Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas pilvo apačioje

QUOTE(Ryzel @ 2008 05 27, 13:23)
sveikos! gal kuri zinote..ar galetu buti mazojo dubens uzdegimas, jei pastoviai vakarais maudzia pilvo apacia, o kai vaikstau, retai bet buna, kad suspazmuoja ir net i koja persimeta tas skausmas. po menesiniu 2 sav. pradeda stipriai svaigti galva+ 37.2 temperatura ir svaigsta iki pat menesiniu. kai neturiu jokio fizinio kruvio. t.y. sedziu diena namie, atrodo nieko, bet vos atsiranda daugiau fizines veiklos, tas svaigimas atrodo nepakenciamas.

sveika! ar issiaiskinai ka nors? nes man db lb panasi situacija kaip tu apibudinai, lb skauda pilvo apacia, bet daugiausia kaires kojos apacioj, arba net pacioj kojoj! temperatura netoli +37. Vakar tik pastovejau 7minutes, vos nenukritau, teko greitai sesti, nes taip bloga pasidare!!! tai lb bijau, db laukiu paselio rezultatu, o siaip yra nustate gimdos kaklelio uzdegima. bijau, kad bus pereje i dar daugiau!.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.as pasirodo irgi turiu problemu su dubens uzdegimu.man 6 sav skauda kiauside,lyg ir skausmas pereina i kojas,svaigsta galva,pykina kartais,daug isskyru,temperatura37 beveik visda vakare dazniausiai,si men sirgau tik 1 diena,o kitas tik tepliojausi.is pradziu galvojau gal laukiuosi,bet siandien buvau pas gyd tai nustate sia liga verysad.gif lb gaila ir liudna net nezinau kuom tai gali baigtis
Papildyta:
istikro net negaliu patiketi,kad nesilaukiu,jauciuosi tai lyg laukciausi.bet eko juk parodytu nebent gyd neaiski kokia pasitaike
Atsakyti
Sveikos mergaites, papasakosiu as Jums savaja problema, ji panasi i kai kuriu is Jusu bedeles 4u.gif
Kiekviena ciklo 16-18 diena prasideda nezmoniski skausmai. Skauda kas kelias valandas (skausmas kaip laikrodukas) ir tesiasi apie 3-4 dienas. Skausmas toks nepakenciamas, kad vaistai nuo skausmo jau nepadeda, o ir tas 3-4 naktis pabundu is didelio skausmo. Skausmas kairiajame sone, taip pat skauda nugaros apacia ir skausmas pereina i kairiaja koja iki kelio, toks spazmuojantis. Kai pradeda skaudeti norisi slapintis, nors atrodo skysciu daug ir negeriu tuo metu. Kankinuosi kiekviena karta 10 - 15 minuciu ,bet kai suima skausmelis, tai nors sienomis lipk.. verysad.gif
Ejau pas ginekologe ne viena karta, is pradziu galvojo, kad endometrioze, nes pozymiai buvo kitokie nei dabar, nes skaumas kai prasidedavo tai iki pat pirmos mmm dienos, tik prasideda mmm, skausmo kaip nebuta.. unsure.gif
Tiesa nuo siu skausmu buvo israsyti kontraceptikai, tiesa sakant, ju pagerus, man skausmai beveik buvo dinge, bet su draugu nusprendeme gandrus kviestis, tad jau 4 menuo kaip KT negeriu ir zinokit, dabar kazkokia tragegija.. Skausmai, kaip ir minejau, dabar 3-4 dienas, o po to lieka apie savaite iki mmm ir neskauda, tik vat daznai per ta savaite skauda mylintis.. verysad.gif Siuo metu ieskau naujos ginekologes, kuri galbut atrastu mano problema, nes jau ir gyvent nemiela darosi.. Labai prasau, atsiliepkit, kam yra tokie ar panasus i mano skausmus pozymiai..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2008 09 18, 12:00)
Sveikos mergaites, papasakosiu as Jums savaja problema, ji panasi i kai kuriu is Jusu bedeles  4u.gif
Kiekviena ciklo 16-18 diena prasideda nezmoniski skausmai. Skauda kas kelias valandas (skausmas kaip laikrodukas) ir tesiasi apie 3-4 dienas. Skausmas toks nepakenciamas, kad vaistai nuo skausmo jau nepadeda, o ir tas 3-4 naktis pabundu is didelio skausmo. Skausmas kairiajame sone, taip pat skauda nugaros apacia ir skausmas pereina i kairiaja koja iki kelio, toks spazmuojantis. Kai pradeda skaudeti norisi slapintis, nors atrodo skysciu daug ir negeriu tuo metu. Kankinuosi kiekviena karta 10 - 15 minuciu ,bet kai suima skausmelis, tai nors sienomis lipk..  verysad.gif
Ejau pas ginekologe ne viena karta, is pradziu galvojo, kad endometrioze, nes pozymiai buvo kitokie nei dabar, nes skaumas kai prasidedavo tai iki pat pirmos mmm dienos, tik prasideda mmm, skausmo kaip nebuta..  unsure.gif
Tiesa nuo siu skausmu buvo israsyti kontraceptikai, tiesa sakant, ju pagerus, man skausmai beveik buvo dinge, bet su draugu nusprendeme gandrus kviestis, tad jau 4 menuo kaip KT negeriu ir zinokit, dabar kazkokia tragegija.. Skausmai, kaip ir minejau, dabar 3-4 dienas, o po to lieka apie savaite iki mmm ir neskauda, tik vat daznai per ta savaite skauda mylintis..  verysad.gif Siuo metu ieskau naujos ginekologes, kuri galbut atrastu mano problema, nes jau ir gyvent nemiela darosi.. Labai prasau, atsiliepkit, kam yra tokie ar panasus i mano skausmus pozymiai..
4u.gif

