Plaut kojas saltu vandeniu,sumazina prakaitavima.Isbandyta.Aisku avalyne irgi svarbi...
turbut mano vyro kojos maziau prakaituoja, nei mano
pas ji pedos svelnios kaip kudiki nesmirdi

QUOTE(ZBITKA @ 2011 10 25, 19:13)
neturiu problemos nes diedas kadien keicia kojines, o nesvarias sumeta i skalbiniu deze.
pritariu, nes ir pas mus tas pats

mano vyras tai kasdien po dusu prausiasi, kasdien keicia kojines ir apatinius. pas ji kojos nelabai prakaituoja-as turiu daugiau problemu. ziema dar nieko, bet vasara
kai lauke +38 kojos baisiai smirdi, nors plaunu 3k. per diena, naudoju deodorantus. nelabai padeda

Papildyta:
beja kojos labai smirdi sinteniniuos batuos ir kojinese. as sau perkuose tik geros odos batus ir medvilnines kojines
Papildyta:
vietoje tavo zmonos as irgi metyciau visur triusikus ir nesiplauciau intymios vieteles net per menesines. tada paklausciau "brangusis, ar jau praustis, ar dar palaukti". zinotum tada is kur grybai auga

Papildyta:
beja kojos labai smirdi sinteniniuos batuos ir kojinese. as sau perkuose tik geros odos batus ir medvilnines kojines
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.283 @ 2011 03 27, 18:33)
as tai savo kojines, triusikus ir maikes pastoviai visur ismetau.
Turiu tokia mada.
Zmona randa ir klausia: 'skalbti?'
-Pauostyk,- atsakau.
Jinai pauosto ir, arba imeta i skalbianke, arba padeda man, kad uzsimauciau.
Turiu tokia mada.
Zmona randa ir klausia: 'skalbti?'
-Pauostyk,- atsakau.
Jinai pauosto ir, arba imeta i skalbianke, arba padeda man, kad uzsimauciau.
vietoje tavo zmonos as irgi metyciau visur triusikus ir nesiplauciau intymios vieteles net per menesines. tada paklausciau "brangusis, ar jau praustis, ar dar palaukti". zinotum tada is kur grybai auga

QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 23, 23:21)

MB nesmirdi, o kvepia, bent jau man, net prakaituotas visas ir visą dieną keduose tušintom kojinytėm. Teko girdėti, kad jei negali pakęsti kurio žmogaus kvapo- esat nesuderinami genetiškai. Kaip ten iš tikrųjų- gal pabandėt- pasidalinkit patirtim

QUOTE(trintukas @ 2012 03 23, 23:10)

MB nesmirdi, o kvepia, bent jau man, net prakaituotas visas ir visą dieną keduose tušintom kojinytėm. Teko girdėti, kad jei negali pakęsti kurio žmogaus kvapo- esat nesuderinami genetiškai. Kaip ten iš tikrųjų- gal pabandėt- pasidalinkit patirtim

is komos gal neatsikeltu, bet nors nesiulytu uostyti jo triusikus ir kojines

QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 23, 22:21)

QUOTE(Vitulka @ 2012 03 27, 15:36)

vitulka manai, as taip daryciau, cia tik pasiulymas blondinui i jo durnus parasymus

maniskio kojos ziauriai smirda kai grizta is darbo... nors kojines geros, taciau batai ne.. o visa diena batuose kojos pabuvusios tikrai nemaloniai "kvepia"... 
nors ir plauna kartais net kelis kartus per diena...

nors ir plauna kartais net kelis kartus per diena...
Nesmirdi. Niekad nesu uzuodusi nemalonaus kvapo
man jis kvepia.