Įkraunama...
Įkraunama...

Cutrin plaukų priežiūros priemonės

Sveikos.Gal kas esat bande Cutrin plauku prieziuros priemones?Kaip jums jos?O konkreciau noreciau pasiteirauti apie Cutrin Sensitive sampuna kasdieniniam galvos ir kuno plovimui.Gal zinot kokios sudedamosios medziagos ten ieina?
Atsakyti
as turiu nusipirkus cutrin plauku seruma nuo slinkimo, bet man nepadejo verysad.gif gal sakau reikia sunaudoti daugiau buteliuku, kad poveikis pasimatytu g.gif
Atsakyti
As turiu cutrin priemone garbanom..na tai sakyciau vidutiniska g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 10 16, 13:09)
As turiu cutrin priemone garbanom..na tai sakyciau vidutiniska g.gif

gal curl activating balsam? (kur ir tiesinti ir garbanori plaukams tinka?) nes man tai sita nerealiai faina bigsmile.gif
Atsakyti
O niekas nebandet butent Cutrin Sensitive sampuno? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 10 16, 15:44)
gal curl activating balsam? (kur ir tiesinti ir garbanori plaukams tinka?) nes man tai sita nerealiai faina  bigsmile.gif

jap sita..bet man nuo jo plaukai siausiasi..ai nesuprantu ko jie is vis is manes nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 15, 10:33)
as turiu nusipirkus cutrin plauku seruma nuo slinkimo, bet man nepadejo  verysad.gif  gal sakau reikia sunaudoti daugiau buteliuku, kad poveikis pasimatytu  g.gif

Aš taip pat tokį turiu smile.gif . Jis naudojamas ne tik nuo plaukų slinkimo, bet ir skatina plaukų augimą. Naudoju tik 2 savaites, tai jokių rezultatų kolkas nepastebiu schmoll.gif , žiūrėsiu, kai sunaudosiu visą buteliuką.
Atsakyti
ploviau sampunu dazytiems plaukams, tai siaubiakas, man zymiai geriau fitovalis tinka
Atsakyti
turėjau serumą galiukam nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
nepatiko ir man doh.gif doh.gif schmoll.gif turiu šampūną slenkantiems plaukams ir serumą tokį patį. išnaudojau abu beveik jau, o poveikio jokio ir šiaip šampūnas tai išvis blabai blogas bent man. labai daug reikia, kad išsiplautum galvą, kažkaip neplauna ten jis:D ir plaukai pobaisiai tokie po plovimo. bet čia gal kaip kam, esu girdėjus ir labai gerų atsiliepimų g.gif doh.gif
Atsakyti
Aš atradau gerus plaukų dažus, tai būtent Cutrin firmos. Dažė man juos kirpykloje jau prieš mėnesį, o spalva laikosi kuo puikiausiai. Seniau dažydavau "Londa" dažais, tai jie man greitai nusisplaudavo verysad.gif .
Atsakyti
Turiu sampuna ir losjona plauku augimui skatinti (jis taip pat ir nuo slinkimo). Gal ir nieko
Atsakyti