Įkraunama...
Įkraunama...

Cutrin plaukų priežiūros priemonės

Turiu putas-labai geros,plaukai nesulimpa,nestovi kaip puodas pasiaustas,lieka gyvybingi,taip pat nusidaziau ju dazais,irgi likau patenkinta,turiu dar sampuna su spalva ir balzamas su spalva,kol kas sunku pasakyti ar geri,bet visa linija man faina,ir kvepia neblogai,ir dazai nesmirdi,akiu negrauzia,gal ten maziau amoniako g.gif
Atsakyti
kol kiekviena diena tepiau ant plauku viska kas tik sauna i galva nuo slinkimo, tol buvo nieko,kai tik nustojau tai nei sampunas nebepadeda,negi taip ir reikes visa laika terliotis? verysad.gif enyway... sampunas nuo slinkimo ie serumas is 109 balu duosiu 6,5-7 balo
Atsakyti
MAn labai patinka jų šampūnas, balzamas. Labai žvilga plaukai.
Gera ir kaukė, kiek pariebina, bet beveik nepastebimai.
Patiko aliejukas plaukų galams, tik labai lengvas ir labai greitai sunaudojau...

Šiaip labai užsikabinau už šampūno. Jau 2 buteliuką iš eilės nusipirkau.
Atsakyti
O gal kas bande cutrin dazus be amoniako?
ir ar naudojot kas sampuna ir balzama dazytiems siaurietiskiem plaukam, kur skirtingu atspavliu plaukams- raudoniems,rudiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 07 lapkričio 2008 - 15:36
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 07, 16:35)
ir ar naudojot kas sampuna ir balzama dazytiems siaurietiskiem plaukam, kur skirtingu atspavliu plaukams- raudoniems,rudiems...

As jau turbut daugiau nei metai su tais dazais dazausi (tiksliau tai mano kirpeja dazo), tai galiu pasakyt, kad plaukai atsigavo, ne taip greitai galai issisakoja, spalva irgi issilaiko pakankamai ilgai, uztenka man kas 2-3 karta per visa plauku ilgi nutepti.
Taip pat visai nesenai nusipirkau atspalvi plaukams suteikianti balzama "keep the color", tai pasirode visai nieko, bet dar kolkas tik karteli ji panaudojau, tai sunku pasakyti ar geras. Anksciau buvau uzsipirkus cutrino ir balzamu ir sampunu, bet nebuvo man jie kazkuo ipatingi, o kaip uz "siaip sau" rezultata kaina nemaza... unsure.gif
P.S. Specializuotoj cutrino parduotuvej kainos mazesnes apie 5-7 Lt nei pvz. Eurovaistinej, taip pat kazkiek ju atsirado ir kosmetikos isparduotuvej "aistruoleje" mirksiukas.gif
ot prirasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 07, 16:35)

Dazau savo plaukucius daugiau nei metus, su siais dazais, tiksliau kirpeja dazo mirksiukas.gif Esu patenkinta jais, spalva labai gerai issilaiko thumbup.gif ir mano oda jautri, tai nealergizuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liza: 08 lapkričio 2008 - 19:47
as radau juos Aistruolej uz 12lt kazkur smile.gif super tada butinai juos pabandysiu,dabar naudojau milk shake be amoniako irgi patiko,bet noriu pabandyt ir situos jei tikrai plaukai atsigauna ir nesisakoja kaip iprastai.
Aciu uz ats, o ragane lauksiu tolimsniu atsiliepimu apie balzama pagal plauku spalva. Mano plaukai tamsiai rudi,tai galvoju gal reiktu imti raudona arba varini kad sioki toki seselis-atspalvis butu, rudas gal bus persviesus.
Atsakyti
Nusipirkau aistruoleje cutrin plauku putas tai likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 11, 22:46)
...
Aciu uz ats, o ragane lauksiu tolimsniu atsiliepimu apie  balzama pagal plauku spalva. Mano plaukai tamsiai rudi,tai galvoju gal reiktu imti raudona arba varini kad sioki toki seselis-atspalvis butu, rudas gal bus persviesus.

As taip pat plaukus dazau tamsiai rudai, bet jie linke nusviesieti i ryzuma, tad man tas balzamas reikalingas tik, kad islaikyciau ruda spalva. Nezinau ar tik neapgaudineju saves, bet pasirode, kad plauku spalva igavo sodresni, tamsesni atpsalvi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 11 12, 19:58)
As taip pat plaukus dazau tamsiai rudai, bet jie linke nusviesieti i ryzuma, tad man tas balzamas reikalingas tik, kad islaikyciau ruda spalva. Nezinau ar tik neapgaudineju saves, bet pasirode, kad plauku spalva igavo sodresni, tamsesni atpsalvi  rolleyes.gif

Tamsina? tada nzn nzn... g.gif man maniskiai ir taip pertamsus, nuotraukose atrodau kaip juodaplauke ,noreciau but grynai ruda,kaip avatare esu.
Ryzas atspalvis ant rudu plauku man taip grazu:) toks ryskumas gaivumas, o va kai mano tamsiai ruda apsiplauna tampa neryzoka,o tokia matine matine,sviesene ruda,atrodo kaip nusiure, fe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 12, 20:49)
Tamsina?  tada nzn nzn...  g.gif   man maniskiai ir taip pertamsus, nuotraukose atrodau kaip juodaplauke ,noreciau but grynai ruda,kaip avatare esu.
Ryzas atspalvis ant rudu plauku man taip grazu:) toks ryskumas gaivumas, o va kai mano tamsiai ruda apsiplauna tampa neryzoka,o tokia matine matine,sviesene ruda,atrodo kaip nusiure, fe schmoll.gif

Na vadinasi skirtingi musu reikalavimai biggrin.gif , as noriu, kad butu tik ruda, be jokiu raudonu, ar variniu atspalviu. Bet atrodo, kad galiu isgauti tik tamsiai ruda spalva.
o be to cia tik balzamas, nemanau, kad jis galetu pasviesinti, jis turbut tik suteikia koki nors atspalvi rolleyes.gif
Bet tavo avatare plauku splava labai grazi wub.gif , as irgi tokios noreciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragane: 16 lapkričio 2008 - 14:58
O gal kuri sviesinot plaukus su Cutrin REFLECTION? Kaip ten ta spalvyte gavosi? 4u.gif
Atsakyti