Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lengva duoti vaiką savaitgaliui

QUOTE(Širdukė @ 2007 12 09, 22:11)
Nesamone gyventi kartu, tik del vaiku  schmoll.gif  Nebus laimingi nei vaikai, nei tevai  g.gif   

Cia kaip tam anekdote: skiresi 110 metu senukai, ju klausia: - Tai kodel skiretes? Senukas sako: - Kad ji nesirupino manim. Senute: - Jis visa gyvenima i kaire vaiksciojo. Tai kodel tik dabar skiretes? Tai vaiku buvo gaila, laukem kol numirs  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sunku vaikus duot. teta ne teta, as tai laidoju kaskart vaikus kai exas juos issiveza, nes ekstremalas yra, vaziuodamas nuolat virsija greiti, vasara vaikus nusvilusius grazina kremu patept mat pamirsta, bet ka daryt - vaikams tevas reikalingas. o tos tetos tai tegul tik buna su tais musu vaikais - i sveikatele wink.gif
Atsakyti
As nieko pries neturiu, vaikas turi zinoti kas jo tevas, ir tevas turi bendrauti su vaiku, jei tevas nenori bendrauti tai kai pasiklosi taip ismiegosi biggrin.gif viskas grizta..
Atsakyti
Kaip ant ,,adatu'' bunu,kai mano mergyte eks pasiima,kad ir dienai g.gif nepasitikiu juo ir jo motinele,lb senamadiski zmones...paskutiniu metu dukryte kai ten nuvaziuoja-namo praso ir mamos nori 4u.gif anksciau taip nebudavo...
Atsakyti
QUOTE(inguciukas @ 2011 04 27, 09:58)
Kaip ant ,,adatu'' bunu,kai mano mergyte eks pasiima,kad ir dienai g.gif nepasitikiu juo ir jo motinele,lb senamadiski zmones...paskutiniu metu dukryte kai ten nuvaziuoja-namo praso ir mamos nori 4u.gif anksciau taip nebudavo...

o tai cia teismas taip nutare , girdejau maza vaika , per vaiku teises galima padaryt , kad lankytu tik motinai dalivaujant ? ir vaiko namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 27 balandžio 2011 - 19:49
duodu, nebijau smile.gif tegu ima, ir ji kiek ispudziu paskui turi bigsmile.gif
Atsakyti
as saviski mielai duotu exui, nes zinau, kad jis savo mergu vaikui nerodo ir kai jis su juo buna yra laaaabai atskingas rolleyes.gif
Atsakyti
As visada duodu kada tik papraso ir jei tik galiu visada prasom, bet tik liudna kad jis visas savo merkses rodo vaikui per du metus jau keturios pas ji buvo kur vaikas mate ar pas jas vezdavosi ji. Bet cia jau jo beda manau kad vaikas ateiti ta prisimins ir patikes kad jis merginikas ir mus isvare del kitos.
Atsakyti
Tegul vaikas bendrauja su tevu,nori kartais dukryte pas ji.O jiems neidomu,kad as jeis nepasitikiu...mes teisme taip susitareme,kad i menesi viena karta parai dukryte gales tetis pasiimti.Kova isigaliojo teismo sprendimas,jau geguze,tai dar ne kartelio nebuvo pasiemes... doh.gif
Atsakyti
labutis. visur ieskojau,bet neradau atsakymo:

kiek kartu per savaite, tevas turi (gali) lankyti sunu?
ar gali NAKVOTI vaikas pas teva?

sunui 2 m. aciukas
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2011 05 13, 01:25)
labutis. visur ieskojau,bet neradau atsakymo:

kiek kartu per savaite, tevas turi (gali) lankyti sunu?
ar gali NAKVOTI vaikas pas teva?

sunui 2 m. aciukas

Tokio atsakymo ir nėra - čia jūsų susitarimo klausimas. Arba kaip nuepsręs teismas, jei nesusitarsite.
Kiek žinau, turit teisę reikalauti kad, kai vaikui iki 3 m. galėtumėte dalyvauti lankyme arba vaikas būtų lankomas jūsų namuose. Galite neleisti nakvoti.
Atsakyti
Nuo jusus susitarimo priklauso.Man advokatas ir taip sake,kad praktiskai iki 3-4m retai kuriam tevui teismas vaika priskiria su nakvyne,nes vaikas yra lb mazas,prisirises prie mamos.Bet mes su eks sutarem,kad viena karta i menesi gales paimti su nakvyne,nes matau,kad dukryte ir pas teti nori pabuti,o be to nenorejau kariauti,po teismus tampytis,nervus sau gadintis jei sprendimas man butu nepalankus
Atsakyti
na mazdaug aisku. as tik norejau paklausti ar nera DRAUDZIAMA kad vaikas nakvotu pas teva, reiskias gali smile.gif
bandysim kazka tartis...nors....is aplinkiniu zina ir matau..kad teveliai labai greitai uzmirsta vaikus. ypac toks kaip mano plevesa exas (aisku yra teveliu kurie rupinasi ir visa gyvenima....)

dekui
Atsakyti