Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

Plaut kojas saltu vandeniu,sumazina prakaitavima.Isbandyta.Aisku avalyne irgi svarbi...
Atsakyti
turbut mano vyro kojos maziau prakaituoja, nei mano smile.gif pas ji pedos svelnios kaip kudiki nesmirdi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 10 25, 19:13)
neturiu problemos nes diedas kadien keicia kojines, o nesvarias sumeta i skalbiniu deze.

pritariu, nes ir pas mus tas pats biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras tai kasdien po dusu prausiasi, kasdien keicia kojines ir apatinius. pas ji kojos nelabai prakaituoja-as turiu daugiau problemu. ziema dar nieko, bet vasara doh.gif doh.gif kai lauke +38 kojos baisiai smirdi, nors plaunu 3k. per diena, naudoju deodorantus. nelabai padeda verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
beja kojos labai smirdi sinteniniuos batuos ir kojinese. as sau perkuose tik geros odos batus ir medvilnines kojines
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.283 @ 2011 03 27, 18:33)
as tai savo kojines, triusikus ir maikes pastoviai visur ismetau.
Turiu tokia mada.
Zmona randa ir klausia: 'skalbti?'
-Pauostyk,- atsakau.
Jinai pauosto ir, arba imeta i skalbianke, arba padeda man, kad uzsimauciau.

vietoje tavo zmonos as irgi metyciau visur triusikus ir nesiplauciau intymios vieteles net per menesines. tada paklausciau "brangusis, ar jau praustis, ar dar palaukti". zinotum tada is kur grybai auga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 23, 23:21)
vietoje tavo zmonos as irgi metyciau visur triusikus ir nesiplauciau intymios vieteles net per menesines. tada paklausciau "brangusis, ar jau praustis, ar dar palaukti". zinotum tada is kur grybai auga thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vyras kartą įvertinęs tokią situaciją iš komos gal nebeatsikeltų smile.gif
MB nesmirdi, o kvepia, bent jau man, net prakaituotas visas ir visą dieną keduose tušintom kojinytėm. Teko girdėti, kad jei negali pakęsti kurio žmogaus kvapo- esat nesuderinami genetiškai. Kaip ten iš tikrųjų- gal pabandėt- pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trintukas: 23 kovo 2012 - 23:13
QUOTE(trintukas @ 2012 03 23, 23:10)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vyras kartą įvertinęs tokią situaciją iš komos gal nebeatsikeltų smile.gif
MB nesmirdi, o kvepia, bent jau man, net prakaituotas visas ir visą dieną keduose tušintom kojinytėm. Teko girdėti, kad jei negali pakęsti kurio žmogaus kvapo- esat nesuderinami genetiškai. Kaip ten iš tikrųjų- gal pabandėt- pasidalinkit patirtim 4u.gif

is komos gal neatsikeltu, bet nors nesiulytu uostyti jo triusikus ir kojines lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galimas lengvesnis variantis-siulyti jam uostyti savo triusikus, taip ismoks nemetyti daiktu bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 23, 22:21)

vietoje tavo zmonos as irgi metyciau visur triusikus ir nesiplauciau intymios vieteles net per menesines. tada paklausciau "brangusis, ar jau praustis, ar dar palaukti". zinotum tada is kur grybai auga thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif nelyginami dalykai, mano galva. Kaip besmirdėtų kojinės, nesugalvočiau taip padaryt doh.gif manau yra žmoniškesnių dalykų tai išspręst. O kaip pačiai būtų vaikščiot nesiprausus? doh.gif negalėčiau taip aukotis vardan to, kad kažką įrodyt schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 27, 15:36)
blink.gif  nelyginami dalykai, mano galva. Kaip besmirdėtų kojinės, nesugalvočiau taip padaryt  doh.gif manau yra žmoniškesnių dalykų tai išspręst. O kaip pačiai būtų vaikščiot nesiprausus?  doh.gif negalėčiau taip aukotis vardan to, kad kažką įrodyt  schmoll.gif

vitulka manai, as taip daryciau, cia tik pasiulymas blondinui i jo durnus parasymus mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskio kojos ziauriai smirda kai grizta is darbo... nors kojines geros, taciau batai ne.. o visa diena batuose kojos pabuvusios tikrai nemaloniai "kvepia"... schmoll.gif
nors ir plauna kartais net kelis kartus per diena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo didile: 31 kovo 2012 - 21:05
maniskis tai kiekviena diena prausdamasis issiplauna kojines ir apatines kelnaites, tai problemu nekyla schmoll.gif
Atsakyti
Jau ko ko, bet saviskio tikrai nesu uzuodusi koju ar kojiniu smarves schmoll.gif
Atsakyti
Nesmirdi. Niekad nesu uzuodusi nemalonaus kvapo smile.gif man jis kvepia.
Atsakyti