Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 27, 12:18)
lengvesnis variantis-siulyti jam uostyti savo triusikus, taip ismoks nemetyti daiktu bigsmile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif

Maniškio nesmirda, nešioja tik odinę avalynę o ir praustis niekada neužmiršta.
o dėl išmėtytų daiktų tai jau įprato jei numetė reiškias daiktas nukeliavo į skabilnių dėžę be kalbų ir klausimų. Nesiruošiu nei uostyti nei nagrinėti, jei daiktas ne vietoje - skalbt. Ačiū D ne rankom gi skalbiu biggrin.gif
Atsakyti
Maniskio visai nesmirdi. Isvis jo prakaitas svelnus. Kartais pasijuokiu,jog jo kvapas kaip moters biggrin.gif
Atsakyti
Irpas maniškį nerasta prakaito kvapo 4u.gif ir išvis jis toks švaruolis pas mane thumbup.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad pas MB tokios problemos nera smile.gif
Atsakyti
Maniškio kojos nesmirda (nebent sportbačiuose gerai užraugia biggrin.gif bet čia normalu) rolleyes.gif
Atsakyti
MB kasdien keicia kojines ,su tom paciom dvi dienas is eiles niekada nevaiksto schmoll.gif ,tai ir nesmirda 4u.gif
Atsakyti
aš irgi manau, kad smarvė nuo nešvaros atsiranda... kartais per dieną ir kelias kojinių poras reikia pasikeisti ir nesmirdės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 05 04, 22:35)
Jau ko ko, bet saviskio tikrai nesu uzuodusi koju ar kojiniu smarves schmoll.gif

as kasdien prausiuosi po dusu keiciu kojines bet kojos smirdi, ka gali daryt. ir tikrai ne del grybelio, nes jo neturiu. paprasciau labai prakaituoja ir prakaitas smirdi. plauku kojas 3k. per diena ir naudoju toki specialu krema 2k. per savaite kuris siek tiek padeda-issausina padus, bet labai sumazina prakaitavima.
gal pirmiausia vyrams kuriu kojos smirdi reiktu issitirti del pedu ir nagu grybelio ir ieskoti stipresniu priemoniu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano smirda tik tada jei ilgai nesioja jas ,tarytum nemoka pasimti naujas schmoll.gif kaip mazam vaikui turiu padeti, bet jau ipratus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyriokas taso ir taso tas pačias kojines. Jam vienodai šviečia, ne tik viskas aplinkui, bet apranga - tuo labiau. Atrodo, jei ne aš tai nešiotų tuos savo prasmirdusius kalconus, kojines ir t.t, tol, kol priliptų prie skuros ir supūtų. doh.gif O kojines dėvi tas pačias ir tas pačias. Prieš einant miegot nuteškia prie lovos savo smirdinčias kojines, tai visas kambarys taip ir prasmirsta, fu. O iš ryto atsikelia ir vėl užsideda tas pačias. Sakyk nesakius, jam vienodai šviečia. Duodu kitas kojines, užsideda. doh.gif , bet jau kvapas būna, fuu... schmoll.gif
Atsakyti
Nieko panasaus, jis turbut pats isigastu jei smirdetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 22, 18:32)
Mano vyriokas taso ir taso tas pačias kojines. Jam vienodai šviečia, ne tik viskas aplinkui, bet apranga - tuo labiau. Atrodo, jei ne aš tai nešiotų tuos savo prasmirdusius kalconus, kojines ir t.t, tol, kol priliptų prie skuros ir supūtų. doh.gif O kojines dėvi tas pačias ir tas pačias. Prieš einant miegot nuteškia prie lovos savo smirdinčias kojines, tai visas kambarys taip ir prasmirsta, fu. O iš ryto atsikelia ir vėl užsideda tas pačias. Sakyk nesakius, jam vienodai šviečia. Duodu kitas kojines, užsideda.  doh.gif , bet jau kvapas būna, fuu... schmoll.gif

Jak wacko.gif ir dar prie lovos palieka doh.gif ? neleisk jam mautis tu nesvariu ,tegul meta i skalbiniu krepsi biggrin.gif
Atsakyti