziu savo vyro kojiniu "nuostabu" aromata, kai jis grizta pazaides krepsini ir nusiauna kedus  doh.gif  thumbup.gif

Ta pati istorija doh.gif Mano vyras irgi vaiksto i krepsinio treniruotes tongue.gif Bet jau kojniu kvapas buna[kai nusiema kedus] nors is namu bek doh.gif
Atsakyti
gyvenime nebuvo to kvapo....svaruolis jis pas mane. ir kaip viena forumiete anksciau paminejo-apykaita ,matyt, gera...
Atsakyti
Vyrai, kurie avi natūralios odos batus nesmirdi, bet jei avi dermantininius ar kedus, tai geriau į svečius atėję tegul lieka su jais blink.gif
Atsakyti
Papasakosiu, apie ta pati vyra, apie kuri kalbejau temos pradzioje unsure.gif
O gi dabar, kai ateina pas mus i svecius iskarto lekia i vonia, nusiima kojines ir buna basom kojos doh.gif doh.gif doh.gif o savo kojines (smirdancias) pakabina ant gyvatuko ph34r.gif unsure.gif doh.gif
sakau tau gal tapkes duoti, o jis NE, nereikia, taip ir vaiksto po namus basomis doh.gif siuliau ir vyro svarias kojines neima doh.gif
O kai jau reikia eiti namo, lekia i vonia(su batais rankose), ir vonioje batus uzsideda (atseit nejausim, kad jo kojines smirdi) doh.gif
o kai, iseina, vonioje dar lieka tas nesvariu kojiniu kvapas ph34r.gif doh.gif
Ir taip jis elgesi jau nepirma karta doh.gif

nu ir kaip man elgtis, neileisi jo daugiau i namus, ar ka? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2007 01 08, 16:29)

nu ir kaip man elgtis, neileisi jo daugiau i namus, ar ka?  biggrin.gif  g.gif

nu taigi tiesiai sviesiai pasakai kad nekabintu kojiniu ant gyvatuko blink.gif smarve juk doh.gif ...kas cia dabar blink.gif ...tavo namai-tavo taisykles
Atsakyti
Labai artimam žmogui, tai gali pasakyti ir netgi grįžus namo iškarto parodyti kelią į vonią, o svečią ne visada gali tiesmukiškai nuvaryt vonion ir išskalbti, bet jei tai kartojasi nuolat, tai pirmą kartą galima gal taip lyg ir tarp kitkopaklaust, kas čia taip smirda, iš kur tas kvapas... Bet jei žmogus supranta, kad tai dėl kojinių ir atėjęs į svečius pirmiausiai puola vonion jas nusimaut ir dėt ant gyvatuko, tai reikia su šypsenėle draugiškai pasakyti," KAD NEPLAUTAS KOJINES DŽIAUDAMAS ANT GYVATUKO TIK PRISMIRDINA TAU VONIĄ, REIKIA SUSITAISYTI KIAURUS BATUS, KAD KOJINĖS NESUDRĖKTŲ IR NEBŪTŲ NEMALONAUS KVAPO ARBA TIESIOG KIEKVIENĄ VAKARĄ REIKIA KOJINĖMS PARODYTI MUILĄ SU VANDENIU"
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2007 01 08, 16:47)
Vyrai, kurie avi natūralios odos batus nesmirdi...

Deja. Gerai būtų kad tai būtų tiesa.
Grįžęs iš darbo ir iššokęs iš batų ohoho kaip pajunti odinių batų privalumus doh.gif
Kas keisčiausia -- ne su visais taip.
Atsakyti