Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

čia ne nuo batų, o nuo žmogaus prakaitavimo priklauso, mano vyro irgi smirdi, bet jis parvažiuja namo ir iškart nusipraust ir pasikeisti kojines, o į svečiu dažniausiai juk iš namų važiuoji, tai nespėja suprakaituoti ir nesmirdi. Man tas kvapas swoon.gif baisiau nebūna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 01 09, 18:22)
Man tas kvapas  swoon.gif  baisiau nebūna  doh.gif

Buna dar ir kaip buna irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 03 29, 10:37)
Buna dar ir kaip buna  irnesakyk.gif

kas buna baisiau uz kojiniu kvapa? unsure.gif
Atsakyti
uzduosiu moteros jums toki klausima biggrin.gif jus cia kazkaip vien tik apie vyrus snekat, kad maniskio dvokia, o maniskio ne... o kodel nepasneketi apie save - juk pacios gal irgi ne itin kvepiat? lotuliukas.gif ant kitu "stumti" visi gudrus. o as asmeniskai, prausiuosi kasdien, visokiu pigiu kantapliu uz 30 lt nenesioju - ir no problem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xx99 @ 2007 05 04, 21:52)
uzduosiu moteros jums toki klausima biggrin.gif jus cia kazkaip vien tik apie vyrus snekat, kad maniskio dvokia, o maniskio ne... o kodel nepasneketi apie save - juk pacios gal irgi ne itin kvepiat? lotuliukas.gif ant kitu "stumti" visi gudrus. o as asmeniskai, prausiuosi kasdien, visokiu pigiu kantapliu uz 30 lt nenesioju - ir no problem thumbup.gif

Nuo to niekas nepriklauso rolleyes.gif
Mano draugė irgi prausiasi ir nenešioja pigių batų, o jos kojos vis tiek smirdi nors tu ką doh.gif Turi ji du vaikus- berniuką ir mergaitę. Tai neduok dieve, kai ta mergaitė batus nusimauna swoon.gif O jai dar tik penkeri doh.gif
Atsakyti
tai koju dezodoranta reiktu naudot ir antibakterini muila,nesioju brangia avalyne ir kojines,bet blogo kvapo padeda isvengt tik tie dalykai ir reiktu tokiua tveju ne karta dienoj kojas plaut o 2-3 blush2.gif
Atsakyti
mh. maniskis kojines keichiasi kas diena po kokius du kartus [shaunuolis biggrin.gif] biggrin.gif .. tai kvapo nera. o shiaip, as nesuprantu kaip patys zmones, kuriu kojos smirda neuzuodzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 05 05, 08:08)
mh. maniskis kojines keichiasi kas diena po kokius du kartus [shaunuolis biggrin.gif] biggrin.gif .. tai kvapo nera. o shiaip, as nesuprantu kaip patys zmones, kuriu kojos smirda neuzuodzia  doh.gif

čia gal kaip ir su kūnokvapu- žmogus gi pats neužuodžia, o kiti šalia būti negali g.gif
Atsakyti
QUOTE(klajune @ 2007 05 05, 12:26)
čia gal kaip ir su kūnokvapu- žmogus gi pats neužuodžia, o kiti šalia būti negali  g.gif

chmm. nu kzhnau. man koki karta laaabai daug prisilakscius ir suprakaitavus tai ishkart uzsiuodzia verysad.gif .. ir nu negaliu. pati jauciu, kad negerai.
maniskis irgi uzuodzia savo kojas kai suprakaitavusias is batu ishtraukia. g.gif
Atsakyti
Siaip patarciau vyro kojytes dazniau pamirkyti voneleje su juros druska.Taip mazina koju prakaitavima smile.gif dar yra spec. purskiklis i batus parduotuvese,einant i svecius galima pasipurksti ir taip nesmirdes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2007 04 06, 09:01)
kas buna baisiau uz kojiniu kvapa?  unsure.gif

Man tai kojinės smirdi.Kas dar baisiau-man tai juodos panagės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 05 gegužės 2007 - 15:09
QUOTE(Veronika @ 2007 05 05, 15:06)
Man tai kojinės smirdi.Kas dar baisiau-man tai juodos panagės.

Vajazau, nu jau juodos panagės tai išvis košmaras kažkoks doh.gif doh.gif Ypač moterų unsure.gif
Atsakyti