Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lengva duoti vaiką savaitgaliui

QUOTE(Angry @ 2011 09 12, 20:05)
Esu jam pareiskusi, kad ji dar per maza ir duosiu kai paaugs, bet jis mane tiesog prie sienos remia. Matote, jam nepatinka pas mus lankytis (kazkada pats prasitare). Aisku, prisidejo dar ir tai, kad susirado pavydzia zmona, kuri jam uztrukus pas vaika ilgiau, skambina ir klausia kada gris. As kiek kartu ji kvieciau atvaziuot savaitgali - zmona neisleido (jis to nesake tieisiai, bet as supratau). Dukryte lyg ir myli, bet tikrai kartais pasako tokius zodzius, kad as galvoju, ir del ko gi jis ja is tikruju lanko. .. verysad.gif  Kazkada uzmete, kad lankys, nes dar i teisma as ji paduosiu (taip buvo del alimentu).
Stai man ir idomu, ar imanoma neleist vaiko isvezt is namu, kol jam nesuejo tarkime 3 metukai?
Buvau kazkokias uzuominas cia radus, bet gal daugiau info galeciau gauti?

As visiskai nesutinku,kad vaikas turi ugtelti,kad tevas juo pradetu rupintis schmoll.gif Maniskiui vos 4 men buvo,kai is VT issikraustem,ir nemegdavau,kad VT pas mane sededavo,tai,jei geras oras,visada liepdavau maziu i lauka veztis,tai jau pusdieni isbudavo,o kai nutraukiau MP(maziui buvo vos vieneri)jau ir nakciai karts nuo karto pasiimdavo,veliau ir savaitgaliam,o dabar 2-3 dienas per savaite vaikas buna pas teva.Ir tikrai nemanau,kad jis per mazas ir pan,priesingai,labai dziugu,kad vaikas su tevu bendrauja ir nesuprantu mamyciu,kurios nori tai drausti(nekalbant apie atvejus,kai vaikui pas teva nesaugu).
Atsakyti
jau praejo nemazai laiko,tai dabar jau nebijau duoti vaika teciui
Atsakyti
as duodu vaiką savaitgaliui, žinau, kad gerai pasirūpins, bet pačiai labai trūksta vaikučio. Jau po vienos dienos labai pasiilgstu.
Atsakyti
Mes su ex kartu negyvenam tik keletą mėnesių, oficialių skyrybų dar nepradėjom, tačiau dėl vaiko susitarėm, kad jis pasims kas antrą savaitgalį. Aš išleidžiu visiškai ramiai, jis gyvena su tėvais, mano dukrele ten puikiai pasirūpina.
Išleidžiant pas tėtį, įdedu visko ko gali prireikt, net ir maisto retkarčiais. Manęs visada atsiklausia ką jai galima valgyti, kada migdyti ir pan. (dukrelei 1 metai 4mėn.)
Žodžiu kolkas viskas idealu, bet aš nelinkus labai džiaugtis, nes dar tik pati pati pradžia ir vyras norėtų grįžt į šeimą, gal dėl to toks gerietis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite_Maja @ 2007 12 07, 14:46)
Ir dar viena mintis iš tos knygos, į temą, taip sakant. Vienas iš vaikų sako "kai aš užaugsiu...net jei meilė baigtusi, aš vis tiek nesiskirčiau, gyvenčiau šeimoje dėl vaikų" Atleiskite, gal ne visai žodis į žodį pacitavau...

Pats didžiausias absurdas gyventi kartu dėl vaikų blink.gif
Anksčiau, kai ex imdavo vaikus, jausdavausi bjauriai, po skyrybų būdavo nemalonu jį pamatyti. Bet dabar jau nieko.
Atsakyti
tavo bedos kad jausdavais blogai. vaikams reikia tevo ir gal jiems jis pats paciausias. gerai, kad susitvarkei jausmus. nereikia maisyti ex kaip vyro ir kaip tecio vaidmenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tėvas jis irgi niekam tikęs, bet vaikai dar per maži, kad tai suprastų. Kai paaugs, atsirinks patys, kas ir kaip.
Atsakyti
tai cia vel TAVO nuosprendis. o vat vaikas visai kitomis akimis ziuri, patikek. as savo ex nemazai minusu kaip tevui galiu iskapstyt, o vat vaikas, ir ne toks jau mazas, ji dievina...
Atsakyti
Tuomet ne kai paaugs, o kai užaugs smile.gif
Atsakyti
Mano vaikai irgi teti dievina smile.gif bet vien nuo to jis nepasidaro geresniu teciu. Nes tevas tai ne tik tas kuris lepina, su kuriuo pramogaujama, bet visu pirma tas, kuris rodo gera pavyzdi, kuris aukleja, formuoja pasaulio vaizda, kuris kuria santyki su vaiku, kuriuo vaikas galetu pasitiket net jam nesant salia, zinot, kad yra uznugaris. O situo jau maniskis negali pasigirti. Ir meile vaikams labiausiai sustipreja per koki gimines susirinkima, tada reikia vaiku, reikia nusivezt, parodyt kokie grazus, protingi, isaukleti, tada ir rupi kaip vaikas aprengtas, o paskui gali po 3 menesius ne nepaskambint, nepaklaust - kaip tu dukryte laikais? kas tave dziugina ar liudina? O vaikai issiilgsta, kai po ilgesnes pertraukos susitinka su tevu, paskui gryze namo abu sukrite man i glebi verkia. Is ilgesio.. ir ilgisi jie rysio su tevu.
Atsakyti
Sūnus pas tėvą į kitą miestą važinėja antrus metus. Nepripratau nei aš , nei vaikas. Jaudulys, nerimas, ar tinkamai pasirūpins, nes vaikas dar mažas. O berniukas kiekvieną kartą sako, jog nenoriu važiuoti. Pasikalbeti su exvyru neįmanoma, nes pas jį viskas gerai. Dabar vėl artėja atostogos. Vaikas nerimauja. Kaip jį paims? Kokias baisias traumas turi išgyventi vaikai...
Atsakyti
kiek vaikui metu? iki 3m. vaikas turi teise buti lankomas savo pastoviuose namuose.
o siaip keblu sudetinga. nes net 4-6-m vaikai gali buti nepasiruose vazinejimams. negi ex toks nesukalbamas? bet itariu tai kirstu per jo ego: neva, kalbetis del vaiko nerimo reikstu, kad jis, kaip vaiko tevas, negeba suteikti vaikui saugumo, ko pasekoje vaikas jaustusi gerai su teciu.... isivaizduokit save exo vietoje...nelengva butu. kita vertus, jei laukti kol vaikui bus 8-10m, vaikas isvis nenores net nakvot pas teva. o gal... visokiu istoriju buna.

siaip tai reiktu kalbetis. jusu atveju, tikrai neduociau vaiko. tikrai. man svarbu - kaip vaikas JAUCIASI. gal as savanaude.
Atsakyti