QUOTE(agnita @ 2007 01 09, 18:22)
Buna dar ir kaip buna
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 03 29, 10:37)
kas buna baisiau uz kojiniu kvapa?
uzduosiu moteros jums toki klausima
jus cia kazkaip vien tik apie vyrus snekat, kad maniskio dvokia, o maniskio ne... o kodel nepasneketi apie save - juk pacios gal irgi ne itin kvepiat?
ant kitu "stumti" visi gudrus. o as asmeniskai, prausiuosi kasdien, visokiu pigiu kantapliu uz 30 lt nenesioju - ir no problem
QUOTE(xx99 @ 2007 05 04, 21:52)
uzduosiu moteros jums toki klausima
jus cia kazkaip vien tik apie vyrus snekat, kad maniskio dvokia, o maniskio ne... o kodel nepasneketi apie save - juk pacios gal irgi ne itin kvepiat?
ant kitu "stumti" visi gudrus. o as asmeniskai, prausiuosi kasdien, visokiu pigiu kantapliu uz 30 lt nenesioju - ir no problem 
Nuo to niekas nepriklauso
Mano draugė irgi prausiasi ir nenešioja pigių batų, o jos kojos vis tiek smirdi nors tu ką
tai koju dezodoranta reiktu naudot ir antibakterini muila,nesioju brangia avalyne ir kojines,bet blogo kvapo padeda isvengt tik tie dalykai ir reiktu tokiua tveju ne karta dienoj kojas plaut o 2-3
mh. maniskis kojines keichiasi kas diena po kokius du kartus [shaunuolis
]
.. tai kvapo nera. o shiaip, as nesuprantu kaip patys zmones, kuriu kojos smirda neuzuodzia
QUOTE(nezinoma @ 2007 05 05, 08:08)
mh. maniskis kojines keichiasi kas diena po kokius du kartus [shaunuolis
]
.. tai kvapo nera. o shiaip, as nesuprantu kaip patys zmones, kuriu kojos smirda neuzuodzia 
čia gal kaip ir su kūnokvapu- žmogus gi pats neužuodžia, o kiti šalia būti negali
QUOTE(klajune @ 2007 05 05, 12:26)
chmm. nu kzhnau. man koki karta laaabai daug prisilakscius ir suprakaitavus tai ishkart uzsiuodzia
maniskis irgi uzuodzia savo kojas kai suprakaitavusias is batu ishtraukia.
Siaip patarciau vyro kojytes dazniau pamirkyti voneleje su juros druska.Taip mazina koju prakaitavima
dar yra spec. purskiklis i batus parduotuvese,einant i svecius galima pasipurksti ir taip nesmirdes.
QUOTE(Raspberry @ 2007 04 06, 09:01)
Man tai kojinės smirdi.Kas dar baisiau-man tai juodos panagės.
QUOTE(Veronika @ 2007 05 05, 15:06)
Man tai kojinės smirdi.Kas dar baisiau-man tai juodos panagės.
Vajazau, nu jau juodos panagės tai išvis košmaras kažkoks