Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

Kad rankų nesušlapti galima naudoti ir tokią šluotą
http://www.leifheit....talogas/id/2693
Į talpyklą ipilu priemonę grindų plovimui. O ant to valytuvo uždedu vienkartinę šluostę. Po plovimo išmetu šluostę ir viskas. thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif

Per keletą savaičių forumas smarkiai papilnėjo smile.gif . Aš mažumėle poilsiavau, tad sąžiningai kalbant vangiai ir atsakinėjau į žinutes, labai jau tingėjosi blush2.gif , na o kartais ir galimybės nebuvo tourist5.gif . Smagu kai diskutuojate ir dalinatės mintimis bei įspūdžiais apie Leifheit produkcija. Man taip pat įdomu paskaityti Jūsų žinutės, nesvarbu ar jos geros ar blogos. Taip padedate netik sau, bet ir kitoms mamoms. Laba dažnai būna, kad mamoms reikia nešališkos nuomonės, tad visada bandau nukreipti į Jūsų žinutes apie vieną ar kitą prekę, kurią jau turite ir išbandėte....
Jeigu reikalinga tik informacija ar konsultacija rašykite temoje ar į AŽ, bet jeigu norite pigiau rašykite į digas@meganet.lt . Nepiktinkime moderatorės, nes prekiauti čia draudžiama. Tai tiek! Ačiū visoms! Iki! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dreksis @ 2009 08 22, 17:59)
dabar jau susibalamūtijau visi taip giriat tą šluota  bigsmile.gif man reikia naujos, nes kaip sakiau šita sulūžo...
įdomu ar šitam kibirui, su koja nuspaudžiamam, tiktų kitos firmos šepetys  g.gif nes kibirą laikyti nenaudojamą būtų gaila  unsure.gif šiaip man ši sistema patinka kai nereikia rankų šlapinti...

Laba,

Kreipkitės į tą parduotuvę, kurioje pirkote - privalo pakeisti, jeigu naudojatės tik pusmeti ir sulūžo, tai tikrai brokas. Jeigu ne parašykite man į AŽ - pabandysim sutvarkyti.

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 08 21, 13:35)
beje, patarkit istiklintam  balkonui (4langai), kur tik 2  langai atsidaro langu sepeti  smile.gif

user posted image

aš tokį pirkau, ir kol kas džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2009 08 20, 18:16)
Ir as tokios noriu ax.gif
Papildyta:
Digai, imesk nuorodas, nes noriu ir sluosciu.

Laba,

Parašykit kokių šluosčių...

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 08 21, 12:35)
Dreksi, as ir turiu kibira nugrezianti koja ir sluota, tiesa, kad gali grezti kiek nori bet laminatas buna slapias, tai as po to dar su ranksluosciu pereinu kad nusausinti  doh.gif
pas mane sluoste universali, tiek plytelems tiek laminatui, tai gal netinkama laminaui  g.gif
bet jei su rankomis grezti tai is vis absurdas, sluoste tokia kieta, sunku  doh.gif

beje, patarkit istiklintam  balkonui (4langai), kur tik 2  langai atsidaro langu sepeti  smile.gif

Laba Ingredd,

Jeigu laminatas labai jautrus drėgmei yra šie įvalkalai skirti būtent tik laminatui ir parketui http://www.leifheit....talogas/id/2689 . Kadangi audinys yra retesnis jis įgeria mažiau drėgmės, mažiau palieka išgręžtas ir ant grindų. Purvą surenka kilpelinis audinys. Visi Leifheit įvalkalai palieka drėgmės, tik esmė yra kiekyje - vieni mažiau kiti daugiau. Drėgmės nepalieka tik kempininės medžiagos. Jeigu norite, sausam valymui yra šis įvalkalas http://www.leifheit....talogas/id/2599 - jo nereikia drėkinti. Valant jis įsielektrina ir magneto principu sutraukia į save dulkes. Po to reikia tik išskalbti ir išdžiovinti. Bet čia tik kasdieniam valymui. Jeigu trijų, keturių dienų dulkės - nesurinks. Jis nėra labai populiarus, bet yra žmonių, kurie perka.

Atsakyti
Digai, nepamiršot manęs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 08 24, 09:27)
Digai, nepamiršot manęs? biggrin.gif

Laba,

Ne, nepamiršau. Iš vakaro paskambinsiu, greičiausiai sekančia savaitę.....

Iki! smile.gif
Atsakyti
o gal butu galima tokia sluoste gauti pigiau blush2.gif

ax.gif ar ji tikrai tokia gera,kaip rodoma?
ar tos sluostes nenukrenta valant parketa? g.gif
Papildyta:
jei galima i AZ arba el pastu eglekam@super.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliene: 24 rugpjūčio 2009 - 14:37
QUOTE(egliene @ 2009 08 24, 14:49)
o gal butu galima tokia sluoste  gauti pigiau  blush2.gif

ar tos sluostes nenukrenta valant parketa?  g.gif
Papildyta:

Laba,

Šluostės nekrenta, nes yra specialūs keturi tvirtinimai. Šepetys patogus greitam pavalymui nedidelių plotų ar dėmių. Patogu, kad yra su vandeniu, nereikia atskirai drėkinti šluostės - tiesiog ji visada paruošta ekstra atvėjams. Vandens purškiama minimaliai, tik tiek kiek reikia pavalymui. Šluostė labai gerai sugeria skysčius.

Tai tiek! Iki! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2009 08 24, 15:49)
o gal butu galima tokia sluoste  gauti pigiau  blush2.gif

ar tos sluostes nenukrenta valant parketa?  g.gif
Papildyta:

Aš turiu tokį valytuvą, jau rašiau anksčiau. Labai patogu, nes nereikia jokių kibirų. Naudoju vienkartines šluostes, tai po valymo išmetu ir viskas.
Atsakyti
Digai, mane domina langu valytuvo (51521) ir dangalo pigesne kaina (Kaunas).
O valymo metu dangalas lieciasi tik gumytes plote? O gal patogesnis butu 51120 g.gif As turiu labai daug aukstu langu doh.gif ir nezinau kas optimaliai tiktu (ir pagal kaina). Gal as maisau, bet parduotuvej (iki kurios vis nenuvaziuoju pasitikslint) maciau valytuva, prie kurio prisiklijuoja sluoste ir jis lankstosi kaip 51521 g.gif ar as taip tik norejau matyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2009 08 25, 13:20)
Digai, mane domina langu valytuvo (51521) ir dangalo pigesne kaina (Kaunas).
O valymo metu dangalas lieciasi tik gumytes plote? O gal patogesnis butu 51120  g.gif As turiu labai daug aukstu langu doh.gif ir nezinau kas optimaliai tiktu (ir pagal kaina). Gal as maisau, bet parduotuvej (iki kurios vis nenuvaziuoju pasitikslint) maciau valytuva, prie kurio prisiklijuoja sluoste ir jis lankstosi kaip 51521 g.gif ar as taip tik norejau matyti blush2.gif

Laba,

Atsakyta į AŽ... smile.gif
Atsakyti