QUOTE(Mind @ 2008 03 12, 04:51)
Matau, kad niekas cia tau neparaso... Parasysiu as, kaip man buvo. As tai pirmuciausiai pastebejau ruda (sokolado spalvos) tepima 2-3 dienas pries mmm ir po ju. Skausmo tada dar, atrodo, jokio nebuvo. Bet, kol priejo eile eiti pas gydytoja ir skausmas atsirado. Gydytojai apziurejus, paaiskejo, kad yra endometrioze gimdos kune. Apziurima, turbut, kolposkopu. Endometrioze mato apziuros metu.Tada paimamas onkocitologinis tepinelis ir apie pora savaiciu lauki tepinelio atsakymo. Gydoma Duphaston'u. Jos neisgydo, bet eiga kazkiek tai, turbut, pristabdo. Dar siuncia pasidaryti genitaliju echoskopija, arba padaro gydytoja savo kabinete. Pilvo apacios skausmas ir ivairus uzdegiminiai procesai yra dazni palydovai.
Labai tau dekui.

Na ka, kazkaip pradedu manyti, kad nereikia ne tyrimo, zinau atsakyma

, nes jau labai seniai ir pries, ir po menesiniu rudos isskyros buna, bet nei viena ginekologe nekreipe i tai demesio, kol pries pusmeti ispyskinau, kad pati itariu sia liga, tada sukruto ir pradejo bartis, kodel anksciau tylejau, na zodziu, buvau apstulbusi. O skausmai buna, zinau, tik ir vel ir vienos, ir kitos gines buvau raminama, atseit po gimdymo praeis. Na ka, grisiu i Lietuva, uzsiimsiu rimtai. Tiesa, ar labai daznai reikia rodytis gydytojui kai vyksta gydymas?