Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(dreksis @ 2009 08 20, 21:20)
o aš nusivyliau leifheit kokybe. turiu šepetį grindims su kibiru kur su koja galima nugręžti (na kur nereikia rankų šlapinti) blush2.gif  pas mus laminatas , tai visai nešvariai plauna, matosi dryžiai ir po plovimo grindys neatrodo kad būtų plautos  schmoll.gif

As plaunu su plovimo priemonem skirtom laminatui ir nelieka jokiu dryziu mirksiukas.gif
O kokybe esu net labai patenkinta viskas lengvai nusigrezia, lengvai issiplauna... Jei kas atejes i svecius nori pabandyti mano isgirtaja sluota is pradziu irgi nemoka nugrezti kol neparodau kaip reikia. Kai igundi, visai paprasta. Labiau pavargstu su siurbliu siurbti, kol visus kambarius issiurbiu dvigubai daugiau laiko praeina, nei su sita sluota.
Langu sluota nelabai pasiteisino, gali nuplaut tik pati murzinuma, o blizgint vitrinas vis tiek reik su sluoste.
Dziovykle skalbiniams labai patiko, tvirta, sukabinu 3 skalbimus. Ypac praktiski segtukai apatiniams ir kojinems, kurie nebeuzima vietos ant dziovykles strypeliu.
Obuoliu grauztuku isemejas irgi pasiteisino, nors kito neturejus ir sunku buvo palyginti.
Virtuves irankiai ir labai patogus:
samtis patogios trikampes formos - patogu ragauti, tinkamas dydis.
ypac praktiska kepimo mentele, su tuo lanksciu jos padu (nezinau kaip pavadint blush2.gif ) labai patogu apversti keptuveje, maisyti. Jei ka kepu visada ieskau stalciuje sitos menteles, nors turiu kitu, sita man patogiausia.
Kiaurasamtis irgi man patogus nes didelis, daug koldunu galiu isgriebt.
O atidarytuvas thumbup.gif atidarius konserva, virsutine dalis, kuri nusiema, tarnauja kaip dangtelis, nes atidarytuvas nupjauna ne is virsaus, o is sono, nelieka astriu kampu.
Viska pirkau su 40 proc nuolaidai, kai buvo parduotuvese akcijos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gintaarielis @ 2009 08 21, 16:22)
Nezinau ar zinot, bet parasysiu, kad laminatui reikia 8 kartus nuspausti, o plytrlem 1karta. Taip ir darau ir viskas liux. Turiu ir laminato namuose ir plyteles. Naudoju taip pat universalu varianta.

As tiek kartu net negreziu, tik kokius 3-4 kartus paspaudziu ir viskas man gerai issigrezia. As vienodai greziu ir plytelem ir laminatui.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 08 21, 13:35)
Dreksi, as ir turiu kibira nugrezianti koja ir sluota, tiesa, kad gali grezti kiek nori bet laminatas buna slapias, tai as po to dar su ranksluosciu pereinu kad nusausinti  doh.gif
pas mane sluoste universali, tiek plytelems tiek laminatui, tai gal netinkama laminaui  g.gif

Mano labai sausai nugręžia, pakanka porą kartų paspausti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 22 rugpjūčio 2009 - 11:39
QUOTE(mamadonata @ 2009 08 22, 13:28)
As plaunu su plovimo priemonem skirtom laminatui ir nelieka jokiu dryziu  mirksiukas.gif
O kokybe esu net labai patenkinta viskas lengvai nusigrezia, lengvai issiplauna... Jei kas atejes i svecius nori pabandyti mano isgirtaja sluota is pradziu irgi nemoka nugrezti kol neparodau kaip reikia. Kai igundi, visai paprasta. Labiau pavargstu su siurbliu siurbti, kol visus kambarius issiurbiu dvigubai daugiau laiko praeina, nei su sita sluota.
Langu sluota nelabai pasiteisino, gali nuplaut tik pati murzinuma, o blizgint vitrinas vis tiek reik su sluoste.
Dziovykle skalbiniams labai patiko, tvirta, sukabinu 3 skalbimus. Ypac praktiski segtukai apatiniams ir kojinems, kurie nebeuzima vietos ant dziovykles strypeliu.
Obuoliu grauztuku isemejas irgi pasiteisino, nors kito neturejus ir sunku buvo palyginti.
Virtuves irankiai ir labai patogus:
samtis patogios trikampes formos - patogu ragauti, tinkamas dydis.
ypac praktiska kepimo mentele, su tuo lanksciu jos padu (nezinau kaip pavadint  blush2.gif ) labai patogu apversti keptuveje, maisyti. Jei ka kepu visada ieskau stalciuje sitos menteles, nors turiu kitu, sita man patogiausia.
Kiaurasamtis irgi man patogus nes didelis, daug koldunu galiu isgriebt.
O atidarytuvas thumbup.gif  atidarius konserva, virsutine dalis, kuri nusiema, tarnauja kaip dangtelis, nes atidarytuvas nupjauna ne is virsaus, o is sono, nelieka astriu kampu.
Viska pirkau su 40 proc nuolaidai, kai buvo parduotuvese akcijos  thumbup.gif
Papildyta:

