Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai nori eiti mokyklon?

Apklausa: vaikui eiti į mokyklą: (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Krysta @ 2006 02 19, 13:42)
O dėl nuobaudos - visuomenė dažnai yra linkusi labai greitai "nurašyti" vaikus kaip netinkamai išauklėtus ir tokius, su kuriais neįmanoma susitvarkyti. Nuobauda tik paaštrintų situaciją, ir kitąkart iškilus neaiškumams niekas net nesiaiškins priežasčių ir aplinkybių, o paprasčiausiai skirs sekančią nuobaudą.
Na man bent jau dziugu del to, kad tie vaikai turi tevus, kurie neleis ju skriausti , nes jie jiems rupi.
O kadangi esmime visuomenes dalis, tai dabar galetume graziai pakalbeti apie humanistines auklejimo priemones, paskatas, beribe meile, negincytinai gajas visu musu teises ir papurkstauti ant tu, kurie netelpa i musu numatytas grazias gaires,net tolerantiskai suprasdami ir uzjausdami ju situacijos istrigima. Arba. Galime daryt viska, kas imanoma, kad musu asmeniniai vaikai jaustusi kuo jaukiau, o susidure su bedomis-kreiptusi i mus , o ne i maryte is trecio auksto, kuriai, pasirodo, jis labiausia turetu rupet.
Papildyta:
QUOTE(mandalina @ 2006 02 19, 13:48)
visiskai su tavim nesutinku.

Neneigiu, kad pakeitimas kartais(gal daznai) padeda isspresti situacija. Ir jau minejau, kad labai linkiu smurkos vaikui teigiamos jam aplinkos, tikiuosi, kad jo bedos su tuo pasibaigs. Toji zinute gal daugiau apmastymai, koks dar galimas scenarijus.
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2006 02 19, 13:36)
ATS:
Vadinasi siuo metu tai buvo veiksminga.

Problema išsisprendė ne mano, ne pedagogų ir ne policijos dėka. Jis tiesiog susidraugavo su merginomis ir taip priešas tapo draugu.

Smurka, o tai dabar jau tavo vaikas kitoje mokykloje mokosi ir nebelaksto iš pamokų?Ar mokosi toje pačioje ir jau nebebėga iš pamokų?

Jis į kitą mokyklą dar nepervestas.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 19, 14:20)
Problema išsisprendė ne mano, ne pedagogų ir ne policijos dėka. Jis tiesiog susidraugavo su merginomis ir taip priešas tapo draugu.

malacius. perspjove visa sistema.
Atsakyti
Įdomiai čia kažkaip: visą pusmetį lakstė iš pamokų, nes merginos negeros, užteko su policija pabendrauti ir merginos pasidarė geros ir iš pamokų nebereik lakstyt.Tai gal jau ir į kitą mokyklą nebenori?Nepyk, Smurka, bet , manau, kad tau sūnus kartais ir makaronų ant ausų pakabina.
Atsakyti
Na tai jeigu susidraugavo su merginomis, tai nebėr tikslo ir mokyklos keisti
Atsakyti
Smurka graziai baige persilingavusia diskusija.
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2006 02 19, 14:37)
Smurka graziai baige persilingavusia diskusija.

Oi ne, diskusija baigsis tada, kai baigsis teismas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 02 19, 15:35)
Įdomiai čia kažkaip: visą pusmetį lakstė iš pamokų, nes merginos negeros, užteko su policija pabendrauti ir merginos pasidarė geros ir iš pamokų nebereik lakstyt.Tai gal jau ir į kitą mokyklą nebenori?Nepyk, Smurka, bet , manau, kad tau sūnus kartais ir makaronų ant ausų pakabina.

Pritariu. Kažkaip jau viskas staiga susitvarkė. Gal tos mergų skriaudos buvo tik pasiteisinimas tada sugalvotas, o visos priežastys kur kas giliau. Juo labiau,kad neįtikėtina, jog bernas į mergų kalbas dėmesio tiek kreiptų. Nebent jeigu jis koks mamyčiukas, mėmė. Bet taip neatrodo.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2006 02 19, 15:07)
Bet taip neatrodo.

Na, iš atrodo-neatrodo nereikėtų išvadų daryt mirksiukas.gif Situacija nėra nuo Ievos ir Adomo iki XXI amžiaus laikų išdėstyta. Labiau koncentravausi ties problemos su policija sprendimo būdu - t.y. mano ir auklėtojos bendravimu.

Išsisprendė ne iš karto. Po pokalbio su policija dar buvo krūvelė pamokų praleista. Po to sūnus susirgo ir nėjo porą savaičių į mokyklą. Na, o po ligos netrukus su merginom jis susitaikė.

O ar nori į kitą mokyklą šiandien jis pats suabejojo. Bet stengiasi trimestrą pabaigti kuo geriau, va, ir dabar mokosi, pažymius taisosi. Tad greičiausiai dar neprarado noro pereiti
Papildyta:
Tiesa, jau 10 puslapių prirašyta, todėl jau kaip ir turiu didelį pagrindą apgailestauti, kad esu vienintelė tokia niekam tikusi motina iš 20 tūkstančių registruotų čia forume, kuriai surašinėjami protokolai už nesirūpinimą savo vaiku sad.gif

O man kaip tik norėjosi patirtimi pasidalinti cry.gif O dabar tik skaitau cacų mamyčių, kurios skiria begalinį dėmesį ir globą savo cacoms vaikučiams, moralus. O norint suvokti problemą, reikia ją patirti. Labai gaila, kad esu viena tokia
Atsakyti
Ale rimtai, pagalvojau, kad neteko girdėt ir man, kad už tai paduotų į teismą . Man tas straipsnis (kuris tau pripaišytas) labiau su asocialais tėvais asocijuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 19, 15:41)
O man kaip tik norėjosi patirtimi pasidalinti cry.gif O dabar tik skaitau cacų mamyčių, kurios skiria begalinį dėmesį ir globą savo cacoms vaikučiams, moralus. O norint suvokti problemą, reikia ją patirti. Labai gaila, kad esu viena tokia

As sita tema susirasiu po kokiu 3m. verysad.gif , nebent mano moteriske stebuklingai pasikeistu. Gaila, bet nenusimato
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 19, 15:41)
Tiesa, jau 10 puslapių prirašyta, todėl jau kaip ir turiu didelį pagrindą apgailestauti, kad esu vienintelė tokia niekam tikusi motina iš 20 tūkstančių registruotų čia forume, kuriai surašinėjami protokolai už nesirūpinimą savo vaiku sad.gif

O kodel pries pradedant antraji puslapi neuzkirtai pasakymu, kad ne apie tai kalba eina ir ne apie tai sneket temoj nori. Nes naiviai nuaugusios cacos mamytes eme galvoti, kad didzioji beda-tavo vaiko bloga savijauta mokykloje, o ne kazkieno izeista savimeile.
Papildyta:
QUOTE(#Mia# @ 2006 02 19, 16:31)
As sita tema susirasiu po kokiu 3m.  verysad.gif  , nebent mano moteriske stebuklingai pasikeistu. Gaila, bet nenusimato

Tema daugumai is musu yra arba bus naudinga. Gaila tik, kad suasmeninta.
Atsakyti