Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai nori eiti mokyklon?

Apklausa: vaikui eiti į mokyklą: (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pas mus irgi bandė kažką panašaus - nedarysiu pamokų ir kas čia tokio? Mokytoja vis tiek nieko nepadarys. O jis dar tik antroj klasėj buvo... Beje, pirmoj klasėj buvo kita mokytoja, tai tokių kalbų nebuvo - ją gerbė ir jos klausė, tad nemažai priklauso ir nuo mokytojų autoriteto. Tačiau aš išbandžiau visu jūsų būdus - draudimus, skatinimus, pokalbius, net dižą blush2.gif , bet kai niekas nepadėjo, nusprendžiau - viskas, man gana! Ir pasakiau - mokytis yra tavo darbas, taip, kaip mano darbas yra tvarkyti namus, skalbti ir lyginti, gaminti maistą. Tu nedirbi, ir aš nedirbu. Neskalbiu tavo rūbų, nekeičiu tavo patalynės, negaminu tau valgyti, ir t.t. Kadangi nedirbi - neužsidirbi, todėl mes einam ledų į kavinę, nes nusipelnėsm ir užsidirbom, o tu sėdi namie vienas, nes neužsidirbai... Alkanas, murzinas, be kompo ir teliko - laiptinėj išeinant atjungiu reikiamus saugiklius. thumbup.gif Pora savaičių totalaus karo - tipo, nu ir kas, man ir nereikia, bet kai baigėsi net apatiniai rūbai, pradėjo pilvą skaudėt be šilto maisto, - tai kažkaip ir susitvarkė.... Na, pasikankino jis kurį laiką, mes irgi ne mažiau - sunku laikytis tokio baisaus pažado, bet suveikė. thumbup.gif Ir kitose situacijose darau panašiai - žaislai išmėtyti ar sulaužyti, vadinasi nereikalingi, o tokių daiktų namie nereikia - užtenka atsinešti šiukšlių kibirą į kambarį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptytukas @ 2007 09 12, 11:37)
Ir pasakiau - mokytis yra tavo darbas, taip, kaip mano darbas yra tvarkyti namus, skalbti ir lyginti, gaminti maistą. Tu nedirbi, ir aš nedirbu. Neskalbiu tavo rūbų, nekeičiu tavo patalynės, negaminu tau valgyti, ir t.t. Kadangi  nedirbi - neužsidirbi, todėl mes einam ledų į kavinę, nes nusipelnėsm ir užsidirbom, o tu sėdi namie vienas, nes neužsidirbai... Alkanas, murzinas, be kompo ir teliko - laiptinėj išeinant atjungiu reikiamus saugiklius.  thumbup.gif Pora savaičių totalaus karo - tipo, nu ir kas, man ir nereikia, bet kai baigėsi net apatiniai rūbai, pradėjo pilvą skaudėt be šilto maisto, - tai kažkaip ir susitvarkė.... Na, pasikankino jis kurį laiką, mes irgi ne mažiau - sunku laikytis tokio baisaus pažado, bet suveikė.  thumbup.gif Ir kitose situacijose darau panašiai - žaislai išmėtyti ar sulaužyti, vadinasi nereikalingi, o tokių daiktų namie nereikia - užtenka atsinešti šiukšlių kibirą į kambarį...  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif super thumbup.gif mano vaikai dar maziukai, bet jau kai prades eit i mokykla, ir jei nenueis i pamokas, butinai atsiminsiu si patarima ax.gif
Atsakyti
Man 12m. 4u.gif Lankau muzikos mokyklą 4 metus. Groju kanklėmis ir pianinu. Jau antri metai labai noriu "mesti". Net nežinau kas kaltas paauglystė, šlykšti mokytoja, o gal tiesiog atsibodo groti? Mama sako, kad dėlto kalta mokytoja, siūlo ją pakeisti. Nežinau ar verta, nes kitais metais ketinu "mesti" muzikos mokyklą.
unsure.gif
Taigi pasikalbėk su sūnumi ir išsiaiškink ar dėlto kalta mokytoja. Nes blogus mokytojus sunku iškęsti... blink.gif unsure.gif wink.gif
Atsakyti
mano broliui 16,tuoj bus17 metu,lanko 10 klase ir pradejo nevaiksciot i mokykla...priezastis neaiski,lyg viskas gerai,gerai sutaria su klasiokais,atrodo mokytusi gerai tik reikia noro...sedi istisas dienas prie kompiuterio,ir nieko neimanoma padaryti...gyvenam mes 3,as,mama,ir brolis,tevai issikyre ir matosi kad truksta tevo...nes mama jau nesusitvarko su 16 metu bernu...neklauso nei kiek...ka patartumet jus?kaip elgtumetes tokioje situacijoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniusa @ 2007 12 25, 21:49)
Man 12m. 4u.gif  Lankau muzikos mokyklą 4 metus. Groju kanklėmis ir pianinu. Jau antri metai labai noriu "mesti". Net nežinau kas kaltas paauglystė, šlykšti mokytoja, o gal tiesiog atsibodo groti? Mama sako, kad dėlto kalta mokytoja, siūlo ją pakeisti. Nežinau ar verta, nes kitais metais ketinu "mesti" muzikos mokyklą.
unsure.gif

