Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai nori eiti mokyklon?

Apklausa: vaikui eiti į mokyklą: (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Riutelia @ 2009 05 11, 19:03)
aš tai manau, kad per daug vaiko spaust irgi nereikia  4u.gif
aš pati irgi pritingiu mokytis, bet tuos dalykus kurių man reikia, mokaus atkakliai, nes žinau, kad man to gyvenime reikės, kad nebūčiau valkata, o  pvz. geografijos, istorijos, gėda, bet tik šperos - šiais metais kažin ar šių pamokų bent kartą namuose knygą buvau atsivertus  blush2.gif

Patikėk, reikės gyvenime ir geografijos, ir istorijos ir visų kitų dalykų. Dabar kaip tik pats laikas mokytis, kol yra kas paaiškina, papasakoja ir esi "priversta" išmokti mirksiukas.gif Man jau taip gavosi, kad istorijos niekad beveik nesimokiau, tai dabar dažnai pasijuntu nejaukiai, kad kokios datos nežinau ar kokio įvykio blush2.gif Aišku žinau daug ką, nes mokiausi tikrai neblogai, tačiau dabar būčiau buvusi dėkinga, jei mokytojai būtų labiau prigriebę smile.gif Kitus dalykus tikrai mokiausi ir dabar esu tikrai tuo patenkinta bigsmile.gif
O dėl vaiko, tai yra keletas dalykų, kurie mano vaikui sunkiau sekasi (ne dėl to, kad nesugebėtų, bet kad visai nesimoko kartais), tai būna visko. Visuomet bandžiau visų pirmiausia aiškinti, kalbėti, tačiau ne visada pavykdavo. Buvo visko ir dabar atsitinka visko, kad susipykstam dėl nesimokymo ir baudžiama būna įvairiai rolleyes.gif
Atsakyti
Na savo klaseje as mokausi geriausiai, bet niekas manes nepravardziuoja..(Isskyrus broli ;D)Turiu drauge.Ji mokosi nelabai gerai ir kartais pavydi, bet tai tikraiusiai tas baltasis pavydas...Tai va ant manes niekas ,,nevaro" ,gal del to ,jog as klases seniune,gal del to, kad as klaseje labai populiari..Na ,bet jusu atveju tai tikrai reiketu keisti mokykla,klase.. ax.gif
Atsakyti
prašau prabalsuoti peticijoje už Prienų Revuonos mokyklos nusižudžiusį mokinį, kad mokyklose mokiniai būtų saugesni ir kad mokytojai mūsų vaikus bent jau matytų.
labai blogai kai pradinukų mokytoja kaka pasitaiko. Tada vaikui visokių kompleksų privaro, neklaužadas ir išsišokėles patogias patogių mamučių dukreles palaikydama. Tada ir geriausiai mokytis pradėję mokiniai pozicijas toms gyvuliams užleidžia, kad tik ramybę turėtų.
Kas liečia "kalbėjimąsi " su mokytojais ir smurtautojų tėvais, nieko nepasieksite, tik blogiau bus. Mūsų vaikai tai žino geriau už mus, todėl nesipasakoja dauguma. Mano dukra vyresnių kl. mokinė ir daug susirašinėja ir šiaip vaikai jai pasiskundžia, bet tėvams pasipasakoti VISI atsisako...
Atsakyti
Keiskit mokykla,ir kuo greičiau cool.gif
Atsakyti
aš manau, kad pirmiausia reiktų ne keisti mokyklą o pasikalbėti su auklėtoja, papasakoti savo nuogastavimus, ne visada kl auklėtojas mato tai kas vyksta klasėje, bet jei žinotų manau tikrai galėtų pasikalbėti su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Giedrola @ 2009 04 29, 20:06)
Sveikos, mamikės  4u.gif
Nežinau, gal neatidžiai žiūrėjau, bet nebuvo tokios temos, na bet man ant širdies labai tokia bėdelė atsirado...  verysad.gif
Mano Sima - septintokė, bendrauja jinai klasėje su tokiom panelėm, na nekas ten tom panelėm ir rūpi (mokslai, žinoma, kad paskutinėj vietoj  smile.gif  )
Na, ir manoji nebuvo iš didžiųjų moksliukių. ax.gif Bet, galvojau, ką padarysi, ateis laikas ir supras ji. mirksiukas.gif
Na, ir štai vieną dieną išaiškinau jai, kad jei galvoja apie ateitį, turi pradėti mokytis... Susimastė jinai, galvojau dabar tikrai stengsis.
Mačiau, kaip jinai sėdėjo prie lietuvių kalbos (kuri jai nesisekė labiausiai ir iš kurios pažymiai retai siekdavo 5). Džiaugiausi žinoma.
Ir už savaitės kitos, įvyko tas lauktas kontrolinis darbas. Parašė. Mačiau, kaip grįžus namo džiaugėsi, sakė gerai parašė, žinoma džiaugiausi aš irgi.  bigsmile.gif Sakė, kad kitą dieną jau turi būt mokytoja ištaisiusi tuos darbus.
Ir kitą dieną grįžta ji man liūdna namo. Žinoma, pagalvojau, kas čia dabar, negi blogą pažymį vis dėl to gavo? Aš jos ir paklausiau. O jinai man taip ir pasakė: "Mama, gavau 8",- galvoju mintyse, puiku, vis pažanga. O ji tęsia "O draugės (paminėjo vardus kelių klasiokių, iš savo gaujos) pradėjo tyčiotis, išvadino moksliuke... Aš tikrai nesimokysiu daugiau". Vat taip ir išpyškino. Nuo tos dienos ji surūgus tokia vaikšto, o su ''draugėm'' skirtis nenori. Ir sakiau, gal jos pavydi, sakiau, kad jos išviso nėra tikros draugės jei taip elgiasi, o jinai visvien, užsispyrus ir viskas. Manau, kad tos draugės netgi gali būt jai prigrasinusios kažkuo...  g.gif
Tai, mamos, negi vaikai dabar turi bijot mokytis?
Tai va pasakysiu - jei toks kitų bendraklasių požiūris, vadinasi, Jūsų vaikas lanko netinkamą mokyklą. Perveskite į gimnaziją, kur mokosi motyvuoti vaikai. Pats labai pykau ant mamos, kai ji mane būdamą 6-oką pervedė į gimnaziją, bet dabar tik džiaugiuosi. Beje, jau studijuoju universitete smile.gif O jei būčiau likęs toj sutrinoj vidurinėj, tai būčiau gal ir prasigėręs su kitais... Aplinka daro savo, miela mama, Jūs turėtumėte tai žinoti. Mokykla mokyklai nelygu. Geriau važinėti toliau, bet mokytis geriau.

