siuo klausimu man pasiseke, retai buna, kad prikrauna dvokianciu, jei jau tikrai po darbu smirda ar ka tai greitai susitvarko. niekada nereik priminti, kad pasikeisk kojines ar triusikus.

Elementaru,Vatsonai. Nesvarios kojines negali kvepeti. Tokioms vieta skalbyklej.
Man baisiau,kai ateina kas i svecius,nusiauna batus ir prasmirsta... Negi sunku zmogui pasakyti,gal galiu nenusiauti. Gi zino,kas turi tokia problema. Man sunku sedeti ir apsimesti,kad nieko nejauciu. Atidarau langa,kad ir ziema
Man baisiau,kai ateina kas i svecius,nusiauna batus ir prasmirsta... Negi sunku zmogui pasakyti,gal galiu nenusiauti. Gi zino,kas turi tokia problema. Man sunku sedeti ir apsimesti,kad nieko nejauciu. Atidarau langa,kad ir ziema

QUOTE(festina lente @ 2011 10 19, 21:43)
Elementaru,Vatsonai. Nesvarios kojines negali kvepeti. Tokioms vieta skalbyklej.

O gal galima būtų paprašyt, kad kojas nusiplautų ir duot žmogui švarias kojines, jeigu jau taip?
QUOTE(juza @ 2011 10 19, 21:47)
O gal galima būtų paprašyt, kad kojas nusiplautų ir duot žmogui švarias kojines, jeigu jau taip?
Jei pats zmogus nesijaucia nejaukiai ir jam vienodai sviecia jo kojiniu kvapas,tai kodel as tureciau aukleti? Tiesiog tokie zmones pas mane apsilanko viena ir paskutini karta. Beja,tokiu yra ne tik vyru,bet ir moteru tarpe...
neturiu problemos nes diedas kadien keicia kojines, o nesvarias sumeta i skalbiniu deze. turi iproti ziurint tv nusiaut kojines. kad jas nepamirstu uzkabinu ant ausu
daugiau nepamirsta

QUOTE(marmoozele @ 2011 10 13, 15:18)
siuo klausimu man pasiseke, retai buna, kad prikrauna dvokianciu, jei jau tikrai po darbu smirda ar ka tai greitai susitvarko. niekada nereik priminti, kad pasikeisk kojines ar triusikus. 

Bet viena bendradarbė sakė, kad jos vyras gali ir savaitę nekeist apatinių

Dažniasiai nesijaučia to kojinių kvapo, nors mano uoslė labai jautri. Bet pasitaiko, kai grįžta po sunkaus fizinio darbo, tai slėpkis, kas gali, nes ne tik kojinių, bet ir šiaip prakaito kvapas baisus. Kai buvo jaunesnis, taip nesmirdėdavo.

QUOTE(Raspberry @ 2006 10 13, 16:22)
Mano vyro draugas, kai ateina pas mus i svecius ir nusiauna batus, tai neduok tu Dieve koks kvapelis pasklinda
ir tikrai tvarkingfas vyras, nieko nepasakysi... o jam kazkaip geda sakyt, kad tavo kojos smirdi, turbut jis ir pats nepatogiai pasijustu, tai isgirdes. Dabar, kai ateina įleidziu su batais
O, kaip jusu vyru kojos (kojines) ar nesmirdi?

O, kaip jusu vyru kojos (kojines) ar nesmirdi?
Tai nebūtinai reiškia, kad vyras nevalyvas, mano pažįstamas tyri problemų su kojų prakaitavimu, gausiai prakaituoja, ko pasekoje greit užsinešioja avalynė, naudoja įvairiausias priemones ir niekas nepaded

Su vyro kojom viskas tvarkoj, niekada kvapo nejaučiu

QUOTE(greater @ 2012 02 10, 10:05)
Tai nebūtinai reiškia, kad vyras nevalyvas, mano pažįstamas tyri problemų su kojų prakaitavimu, gausiai prakaituoja, ko pasekoje greit užsinešioja avalynė, naudoja įvairiausias priemones ir niekas nepaded

arba dar vienas variantas, prasta avalynė. Turėjau tokius batus, nuo kurių kojos smirdėdavo, tie batai iškeliavo konteinerin

pas mane taip pat kojos prakaituoja ganėtinai, tačiau niekad nesmirda, na nepajutau bent jau..