Perskaičiau visą temą...Smurka,kad tu žinotum,kaip tave suprantu,turiu su savo sūnum tokių problemų,tik jis vyresnis.Mokyklas keitėm,pas psichologus vaikščiojom,kurį laiką net nedirbau-prižiūrėjau savo sūnų

.
Dar pas mus problema-vaikas nuolat meluoja.Dabar įsivaizduoju,kaip visi čia puls aiškinti mano auklėjimo klaidas,nesakau,kad jų nėra,bet sunku paaiškinti,kodėl vieni vaikai panašiose situacijose elgiasi vienaip,kiti kitaip...Turim dar vieną jaunesni vaiką-nu tai ta visiška priešingybė(kaip dažnai būna)pirmūnė šokėja,protinguolė.
Jei Smurkos problemos dar gana šviežios,tai mūsų gana senos.Jau buvom visai išsikankinę,tiesiog gedulas namie būdavo po kiekvieno kontakto su aukėtoja ar kokia kita mokytoja,nes sūnus namie geras,paslaugus(įsivaizduoju ,kad visi tėvai taip mano),ir vis žadėdavo,kad jau nuo šiol viskas bus gerai,lankys pamokas irt.t.
Jautėm,kad prarandam vaiką,kartą psichologė man patarė,tiesiog nebeduoti jam galimybės mums sumeluoti.Tai yra pradėjom neklausinėt,kaip sekasi,net nesiteiravom,kaip išlaikė 10kl.egzaminus,bet nuolatos rodėm dėmesį jo visokiems hobiams(nesuskaičiuojamai galybei).Nežinau,ar ta taktika gera,gal tik man pačiai ramiau,bandau vaidint abejingą-atseit"kaip pasiklosi,taip išmiegosi".Bijau siaubingai,kad susigadins ateitį,bet jau nebežinau,ko griebtis
Va kiek privariau....laikykis Smurka,stiprybės