Papildyta:
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 22, 16:59)
aš manau, kad pirmiausia reiktų ne keisti mokyklą o pasikalbėti su auklėtoja, papasakoti savo nuogastavimus, ne visada kl auklėtojas mato tai kas vyksta klasėje, bet jei žinotų manau tikrai galėtų pasikalbėti su vaikais.

Auklėtojai dzin nuo tokių pokalbių, vaikų nepakeis ir nesuvaldys, o ir pati už auklėtojos pareigas gauna vos 50 Lt priedo prie algos, už tokią algą kažin ar stengsis. Geriausias kelias - pakalbėti su direktore, kad Jūsų netenkina tos klasės motyvacija ir raštiškai parašyti nepasitenkinimą, jei nesiims priemonių - pervesti vaiką reikėtų.
Atsakyti
Aš mokytojų su maxsimos darbuotojais nelyginu--žmonės DIRBA. o mokytojos gali ir nedirbti.. blush2.gif ir elgtis bet kaip gali lotuliukas.gif
PRABALSUOKIT.kad mokytojai mokinius mokykloje bent jau matytų, nes tikrai yra blogų mokyklų ir daug. Teko ir mums mokyklą keisti, nes su mokytojom ir mokyklos direktore nesusikalbėjom:"nesikiškit, bus blogiau"," mūsų mokykla gera..""mokytojai žino ką daro.."ir daaaaug dar nesamonių.

http://www.peticijos...ujausios/---Del nusižudžiusio mokinio Prienu Revuonos

vid. mokykloje.

Yra ir gerų mokytojų ir mokyklų normalesnių. Kad vaikai norėtų eiti į mokyklą turi būti mokykloje geras mikroklimatas, bet , kadangi mokytojai nepakaltinami, o ugdymo niekas nesukontroliuos...kam dirbti, jei galima nedirbti ir dar pinigų rėkti...
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2009 02 25, 12:34)
neturite jus teises jy gadinti,,, o tada  doh.gif pradejo ji man galwa trankyti, sake kad pasimokyciau mandagumo

Man atrodo, kad čia berašnt persistengta. Jei iš tikrųjų mokytoja būtų trankiusi galvą, mama turėjo reaguoti iš karto ir pareiškimą policijai rašyti už vaiko mušimą (bent jau aš taip daryčiau).

labas rytas doh.gif
mūsų laikais buvo įprasta, kad tėvai vaikams duoda diržo. tai jei mokytoja aptranko su knyga, galvojat, eis tie patys tėvai į policiją? kukū dry.gif
Atsakyti
Jonavoje nusižudė mergaitė neištvėrusi patyčių, tėvai į policiją kreipėsi, tai net TV laidoje "Valanda su Rūta" korespondentas pasakė, kad nereikėjo tėvams to daryti-buvo tik blogiau. Pasidomėkit kitų patirtimi.NIEKO TA POLICIJA NEDARO< VAIKŲ TEISĖS IRGI. LAUKIA KOL KAS ATSITIKS RIMTO. Bus teisiami paaugliai. gaus lygtinai iki 2-jų metų, o mokytojai išteisinti....
Žodžiu, šitam šiukšlyne tvarkykimės patys. Labai daug kartojama, kad kalti tėvai. Išeina, kad aukų tėvai irgi kalti....nes vaikas buvo ne kaip visi. blush2.gif Neseniai perskaičiau vienos mokytojos pareiškimą-"ne aplinka turi prie vaiko taikytis, o vaikas prie aplinkos" ....Tai va, jei nesuprantame šito ir nemokame savo pirmokėlių šito išmokyti, nėra ko mums vaikus leisti į LT mokyklas, kur visos teisės išsigimėliams.

