Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai nori eiti mokyklon?

Apklausa: vaikui eiti į mokyklą: (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 02 25, 11:36)
Yra mokytoju ir geru ir blogu,

netylėjot jau kai vaiko ranką gipse doh.gif jooo tokius tėvus bijočiau turėt , iš manęs tyčiojasi o tėvai tyli..tyli..tyli.. tai į ką remtis sunkiu momentu? dėl savo vaiko reikia eit ragais nagais ... kitaip kas vaiką apgins? reikia pradžioj turėt tokia pozicija kad visiems iškart būtu aišku juk čia neprijuokaus. reguliariai lankytis mokykloj domėtis vaikų nuolat , ne tik tada kai iškviečia į mokykla ar jau yra bėdų , kitas dalykas vaikui mokykloj bloga savaite , mėnesį kita kokio beso jis dar tebesimoko? ko laukiama? kryžiaus virš galvos? tik kažkas ne taip nepritampa neina rast bendros kalbos psio keičiau klase o geriausiai mokykla . dėl vaiko reikia daryt VISKA kol ne vėlu , o tai verkia jau paskui visokiose laiduose , kai jau nieko nebepakeisi .. o paskui pasirodo visi viską žinojo bet niekas nieko nedarė ..ai susitvarkys savaime ..na jo susitvarko ... bet jau amžiams ir kažka pasukt atgal nebeįmanoma...
Atsakyti
QUOTE(Sate @ 2010 02 24, 21:17)
Nutylima kiek tik išeina, o įžūlumo ....niekas nemoko, tik reikalauja... O kaip aš savo vaiką to išmokysiu jei pati nemoku ir kažkaip apseinu dar be to . Rašei, kad šalį skandinu ir protingą vaizduoju....o aš tik noriu kad kas nors būtų daroma civilizuotai...nu ne visi vienodai įžūlūs ir dabar dar tėvus dėlto kaltinti...

Sate, nepykit, bet jūsų pasikartojančios žinutės su reklamom... užkniso dry.gif

dėl įžūlumo. už savo vaikus reikia kovoti. jūs nekovosit, niekas kitas juo labiau to nedarys. žiūrėkit, visokius nusikaltėlius artimieji nagais dantimis nuo atsakomybės gina. o kodėl teisus, doras žmogus turi tylėti ir kentėti kada jam kažkas ant galvos šika? šiks ir toliau.
Atsakyti
Aš ne reklamą paplatinau, o prašiau peticiją pasirašyti. Kokia čia jum reklama? O dėl to įžūlumo, tai perdaug vargo ...be to vaiką užsisėda iškart. Vistiek mokyklą reikia keisti ir skubiau. Ta mergaitė iš Jonavos gal tris mokyklas pakeitė ir visur ją persekiojo....apkalbinėjo..Baisu...,o jūs dar apie reklamą kalbate kažkokią. Reklamą, jei ką, pačios sau darote blush2.gif
Atsakyti
pasikartojančios žinutės su linkais tai jau kaip ir reklama. tai tiek.

O dėl to įžūlumo, tai perdaug vargo ...

visi bijo ir nenori vargo. net dėl savo vaikų dry.gif
Atsakyti
O daug žinai, kad kas ką laimėjo? Mokytojų iš darbo niekas nemeta, nebaudžia, policijai reikia įrodymų ir rimtų. Kol triukšmą kelsi, vaiką ir užmušti gali. Maniškė keitė mokyklą, po to šiek tiek keliu triukšmą...Dukra dabar bijo mikriuku namo važiuoti. Ją apkalbėjo naujoje mokykloje buvusios mokyklos mokiniai, senojoje mokykloje buvo paplatinta sudarkyta dukros nuotrauka ir po ja užrašyta -"kalė"... Va ir kelk triukšmą schmoll.gif
...kad ir lėčiausias, geriausias vaikas, o vistiek atsikerta...
Laimė, kad naujos mokyklos mokiniai ne tokie "vieningi" kaip Jonavoje..
Kalta dukra kad pasiskundė, kad užtarė klasiokę, kuri buvo spardoma, kad fyfomis mergas išvadino jau gale metų, kad neslėpė nuo nieko- kodėl mokyklą keitė.Gal dar dėl ko kalta...vaikai atsikerta g.gif
Neužtenka man vien peticiją pasirašyti.Aš čia neparašiau dar bandymų kalbėtis ..aiškintis.
Atsakyti
[quote=makausike,2009 05 12, 13:06]
Sveikos , reiki patarimo, mano merginai sunkiai sekasi skaitymas o to pasekoje ir kiti mokslai, o problema tokia, kad mokykla per prievarta bruka modifikuota mokyma, kas tai per mokymas, kokios jo paseklmes. Mums su vyru susidre ispudis , kad vaikas specialiai buvo smukdomas , kad jam butu skirtas tas mokymas ir kad už ji kažkas kažkur gaus kažkokia tai nauda , tik nezinau ar tai pinigine nauda ar cia karjeros reikalas , bet po tais dalykais kazkas slepiasi. Aciu, labai reikia jusu nuomoniu.

