Dar turiu aliejuka "Oyster"- ale sitas nelabai. Man reikejo tokio tirsto, maitinancio, o sis labiau drekinantis.
QUOTE(zebrina @ 2007 03 16, 21:38)
Turiu putas ir losjona.Tai va losjona jau baigineju,negaliu pasakyt kad butent nuo jo bet priaugo labai daug nauju plauku,tiesiog eziukas
o kur yra pirkti tokio stebuklingo losjono? ir uz kiek?
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 04 11, 19:39)
Eurovaistinėse, bent jau Akropolio Eurovaistinėje tai pirkau dukart. Kaina serumo ir šampūno po 26 Lt, atrodo taip:

QUOTE(Miaška @ 2007 04 11, 21:09)
Eurovaistinėse, bent jau Akropolio Eurovaistinėje tai pirkau dukart. Kaina serumo ir šampūno po 26 Lt, atrodo taip:

ar tikrai toks veiksmingas?
aciu labai
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 04 12, 00:13)
Man tikrai padėjo. Nors vartojau ir papildų, ir kitokių priemonių, bet šitos nauda irgi pasijautė. Tik plaukus pasausina, tai dabar profilaktiškai kartą per savaitę išsiplaunu galvą šiuo šampūnu ir išsitepu serumu.
sunaudojau 2 buteliukus BioCutrin+ vyrisko losjono nuo plauku slinkimo. Tikrai padejo - virsugalvis pilnas "antenu"
) pastebejo, net mama.
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 04 08, 04:17)
naudoju plaukų balzamą su vitaminais Oyster serijos, bet man nieko gero. daugiau nepirksiu 
As taip pat naudojau sita sampuna ir balzama su vitaminais, bet didelio ispudzio man nepaliko
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 04 11, 23:13)
QUOTE(Devi @ 2007 05 06, 16:24)
aha
QUOTE(Apvalute @ 2007 05 05, 18:50)
sunaudojau 2 buteliukus BioCutrin+ vyrisko losjono nuo plauku slinkimo. Tikrai padejo - virsugalvis pilnas "antenu"
) pastebejo, net mama.
aš irgi šitą naudojau.. vyriškas geriau veikia, nei toks pats serumas nuo slinkimo ružavam buteliukyje
QUOTE(jcvetkova @ 2008 03 28, 16:06)
okur jus perkate sias priemones, pvz. VIlniuje? gal mazdaug kainas pasakysite?
Mane domina sampunas, balzamas ir kremukas nuo pleiskanojimo (laaabai sausa galvos oda, bet plaukai greit riebalojasi). ACIU!
Mane domina sampunas, balzamas ir kremukas nuo pleiskanojimo (laaabai sausa galvos oda, bet plaukai greit riebalojasi). ACIU!
Eurovaistinėj yra Cutrin priemonių. Kainos apie 30 lt maždaug