Labai daug šioje svetainėje besireiškiančioms mokytojoms---yra ir gerų mokytojų, bet jų jau paieškoti reikia, o tai nėra lengva. Vaiką į mokyklą jau vežioti priseina.

Žiūrėkit ketvirtadienį "Valanda su Rūta".
Atsakyti
QUOTE(Sate @ 2010 02 24, 18:34)
Jonavoje nusižudė mergaitė neištvėrusi patyčių, tėvai į policiją kreipėsi, tai net TV laidoje "Valanda su Rūta" korespondentas pasakė, kad nereikėjo tėvams to daryti-buvo tik blogiau. Pasidomėkit kitų patirtimi.NIEKO TA POLICIJA NEDARO< VAIKŲ TEISĖS IRGI. LAUKIA KOL KAS ATSITIKS RIMTO.

manau kad netiesa. ko tėvams pristigo, tai įžūlumo.
policija daro viską, tik reikia sugebėt košę užvirt.
šiuo atveju, tėvai gali teistis dėl policijos/mokytojų aplaidumo, aišku, tai jau šaukštai po pietų.
kodėl tv laidos organizuojamos tik kai vaikas jau po žeme guli?
Atsakyti
Nutylima kiek tik išeina, o įžūlumo ....niekas nemoko, tik reikalauja... O kaip aš savo vaiką to išmokysiu jei pati nemoku ir kažkaip apseinu dar be to . Rašei, kad šalį skandinu ir protingą vaizduoju....o aš tik noriu kad kas nors būtų daroma civilizuotai...nu ne visi vienodai įžūlūs ir dabar dar tėvus dėlto kaltinti...
Atsakyti
QUOTE(Sate @ 2010 02 24, 18:34)
Jonavoje nusižudė mergaitė neištvėrusi patyčių, tėvai į policiją kreipėsi, tai net TV laidoje "Valanda su Rūta" korespondentas pasakė, kad nereikėjo tėvams to daryti-buvo tik blogiau. Pasidomėkit kitų patirtimi.NIEKO TA POLICIJA NEDARO< VAIKŲ TEISĖS IRGI. LAUKIA KOL KAS ATSITIKS RIMTO. Bus teisiami paaugliai. gaus lygtinai iki 2-jų metų, o mokytojai išteisinti....
Žodžiu, šitam šiukšlyne tvarkykimės patys. Labai daug kartojama, kad kalti tėvai. Išeina, kad aukų tėvai irgi kalti....nes vaikas buvo ne kaip visi. blush2.gif Neseniai perskaičiau vienos mokytojos pareiškimą-"ne aplinka turi prie vaiko taikytis, o vaikas prie aplinkos" ....Tai va, jei nesuprantame šito ir nemokame savo pirmokėlių šito išmokyti, nėra ko mums vaikus leisti į LT mokyklas, kur visos teisės išsigimėliams.

Labai daug  šioje svetainėje besireiškiančioms mokytojoms---yra ir gerų mokytojų, bet jų jau paieškoti reikia, o tai nėra lengva. Vaiką į mokyklą jau vežioti priseina.
Žiūrėkit ketvirtadienį "Valanda su Rūta".

Yra mokytoju ir geru ir blogu, esu pati susidurusi, aukletoja uzsisedo ji nuo penktos klases susidariusi savo nuomone apie ji, berniukas judrus, kiti mokytojai man girdavo sunu o aukletoja ne, ji net prasydavo kitu klasiu vaiku kad parasytu ka jis padare,nebuvo visados kad jis gerai elgesi, daug kalbedavom su sunum apie tai, jis jausdavo nepilnavertis toje klaseje ir kartai ir negraziai pasielgdavo, jis stengdavosi uzbekti kad is jo pirmiau nepasityciotu, ir budavo taip ar kaltas ar nekaltas bet visados budavo kaltas,labai nedraugiska klase,aukletoja nesistenge man padeti, as visados pareidavau is jos nusiverkusi, is mano vaiko taip pat tyciodavosi ir yra net sumuse, is pradziu nutyledavau, vaikas kelis kartus skundesi aukletojai, bet atkirtis buvo ne sventuolis esi,daugiau vaikas nebepasitikejo, o kai viena karta klasiokas nuo pat pamoku pradzios kabinejosi o po pamoku sumuse ir pasekme ranka gibse, tai nebetylejom ir parasem pareiskima, tai aukletoja reikejo pasisakyti kad kabinejosi ir butu iki to nedaeje, mes pakeitem mokykla ir tuo labai dziaugiames, vaikas labai patenkintas,neturi jokiu problemu, aisku as vaikui sakiau labai priklauso nuo taves, kaip tu pateiksi save kitoj mokykloj, ir jisai i ta buvusia mokykla nenoretu gristi, mokykloje mokytojai viska mato, vaikai nepasitiki mokytojais, manau tevai turi stengtis savo vaikui padeti, bet mokytojai irgi turi gelbeti, bet nevisi tai daro.
Atsakyti