Mano dukra stebuklingai greitai išmoko skaityti 1-oje kl. Skaitė beveik iš karto kaip suaugusi-mokytojos žodžiai ir geriausi testai. Darželyje buvo tik su raidėm supažindinta, iš anksto nemokėm. Pamokiau ją taip--Kartu skaitydavom skiemenimis. Susidėdavo žodžiai ir ...Neilgai taip...nepamenu kiek savaičių...kol pati skaityti pradėjo. Gal mano patirtis padės. Kartais mamos "petis ir bendras darbas padeda. Tik ne po daug skaitykit, nes vaikai kantrybės neturi. Sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2009 05 16, 18:29)
Patikėk, reikės gyvenime ir geografijos, ir istorijos ir visų kitų dalykų. Dabar kaip tik pats laikas mokytis, kol yra kas paaiškina, papasakoja ir esi "priversta" išmokti mirksiukas.gif Man jau taip gavosi, kad istorijos niekad beveik nesimokiau, tai dabar dažnai pasijuntu nejaukiai, kad kokios datos nežinau ar kokio įvykio blush2.gif Aišku žinau daug ką, nes mokiausi tikrai neblogai, tačiau dabar būčiau buvusi dėkinga, jei mokytojai būtų labiau prigriebę smile.gif Kitus dalykus tikrai mokiausi ir dabar esu tikrai tuo patenkinta bigsmile.gif
O dėl vaiko, tai yra keletas dalykų, kurie mano vaikui sunkiau sekasi (ne dėl to, kad nesugebėtų, bet kad visai nesimoko kartais), tai būna visko. Visuomet bandžiau visų pirmiausia aiškinti, kalbėti, tačiau ne visada pavykdavo. Buvo visko ir dabar atsitinka visko, kad susipykstam dėl nesimokymo ir baudžiama būna įvairiai rolleyes.gif
Jums niekas nedraudžia užpildyti savo nežinojimo/nemokėjimo spragas kai kuriuose dalykuose. Be to, net ir tai, ko išmokstama gali būti su laiku pamirštama, taigi domėtis ir atnaujinti žinias reikia nuolatos... Gaila, bet dažnas suaugusysis paskęsta toje rutinoje ir pamiršta, kad reikia ugdyti, lavinti ir mokyti save visą gyvenimą. Žmonės gyvena po 70-90 ir daugiau metų, per tą laiką pasikeičia ne tik informacija, mokslas, žinios, bet ir visas pasaulis, aplinka ir žmonės. Todėl reikia nuolatos keisti savo mąstymą kartu su besikeičiančiu pasauliu...
Atsakyti
Mano tėvai mane labai kontroliavo iki 10 klasės.... Pirmoje buvau pirmūne, antroje vos ne dugne... blush2.gif Po to kilau smile.gif ypatingai mane bardavo mama už prastą pažymį... bambėdavo, kad kasininke, šlavėja dirbsi... bet nuo barimo daugiau noro mokytis neatsirado. Tik kai jie nustojo labai kontroliuoti mokymąsi, pažymiai pagerėjo, nes pačiai labai nesmagu buvo gauti prastesnį biggrin.gif 10 klasėj atsirado elektroninis dienynas ir tėvai niekaip negali prisijungti biggrin.gif mama dabar tik retkarčiais paklausia, ar padariau namų darbus, o tėtis pasakė "sąžiningai vaikčiok į pamokas, nebėgiok ir aš nebarsiu tavęs už prastenį pažymį". Dabar aš mokausi sau, aišku, kartais patingiu... blush2.gif bet daug ramiau gyventi ir maloniau mokytis biggrin.gif
Atsakyti
As pradinese klases buvau pirmune,o poenktoj nusmukau..tai ir mama pradejo pamokas tikrinti ir pns.o kai gaudavau koki prastesni tai ir bartigaudavau doh.gif
O dabar jau 6 ir lankau matkes papildoma.Tai padeda thumbup.gif bet buna kad prasta pazimi gaunu pvz 6 tai jau ir nebesaukia isvis nieko nesako.Bet as matau is akiu,kad nusivyle verysad.gif .Nu bet mintyse pagalvoju nieko kita gausiu geresni,ir gaunu biggrin.gif
Kam leidzia galimybes pasamdykit savo vaikui papildoma mokytoja.Gal jus nemokat isaiskinti.Nes jums atrodo aisku,gi cia toks lengvas uzdavinys,o vaikucui sunkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Eina i mokykla be jokiu atsikalbinejimu, bet ir nejaucia labai didelio noro, ypac ruosiant pamokas:)
Atsakyti
Labai labai retai tą pasako... prieš atostogas, kai matosi iš vaikų kad jie jau irgi pavargę, va tada. O šiaip tai, tokie dalykai dažnai nesikartoja ir rūpesčių nekelia.
Atsakyti
Eina labai noriai, dalyvauja visuose konkursuose . Mokytoja - absoliutus autoritetas biggrin.gif Atsikelia be problemų . Džiaugiuosi, kad yra toks teigiamas nusiteikimas smile.gif
Atsakyti