gal cia ovuliaciniai skausmai?
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2008 09 19, 12:28)
gal cia ovuliaciniai skausmai?

Bet ar gali ovuliaciniai skausmai buti 4 dienas???... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2008 09 20, 18:22)
Bet ar gali ovuliaciniai skausmai buti 4 dienas???...  verysad.gif

gali
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2008 09 22, 15:08)

Gal zinai kokia faina ir kartu profesionalia ginekologe vilniuje?

blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2008 09 22, 15:18)
Gal zinai kokia faina ir kartu profesionalia ginekologe vilniuje?

blush2.gif  g.gif

Sveikos, yra labai maloni ir linksma gydytoja baltijos amerikos klinikoj, jos pavardė Kazlauskienė ar Kazlauskaitė g.gif . Labai man patiko.
Atsakyti
QUOTE(keke @ 2008 09 22, 15:27)
Sveikos, yra labai maloni ir linksma gydytoja baltijos amerikos klinikoj, jos pavardė Kazlauskienė ar Kazlauskaitė  g.gif . Labai man patiko.

Gerai butinai nueisiu pas ja.. ax.gif
Atsakyti
Labai keista is tikruju,pastaruoju metu,o tai yra pora sawaiciu,per kurias ir menesines praejo,pamaudzia kairiaja apatine pilwo puse?kas tai galetu buti? unsure.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti, pilvas toks neaiskus dalykas, cia daug kas gali buti... taip pat ir nieko reiksmingo.... stebek save toliau, jei bus labai neramu - paklausk gydytojo g.gif
Atsakyti
Laba diena. smile.gif Dažnai lankausi šiame forume, nes visada randu reikiamos informacijos. Tačiau šį kartą kaip tik jos nėra... unsure.gif
Turi bėdelę... Šiuo metu turiu susirgti (man mėnesinės nėra reguliarios, nes trūxta ten kažkokio hormono (pamiršau jo pavadinimą), taip kad būna, kad net mėnesį ar du nesergu, o po to vėl sergu.). Krūtinę kaip ir pridera skauda, pilvo apačią irgi. Bet va čia man iškyla klausimas... Man skauda tik pilvo apačią, paspaudus skausmas jaučiamas tik dešinėje pusėje. Man dar niekada taip neskaudėjo. Skausmas trunka jau apie 2-3 savaites (bet ne kiekvieną dieną).. Šlapinimasis gana normalus sakyčiau, tačiau jeigu skauda tą dieną ir einu į WC, tai šlapinimosi procesu dar labiau skauda... Gal galit padėt? Gal žinot kas man yra? g.gif unsure.gif
Atsakyti