As tai Aistruolej nusipirkau Cutrin Oyster vitaminine kauke, atseit kitur 119lt kainuoja, o cia uz ~50, tai praktiskai vien del to ir pirkau, kad daugiau nei dvigubai pigiau. Bet kad ji neminkstina plauku! Normaliai palaikau, nuplaunu - o plaukai siurkstoki...tai net nezinau...
gal dar kas is jusu ja naudoja?
Turiu Cutrin plauku tiesinimo balzama, na man jis labai labai toks, tikrai istiesina ir suteikia blizgesio plaukams, plius apsaugo nuo tiesinimo znypliu karscio.
as naudojau Cutrin Nordic Balance, Rescue linija, super
isgelbejo mano nudegintus nuo dazymo plaukus
beje, kur jus perkates siuos gaminius? as anksciau is kirpejos uzsisakinejau pigiau
bet ji dabar issikrauste i kita miesta... gal zinot kur butu galima Kaune isigyti siu priemoniu didesnese talpose, pvz litriniuose buteliuose?
kvailute as, neuzsisakiau anksciau didesnio kiekio... uz litrine bonkute mokedavau 60lt, kirpeja siule pirkt 5 litrus uz 100lt, susizioplinau, nespejau
QUOTE(Gėlėta27 @ 2009 04 10, 07:06)
Turiu Cutrin plauku tiesinimo balzama, na man jis labai labai toks, tikrai istiesina ir suteikia blizgesio plaukams, plius apsaugo nuo tiesinimo znypliu karscio.
O kiek kainuoja si balzamas?
QUOTE(LumiLumi @ 2009 05 04, 01:55)
as naudojau Cutrin Nordic Balance, Rescue linija, super
isgelbejo mano nudegintus nuo dazymo plaukus
beje, kur jus perkates siuos gaminius? as anksciau is kirpejos uzsisakinejau pigiau
bet ji dabar issikrauste i kita miesta... gal zinot kur butu galima Kaune isigyti siu priemoniu didesnese talpose, pvz litriniuose buteliuose?
kvailute as, neuzsisakiau anksciau didesnio kiekio... uz litrine bonkute mokedavau 60lt, kirpeja siule pirkt 5 litrus uz 100lt, susizioplinau, nespejau 
Labas, as irgi turiu Nordic balance bei Color Booster. Tiek sampuna/tiek kondicionieriu.
Siaip esu tikrai patenkinta, tuo labiau, kad mano plaukai yra dazomi ir tikrai issauseje.
O ir plaunu juos kasdien.
Beje, as galiu gauti Vln litrines talpos sampunu/kondicionieriu. 1 litras sampuno - 45 lt, kondicionieriaus - 50 lt. Jauciu butu ir 5 lt talpos uz 100 lt
Sveikos
Neseniai nusipirkau sias Cutrin plauku priemones http://www.cutrin.lt...ce_problem3.htm nors dar tik 3 kartus naudojau, bet pakolkas visai patinka
Ziuresiu kaip bus toliau
mano dvi drauges naudojo ta stebuklingaji vyriska seruma,bet ne nuo slinkimo o dar kitas yra,tai kai pamaciau ju plaukus tai netekau amo
per menesi apie 10 cm. uzauge,abieju
uzsisakiau ir as
QUOTE(cromia @ 2009 10 08, 13:41)
mano dvi drauges naudojo ta stebuklingaji vyriska seruma,bet ne nuo slinkimo o dar kitas yra,tai kai pamaciau ju plaukus tai netekau amo
per menesi apie 10 cm. uzauge,abieju
uzsisakiau ir as 
Gal foto kokia imest galetumet kaip atrodo?
QUOTE(diamondness @ 2009 10 08, 18:23)
http://www.cutrin.lt...o _problem3.htm
va cia sitas,kur vyrams skirtas
QUOTE(cromia @ 2009 10 10, 17:46)
O kazin moterims skirtas gali nuo vyrams skirto, skirtis daugiau nei tik kvapu?
QUOTE(diamondness @ 2009 10 10, 18:16)
net neisivaizduoju kuo jie skiriasi,bet matyt kazkuo,nes pradzioj drauge naudojo ta moteriska,tai poveikis kaip diena nuo nakties,palyginus su vyrisku
QUOTE(cromia @ 2009 10 10, 23:32)
net neisivaizduoju kuo jie skiriasi,bet matyt kazkuo,nes pradzioj drauge naudojo ta moteriska,tai poveikis kaip diena nuo nakties,palyginus su vyrisku 
nu kazkaip neitiketina kad per menesi 10 cm uzaugo?