Įkraunama...
Įkraunama...

Cutrin plaukų priežiūros priemonės

va cia kaune yra po 1l. , dar kartais eurovaistinejee buna, bet kaios kosmines.
UAB EVELITA

Radvilėnų pl. 17, 50256 Kaunas

tel.: (37) 32 42 22

as ir naudoju si sampuna ir dazus plaumas. super, taip atsigavo plaukas. labai gera kosmetika thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liza @ 2008 11 08, 20:47)
Dazau savo plaukucius daugiau nei metus, su siais dazais, tiksliau kirpeja dazo  mirksiukas.gif  Esu patenkinta jais, spalva labai gerai issilaiko  thumbup.gif  ir mano oda jautri, tai nealergizuoja 4u.gif

as jau ir antri metai naudoju tikk cutrin sampuna ir dazus. na mano kirpeja irgi jais dazo. kartais is jos perku ir pati nusidazau.
anksciau naudojo beamonjakiu, bet kiek pamenu, apstaraisiais kartais su amonjaku jau daze, nes beamnakiai jau isismti is prekybos.
spalvu gama siu dazu man patinka
Atsakyti
4u.gif veikos, gal kuri pasakus kur Cutrin dazu plaukams isigyti galima nebrangiai? blush2.gif
Atsakyti
planuoju ir as cutrin priemones plaukams isigyti? sakykit ar cutrin turi linija sausiems ir pazeistiems plaukams sampuna ir balzama? ir kaip jie? kurie labiausiai patinka? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Turėjau Cutrin Bio+ šampūną nuo pleiskanų. Padėjo 4u.gif Aišku kol naudojau. Bet užskaitau vis tiek.
Atsakyti
Na turiu Cutrin seruma plauku galiukams. Raso be parabenu, taciau nusivyliau, nes ne tik kad nepadejo, bet dar ir kai ji nudziuva atsiranda tokios kaip baltos pleiskanos ant tu vietu, zodziu ne tik man taip, daviau ir draugem ir mamai pameginti, rezultatas toks pat blush2.gif
Atsakyti
Vartojau sampuna, nuo plauku slinkimo. Taciau nepatiko. Eilinis sampunas...
Atsakyti
Mergaites, gal pasakysite, kur Kaune isigyti Cutrin plauku dazu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 02 13, 10:49)
Mergaites, gal pasakysite, kur Kaune isigyti Cutrin plauku dazu? bigsmile.gif

Radvilenu plente, Kaune. UAB Evelita, firmine parduotuve.
Atsakyti
Mes mokomes dirbti su cutrino priemonemis,bet man jos schmoll.gif
Atsakyti
Mano kirpėja dirba su šiomis priemonėmis. Pirkdavau iš jos litrinius šampūnus ir kondicionierius, tai tikrai patiko. Kaip pripratau, atrodė, kad jau nieko gero, bet kaip pradėjau naudoti kitus šampūnus, pamačiau, kad šie tikrai turėjo poveikį thumbup.gif Plaukai neišsausėjo, galiukai nesuskilinėjo.
Atsakyti