Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai nori eiti mokyklon?

Apklausa: vaikui eiti į mokyklą: (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[quote=SMV,2005 01 04, 10:40]
[quote=Noa,2004 12 26, 22:52]
Maniskiui patinka eiti i mokykla, bet dar labiau patinka eiti is mokyklos, o uzvis labiausiai jam patinka atostogos... laugh.gif

Nebuciau pasakius geriau.
Tik maniskis niekada nesako, kad patinka. Jei yra galimybe neiti - neina. Bet jei jau reikia... Jokiu asaru, pilvo skausmo ar kitu nenorejimo pozymiu. Grizes ruosia pamokas, rodo, kas nepasiseka ar sypsenytes. Zodziu viskas gerai, bet... atostogos geriau biggrin.gif thumbup.gif
[/quote]

Pas mus tas pat - kai mano pirmokas iseina ryte i mokykla, tai kartais pagalvoju ar as jau tokia bloga mama, kad su tokiu dziaugsmu jis verziasi i kolektyva is namu blush2.gif Bet labiausiai jam patinka grizimo su "chebra" is mokyklos procesas drinks_cheers.gif Na, kol kas alaus negeria lotuliukas.gif
Dar turiu paaugle - tai ta aisku maziau entuziazmo rodo, bet su klasiokais susitikt mielai eitu, jei mokykloje pamoku nebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol mažesnis buvo, ėjo mielu noru, o dabar jau nelabai nori, nors mokosi ir gerai, visur dalyvauja. Ko gero retas vyresnis vaikas noriai į mokyklą eina, dar nesutikau tokio.
Atsakyti
Mokytis patinka, mokykla ir mokytoja patinka, o vat nemandagus klasiokų elgesys labai nepatinka smile.gif Bet jau beveik priprato prie to smile.gif
Atsakyti
Mielos Šiaulių mamytės (gal čia lankosi ir tokių), vaikų pramogų centras EUROOPA ir toliau džiugina vaikučius. 4u.gif Šįkart rengiame ŠAUNIAUSIŲ PRADINUKŲ KONKURSĄ ŠIAULIUOSE
Visą informaciją apie konkursą, jo taisykles, nuostatus bei registracijos formą rasite mūsų internetiniame puslapyje štai čia http://www.pramoguim...inuku_konkursas

Kviečiame visas Šiaulių mamytes nelikti abejingomis ir pasiūlyti savo pradinukams dalyvauti smagiame konkurse, kur galima laimėti šaunius prizus, o dalyvio mokesčio nėra! thumbup.gif clap_1.gif assa.gif
Atsakyti
Nenori, nors mokosi gerai. Daug dirbti reikia. ax.gif
Atsakyti
Džiaugsmu netrykšta, bet eina daug nesispyriodamas smile.gif
Atsakyti
Kol pradinuke,tol entuziazmo yra.Kaip bus veliau-ziuresim biggrin.gif
Atsakyti
Rašau Jums, mamytės, nes jau nebežinom ko griebtis. Mano brolis (18m.) piktybiškai nelanko pamokų. Pradėsiu gal nuo to, kad bėdos dėl lankymo iškilo jau gal kokioje 8 klasėje. Nuolatinis pamokų praleidimas be priežastis, akivaizuos melavimas (žinoma, žinoma, buvau), kol i duris pasibeldžia auklėtojas. Tada seka ašaros, pažadai, kad čia paskutinis kartas. Praeina pora dienų-ir vėl tas pati giesmelė. Kodėl nebuvo? "Ai, tingėjau" ir visą dieną tupėjo prie PC. Galvojom, gal mokykloje kas negerai, pasidomėjom, lyg ir gerai viskas. Šiaip ne taip baigė mokyklą, įstojo i profesinę. Ir vėl tas pats. Nueina diena-dvi, užeina tingumo priepuoliai ir vėl nelanko savaitėmis. Jau gresia pašalinimas.
Dėl tokios situacijos labai pergyvena mūsų mama. Net ima šlyti jos sveikata. Man labai dėl jos neramu. Kol lanko mokyklą brolis gauna pašalpą (mūsų tėtis miręs), kuri yra labai svarbi ir taip labai kukliam šeimyniniam biudžetui. Brolis to nesupranta, kad praras ne tik mokslus, bet ir pinigus. O mama labai jaudinasi, aria kaip jautis kad tik ji, dykaduoni, sėdintį prie PC, pamaitint ir aprengt. O jis neturi absoličiai jokio atsakomybės jausmo.
Nežimone ko griebtis. Kalbėtasi su juo buvo jau daugybė kartų. Ir geruoju ir bloguoju. Nepadeda verysad.gif Pažada, kad viskas bus gerai, kitą dieną vėl namuose tupi, nes i mokyklą eiti "tingi". Bandėm taikyti bausmės (apriboti sėdėjimą prie PC, TV ar panašiai)-poveikio, jokio. Jau svyra rankos.
Gal Jus, kuri nors mamytė, esate turėjusi panašią situaciją ir galite ką nors patarti? unsure.gif
Atsakyti
Jei tai būtų mano sūnus, sukraučiau terbelę ir pasiūlyčiau eiti savarankiškai gyventi. Pilnametis gali savim pasirūpinti pats.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 17, 17:26)
Jei tai būtų mano sūnus, sukraučiau terbelę ir pasiūlyčiau eiti savarankiškai gyventi. Pilnametis gali savim pasirūpinti pats.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jūsų broliui mokytis neprivaloma.. jūsų mamai, kadangi jis pilnametis ir nesimoko jo išlaikyt irgi bus neprivaloma..
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 04 17, 16:57)
Jūsų broliui mokytis neprivaloma.. jūsų mamai, kadangi jis pilnametis ir nesimoko jo išlaikyt irgi bus neprivaloma..

teoriskai jus teisi. bet mama yra per minkstas zmogus, kad sukrautu savo sunui terbele verysad.gif
Atsakyti