QUOTE(dresin @ 2009 12 28, 00:07)
1) kokio jie bieso nepadare vieno langelio, o ji isdalino i tris bruksnius?
2) kitas keistas dalykas, tai, kad kai isistvirtina kibiras kepimo, jis nevisai lygeriaciai stovi korpuso sienelem. ar ir pas jus taip?
3) o del receptu knygu, tai ir pas mane spaltovos yra italiska ir prancuziska, yra lietuviska instukcija, o siaip visi receptai kaip supratau yra nete kenwoodo saite.
4) o kitas klausimas- kur perkat miltus? vilniuj kaip supratau toj parduotuvej priesais holiday inn? bet ju saite apie miltus nerandu info

tik prieskoniai visokie...
1) Stilius toks
2) Taip ir tai yra visiškai normalu

Taip turi būti, nebandykit 'ištaisyti' tiesindami
3) aš jau pramokau prancūzų kalbą, kiek reik jos su tais receptais. Palygindama su rusų/anglų jau išsiaiškinau tuos receptus, pasirašiau toje knygelėje šalia lietuviškai ir viskas
Kenwood'o saitą irgi atradau
4) Kol kas "Rimi"

: kvietinius pirkau rupius (1500 malimo) ir 550 D (aukščiausios rūšies balti), o ruginiai rupūs (2 kg apie 5 Lt, ekologiškų prekių skyriuje tikrai yra).
Salyklą turiu "Gera gira" (pirkau "Maximoje" už porą litų..gaminu girą

, bet tiks ir duonai
http://www.klingai.l...rtimentas&cat=3 )
Duonai prieskonių jau senai senai esu nusipirkusi eko parduotuvėlėje..gatavas mišinukas
Ryt važiuosiu iki "Delonos" nusipirksiu didesniais kiekiais ir savaime pigiau: raugo (nors pastačiau tiek kvietinį, tiek ruginį raugą namų gamybos), salyklo, mielių, gal dar kokių priedų
Aš kai perskaičiau šią temą rusų tinklapyje, tai man daug kas paaiškėjo ir tapo aiškiau, suprantamiau. jei suprantat rusų kalba - rekomenduoju:
http://hlebopechka.r...mp;topic=8408.0