Įkraunama...
Įkraunama...

Cutrin plaukų priežiūros priemonės

QUOTE(fashion @ 2007 01 31, 17:57)
Turiu sampuna ir losjona plauku augimui skatinti (jis taip pat ir nuo slinkimo). Gal ir nieko

Vis dar naudoji šį šampūna ir losjoną? Ar jaučiasi poveikis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 02 21, 02:44)
Vis dar naudoji šį šampūna ir losjoną? Ar jaučiasi poveikis?  ax.gif

Naudoju sampuna, losjona kartais itrinu. Bet ar tai tik sutapimas, ar kas, bet nuo to sampuno pleiskanu atsirado. Ko niekada nebuvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu iš Aromagic serijos šampūną ir kondicionierių. Nepasakyčiau, kad geresni už pigius parduotuvinius šampūnus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 03 11, 10:57)
Turiu iš Aromagic serijos šampūną ir kondicionierių. Nepasakyčiau, kad geresni už pigius parduotuvinius šampūnus. rolleyes.gif

o tai plaukai nelieka kvapnus? unsure.gif as kaip tik planavau pirkti sampuna ir balzama g.gif
Atsakyti
Turėjau nenuplaunamą garbanotų plaukų balzamą ir plaukų želė sensitive, tai nelabai man tos priemonės patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 11 kovo 2007 - 18:30
QUOTE(bonza @ 2007 03 11, 13:25)
o tai plaukai nelieka kvapnus?  unsure.gif  as kaip tik planavau pirkti sampuna ir balzama  g.gif

Kvapo visiškai nelieka unsure.gif Bent jau greipfrukto, tai tikrai. g.gif
Draugė naudojo tą abrikosinį, tai baseine kartais jausdavos kvapas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 03 11, 19:29)
Turėjau nenuplaunamą garbanotų plaukų balzamą ir plaukų želė sensitive, tai nelabai man tos priemonės patiko  rolleyes.gif

As irgi sita balzama turiu, man jis nelabai schmoll.gif galvojau, kad daugiau zvilgesios suteiks ir plaukas toks svelnus bus, bet nieko panasaus ax.gif
Atsakyti
Aš Cutrin turėjau šampūną, pavadinimo neatsimenu, geltona pakuotė. Ir tos pačios serijos nenuplaunamą purškiklį nuo saulės ir t.t. Vasarą buvo gerai, daugiau nenaudojau. biggrin.gif
Atsakyti
Turiu putas ir losjona.Tai va losjona jau baigineju,negaliu pasakyt kad butent nuo jo bet priaugo labai daug nauju plauku,tiesiog eziukas.Bet tuo paciu metu naudojau dar visokiu ten liaudisku priemoniu.Na bet svarbu kad rezultatas yra mirksiukas.gif O del putu,tai eilines ,kaip ir daugelis kitu..ir zymiai pigesniu,bet jau kvapas thumbup.gif thumbup.gif vien del jo apsimoka pirkt,grynai tokiu skaaaniu slyvu,niam niam wub.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif man tai cutriu produkcija nerealiai patinka, shampunai balzamai ir tt. jega;]
dazau ir ju dazais plaukus, tikrai neeilines spalwos, bet cia ne reklama;]
tikiu kad yra tu,kuriom gali ir netikti sios priemones
Atsakyti
QUOTE(Vivina @ 2007 03 28, 16:51)
sweikos 4u.gif man tai cutriu produkcija nerealiai patinka, shampunai balzamai ir tt. jega;]
dazau ir ju dazais plaukus, tikrai neeilines spalwos, bet cia ne reklama;]
tikiu kad yra tu,kuriom gali ir netikti sios priemones

Apie dazus esu girdejus labai geru atsiliepimu, tik pati nebandziau dar su jais dazytis, nors mano kirpeja dirba ir su cutrin dazais mirksiukas.gif
Atsakyti
naudoju plaukų balzamą su vitaminais Oyster serijos, bet man nieko gero. daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti