Ko gero nuo vaiko labai priklauso... Nesamone, kad baudziama uz pazymius-ypac vyresnese klasese. Koks gi cia pasitikejimas-ir suauge daznai nesugeba visko iki galo padaryt. Mano mama siuo atzvilgiu buvo super

Jos kisimasis i mano mokslus baigesi 2 klaseje, kai ji man i kuprine neidejo pratybu ir as gavau pastaba i pazymiu knygele

Nuo tada viska dariau pati, mano namu darbai niekada niekada nebuvo tikrinami, ji galu gale ir nezinojo, kas man uzduodama. Pasirasydama pazymiu knygeleje matydavo, kokie tie mano pazymiai... dauguma 8,9,10, bet turiu pripazint, kad buvo ir 6 ir 7. Turejau problemu su vokieciu, trimestra isvede 5. Ir matematika... nei sykio bart negavau, mama nuejo su mokytojais pasneket, gal man papildomai reikia, juk viskas iki tol gerai sekesi. Mokytojai ja greit nuramino, kad as persilausiu greit, o man buvo tokia geda, kad mamai reikejo sneket su mokytojais, kad mygom susiemiau, ir ta vokieciu ir matematika kazkaip suprast pradejau

O daugiau... yra buve, kad is principo 12 klasej nesimokiau anglu prielinksniu, perspejau mama, kad gausiu dvejeta

Kitasyk pati nesuprasdavau, uz ka parkeliauja koks 5etas. Ji tiesiog nesikiso ir tiek-as i jos darba nesikisu, ji i mano, savo problemas sprendziam pacios. Kaip ji galejo zinot, kiek man reikia mokytis, o kiek ne? Su paaugliu deretu elgtis kaip su suaugusiu, nebe kaip su vaiku.
Baigiau su pagyrimu ir galiu drasiai pasakyt, kad niekada niekada nesu gavusi bart/lupt/kitokios bausmes uz bloga pazymi