QUOTE(dreksis @ 2009 08 20, 21:20)
o aš nusivyliau leifheit kokybe. turiu šepetį grindims su kibiru kur su koja galima nugręžti (na kur nereikia rankų šlapinti)
pas mus laminatas , tai visai nešvariai plauna, matosi dryžiai ir po plovimo grindys neatrodo kad būtų plautos 
As plaunu su plovimo priemonem skirtom laminatui ir nelieka jokiu dryziu
O kokybe esu net labai patenkinta viskas lengvai nusigrezia, lengvai issiplauna... Jei kas atejes i svecius nori pabandyti mano isgirtaja sluota is pradziu irgi nemoka nugrezti kol neparodau kaip reikia. Kai igundi, visai paprasta. Labiau pavargstu su siurbliu siurbti, kol visus kambarius issiurbiu dvigubai daugiau laiko praeina, nei su sita sluota.
Langu sluota nelabai pasiteisino, gali nuplaut tik pati murzinuma, o blizgint vitrinas vis tiek reik su sluoste.
Dziovykle skalbiniams labai patiko, tvirta, sukabinu 3 skalbimus. Ypac praktiski segtukai apatiniams ir kojinems, kurie nebeuzima vietos ant dziovykles strypeliu.
Obuoliu grauztuku isemejas irgi pasiteisino, nors kito neturejus ir sunku buvo palyginti.
Virtuves irankiai ir labai patogus:
samtis patogios trikampes formos - patogu ragauti, tinkamas dydis.
ypac praktiska kepimo mentele, su tuo lanksciu jos padu (nezinau kaip pavadint
Kiaurasamtis irgi man patogus nes didelis, daug koldunu galiu isgriebt.
O atidarytuvas
Viska pirkau su 40 proc nuolaidai, kai buvo parduotuvese akcijos
Papildyta:
QUOTE(gintaarielis @ 2009 08 21, 16:22)
Nezinau ar zinot, bet parasysiu, kad laminatui reikia 8 kartus nuspausti, o plytrlem 1karta. Taip ir darau ir viskas liux. Turiu ir laminato namuose ir plyteles. Naudoju taip pat universalu varianta.
As tiek kartu net negreziu, tik kokius 3-4 kartus paspaudziu ir viskas man gerai issigrezia. As vienodai greziu ir plytelem ir laminatui.