As tiek kartu net negreziu, tik kokius 3-4 kartus paspaudziu ir viskas man gerai issigrezia. As vienodai greziu ir plytelem ir laminatui.

na, instrukcijose taip raso, o as ir parasiau, bet tiesa sakant tiek ir man nereikia. viskas ir taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2009 08 21, 14:26)
As nesenai isigijau dziovykle pastatoma sios firmos. Tai man jinai supper, tvirta, talpi. Ir sluota su kibiru isigijau, bet ta mazesni. tai man labai geras dalykas. Tiesa, dar naudoju neilgai, bet ne nepalyginsi su pries tai tureta pigia sluota. Kai pirma karta ploviau grindis, tai man gerai neissigrezdavo skuduras, tai laminatas labai slaias buvo, bet jau bebaigiant plauti, kai jau paskutini karta greziau, pagavau kampa, kaip is tikruju reikia grezti doh.gif  doh.gif , tai dabar tikrai labai gerai isgrezia, geriau paspaudus net sausiau nei su rankom isgrezia ax.gif  ax.gif.

P.S. sluoste pas mane irgi universali ax.gif

apie kokią džiovyklę kalbi ax.gif
o tos grindų šluotos pati šluostė universali (ar ten apie kitą rašei). Pas mane irgi laminatas ax.gif o kibiras tas mažesnis ar su koja gręžiamas ax.gif
Atsakyti
O kur dingo Digas? unsure.gif Man reikia kai kokiu priemoniu ax.gif
Atsakyti
na bet nugrezti koja didelio mokslo tai nereikia, ir tikrai nei po 4 nei po 8 kartu man nenugrezia sausai, tai gal cia nuo kibiro priklauso, bet neturetu, nesuprantu nieko doh.gif
beje kaip pacioje parduotuveje pati pardaveja greze kokius 4-5 kartus tai ir sausai nebuvo, bet pagalvojau as nugresiu daugiau ir bus sausa bet nieko panasaus..
o dryzes manau del to ir lieka kad su slapiu plaunam..
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2009 08 22, 12:50)
O kur dingo Digas?  unsure.gif

Aha, neliko jo jau kuris laikas g.gif .

Vat įdomu, ar yra nusivylusių Power Delta, nes, kiek skaitau, tai visi, ją pirkę, lyg ir patenkinti g.gif . Kažin ar ji garsiai dirba ar tyliai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2009 08 22, 12:49)
apie kokią džiovyklę kalbi  ax.gif
o tos grindų šluotos pati šluostė universali (ar ten apie kitą rašei). Pas mane irgi laminatas  ax.gif  o kibiras tas mažesnis ar su koja gręžiamas ax.gif

isigijom tokia dziovykle PEGASUS 81520, galit pasiziureti cia http://www.leifheit....talogas/id/2300. 4u.gif
Sluoste tai universali, man tokia parduotuveje rekomendavo, nes sake, kad jei imti storesne, medvilnine, tai jinai blogai issigres. Kibiras pas mus tas mazesnis, 6 litru talpos. Pilnai jo pakanka. is pradziu man slapiai issigrezdavo, nes as su ranka spausdavau ta svirti (nezinau ar aiskiai pavadinau), tai man ir neissigrezdavo, labai slapiai plaudavo, o paskui kai atidziau paziurejau i ant kibiro esancia instrukcija, tai viskas puikiai gaudavos. tai pagal instrukcija, ten reikia ne su ranka spausti, o su paciu sluotos kotu, ir taip lengvai ,sausai issigrezia, jei kelis kartus paspaudziu, tai man per sausai gaunas blush2.gif Ir dryziu jokiu nelieka (del ko labai vargdavau su anksciau tureta sluota), na, nezinau, gal cia kol dar beveik nauja sluoste, ziuresim kaip bus toliau ax.gif blush2.gif

P.S. beje,del sios produkcijos galite kreiptis i Diga. ir pakonsultuos ir pigiau isigysite mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(gintaarielis @ 2009 08 22, 12:50)
O kur dingo Digas?  unsure.gif Man reikia kai kokiu priemoniu ax.gif

tai bandykit elektroniniu pastu i ji kreiptis, turetu atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti

Kiek zinau Digas iki antradienio,berods,atostogauja smile.gif ax.gif .
Atsakyti
dabar jau susibalamūtijau visi taip giriat tą šluota bigsmile.gif man reikia naujos, nes kaip sakiau šita sulūžo...
įdomu ar šitam kibirui, su koja nuspaudžiamam, tiktų kitos firmos šepetys g.gif nes kibirą laikyti nenaudojamą būtų gaila unsure.gif šiaip man ši sistema patinka kai nereikia rankų šlapinti...
Atsakyti
o gal cia beda kojiniuose kibiruose ax.gif mano tai rankinis tikrai sausai isgrezia. Ingredd, gal pas tave brokas? Kreipkis ten kur pirkai, prasyk,kad pamainytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaarielis: 22 rugpjūčio 2009 - 18:33
QUOTE(gintaarielis @ 2009 08 22, 19:32)
o gal cia beda kojiniuose kibiruose ax.gif

Mano koja nugręžiamas - gręžia labai sausai 4u.gif , kaip ir rašiau, užtenka poros paspaudimų 4u.gif .

Atsakyti