Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(erika9 @ 2009 08 11, 17:02)
Aš neseniai įsigijau tokią elektrinę šluotą user posted image Esu labai patenkinta  thumbup.gif

Man reikia tokio smile.gif
Atsakyti
Kaip cia ramu ax.gif pasidare g.gif
Atsakyti
Laba,

Manau, kad daugelis džiaugiasi paskutinėmis vasaros dienomis...

smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2009 08 30, 15:47)
Kaip cia ramu ax.gif pasidare g.gif

Niekas nebenori švarintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,
Manau, kad daugelis džiaugiasi paskutinėmis vasaros dienomis...

[/quote]

pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
O ryt jau ruduo ir daug daug purvo, tada vel kipsim svarintis bigsmile.gif Gal kas gali patarti, kaip efektyviai isvalyti dideli plota plyteliu ir greitai. Turiu du mazus vaikus. Vienas ropojantis. Atsibodo su kibirais kiekviena diena smirineti. gal kas yra paprasciau?
Atsakyti
o kiek kainuoja tos vienkartinės šluostės šluotai su purkštuku? ir ar jinai skirta tik mažiems plotams valyti?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 08 31, 15:25)
o kiek kainuoja tos vienkartinės šluostės šluotai su purkštuku? ir ar jinai skirta tik mažiems plotams valyti?

Laba,

Neturim vienkartinių šluosčių Picospray šepečiams. Kažkaip nelabai populiarios. Šiaip patogu - pavalei ir išmetei. Perka daugkartinio naudojimo šluostes.
Šis šepetys skirtas greitam pavalymui (išsiliejo vanduo, nukrito su uogiene sumuštinis, kažkas purvinais batais pražingsniavo ir t.t.), bet ne didesniems plotams plauti.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 08 31, 16:25)

Valau laminatą 16 kv.m. Manau nukritus sumuštiniui pavalyti šluotos nereikia. smile.gif
O vienkartinių šluosčių visokių yra Thomas Philipps parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 08 31, 17:39)
Valau laminatą 16 kv.m. Manau nukritus sumuštiniui pavalyti šluotos nereikia. smile.gif
O vienkartinių šluosčių visokių yra Thomas Philipps parduotuvėje.

....žaviuosi moterų išradingumu smile.gif , šaunu thumbup.gif
Atsakyti
o man reik kažko protingo plauti keliems kambariams, virtuvei, koridoriui - parketas visur. ir baisiai rankų šlapintis nenoriu biggrin.gif bet tiktų ir kitokios rekomendacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 09 02, 09:45)
o man reik kažko protingo plauti keliems kambariams, virtuvei, koridoriui - parketas visur. ir baisiai rankų šlapintis nenoriu biggrin.gif bet tiktų ir kitokios rekomendacijos ax.gif

Mamos, padėkite gi pasirinkti valymo priemones. Pasidalinkit patirtimi. Ne viena gi turite valymo įrankius..... smile.gif

Atsakyti