Oi kokia pazistama situacija biggrin.gif Gal visos kankliu mokytojos ziezulos? O gal tu pas ta pacia mokaisi? biggrin.gif Kaip prisimenu - vis dar nupurto biggrin.gif Jetus dar pyple buvau, o ji taip ant manes staugdavo, kad verkdavau vos ne kas antroj pamokoj doh.gif Bet kazkaip istveriau 6 metus. Kai meciau jau gal kokiu 14-15 buvau g.gif Tevai nepriestaravo, nes zinojo situacija. Dar ir dabar prisimenu palengvejima po visko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2008 01 28, 18:33)
mano broliui 16,tuoj bus17 metu,lanko 10 klase ir pradejo nevaiksciot i mokykla...priezastis neaiski,lyg viskas gerai,gerai sutaria su klasiokais,atrodo mokytusi gerai tik reikia noro...sedi istisas dienas prie kompiuterio,ir nieko neimanoma padaryti...gyvenam mes 3,as,mama,ir brolis,tevai issikyre ir matosi kad truksta tevo...nes mama jau nesusitvarko su 16 metu bernu...neklauso nei kiek...ka patartumet jus?kaip elgtumetes tokioje situacijoje? 4u.gif

gal reiktu pereit i suaugusiuju mokykla ( anksciau tokios vakarines buvo, nieko bendro su jaunimo mokykla ). Galetu diena bandyt dirbti kur nors , ir jei nenueitu kokia diena tragedijos nebutu ). Aisku mokytis savarankiskai daugiau reik . Beje as pati tokia baigiau, is musu kur baigem tais metais visi sustojo i kolegijas arba universitetus biggrin.gif . taigi nieko blogo nematau .
Atsakyti
Man tai kartais patinka, kartais ne. Tai priklauso nuo to kokios ta diena pamokos, kartais bunu namu darbu nepadarius. blush2.gif
Atsakyti
MES EINAM NORIAI, IR ATSIKELIAM BE PROBLEMU thumbup.gif
Atsakyti
Mano panelytei labai patinka mokykloj,jei galetu tai per iseiginias ar atostogas siustu thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos mamos! 4u.gif Aš norėjau paklausti jūsų ar jūs irgi "verčiate" savo atžalas mokytis? Ar už blogus pažymius juos baudžiate? Ar čia tik mano mama tokia? doh.gif
Už 8 jau negaliu sėdėti prie kompo! O apie mažesnį pažymį net nekalbu. Visos pamokos padarytos, išmoktos. Jei ko neradai-surasi! protest.gif Kruvinom ašarom verksi- visas pamokas išmoksi ir padarysi nors iki ryto sėdėsi. Tikriausiai čia tik mano mama yra kažkokia.......! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 04 09, 14:44)
Sveikos mamos!  4u.gif  Aš norėjau paklausti jūsų ar jūs irgi "verčiate" savo atžalas mokytis? Ar už blogus pažymius juos baudžiate? Ar čia tik mano mama tokia?  doh.gif 
Už 8 jau negaliu sėdėti prie kompo! O apie mažesnį pažymį net nekalbu. Visos pamokos padarytos, išmoktos. Jei ko neradai-surasi!  protest.gif Kruvinom ašarom verksi- visas pamokas išmoksi ir padarysi nors iki ryto sėdėsi. Tikriausiai čia tik mano mama yra kažkokia.......!  doh.gif

Suaugusi tik padėkosi.Tavo mama linki tau tik gero. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 04 09, 14:44)
Sveikos mamos!  4u.gif  Aš norėjau paklausti jūsų ar jūs irgi "verčiate" savo atžalas mokytis? Ar už blogus pažymius juos baudžiate? Ar čia tik mano mama tokia?  doh.gif 
Už 8 jau negaliu sėdėti prie kompo! O apie mažesnį pažymį net nekalbu. Visos pamokos padarytos, išmoktos. Jei ko neradai-surasi!  protest.gif Kruvinom ašarom verksi- visas pamokas išmoksi ir padarysi nors iki ryto sėdėsi. Tikriausiai čia tik mano mama yra kažkokia.......!  doh.gif

mano buvo tokia. nekenčiau jos už tai mad.gif
dabar suprantu, kad jei būtų leidę nesimokyt, tikrai būčiau nesimokius, o dabar kur nors norfos kasoj sėdėčiau verysad.gif
Atsakyti