QUOTE(Ramsius @ 2005 04 11, 16:00)
Aha, o kai mokytoj gedina, sako, na, kaip cia nesusitvarkot, gi dar ne paauglyste, kas bus paskui...Toks jausmas, kad as jo nepriziuriu visai, nesidomiu, nesirupinu...

Nu neklauso, tylom isklauso galva nuleides, o daro vel ta pati...

Ir baustas buvo (ne uz nelankyma, kitos problemos), ir kompu nezaide, i lauka nejo, ir drauigu buvo neleidziama kviestis...Atkencia viska, o paskui vel ta pati daro...Ir tikrai baisu, kas bus paskui...?

O koks uzsispyres...
Prie sriubos lekstes sedejo 5 valandas, ir vistiek nevalge...
Ramsiau
kai as buvau mazdaug 11 metu, mamai pareiskiau, kad metu sokius (o prestizini bureli lankiau, gerai sekesi, daug koncertuodavome ir viskuo aprupinta buvau!!!), vot kazkas fariktelejo i galva ir nors tu ka!! tuo metu mano brolis buvo ka tiktai gimes, bet tikrai nejauciau jokio pavydo, diskomforto. Mama sake - eisi!! jezau, kaip pykau ant jos, kad man tokiai ``dideliai`` neleidzia spresti paciai!! Manau, kad to priezastis buvo mokyklos fizinio pamokos - buvo suoliai i toli, ir as nusokau labai daug (4 metrus 20cm!!!), tuo atkreipdama graziausiu klases berniuku ir fizinio mokytojo demesi, buvo man pasiulyta uzsiimineti sportu, ir as vakarais atsigulusi i lova save matydavau su olimpiniu medaliu ant kaklo, grodavo himnas, o as is laimes verkdavau

Na, dabar tai naiviai skamba (net pati nusizvengiau tai parasiusi), bet tuomet tai buvo mano gyvenimas, mano pasaulis

, o mama su savo sokiais norejo visa tai sugriauti!!!!! Baigesi tuo, kad mama priverte, o ir man tas duras praejo ir studiju laikais sokau VU ansamblyje, kas sukelia pacisu graziausiu prisiminimus iki dabar.
Ramsiau, o kai parasei apie 5 valandas sedejima prie sriubos, tai as ta dabar ``turiu'' - vakar mano astuonmetis lygiai valanda valge pietus - ir maldavai, ir klykiau, niekas nepadejo,, nezinau, gal but visu protingiausia nekreipti demesio, bet juk vien tiktai gero nori savo vaikams. Siandien pursrycius pusvalandi knebinejo, pasiremes galva ranka ziuri i ta lekste tokiu angelisku veideliu (nu toks grazus vaizdelis, kad net pyktis praeina)...